Lees de Officiële Beschrijving

Over de School

Welkom op de Ljubljana School of Business (in de Sloveense taal Visoka šola za poslovne vede)

Goede dingen zijn altijd drievoudig. Dus, in het begin willen we onze drie sterke punten benadrukken:

 • De eerste is de kwaliteit van onze docenten.
 • De tweede heeft de reputatie om de vriendelijkste school te zijn.
 • De derde is locatie , locatie en locatie . Daarmee bedoelen we de ligging van Slovenië, de locatie van Ljubljana is nu een van de meest populaire steden in Europa en de locatie van onze school, op slechts 5 minuten lopen van het stadscentrum.

We proberen ons zo goed mogelijk te doen om onze studenten en alle stakeholders tevreden te stellen. Waarom zou je geen deel uitmaken van dat succes?

Accepteer de uitdaging, beleg in jezelf, bouw je carriere voor de betere toekomst.

Waarom studeer bij LSB?

 • Door al die jaren is onze school de meest leerlingvriendelijke school geweest. Dit is een garantie dat u zeker goed voelt tijdens uw studie aan de Ljubljana School of Business.
 • Uw tevredenheid is ons hoofddoel; daarom wordt u voortdurend ondersteund door al onze medewerkers.
 • Al onze docenten zijn toonaangevende experts op hun vakgebied met een schat aan onderwijservaring. Als leerling bij LSB leer je van de beste.
 • Onze studieprogramma's zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de meest gerenommeerde bedrijven om een ​​uitgebreider antwoord te bieden op de zakelijke behoeften van de wereld van vandaag.
 • Alle studieprogramma's zijn gericht op de onderwerpzaken die zeer relevant zijn voor uw toekomstige carriere weg.
 • Een samenwerkingsovereenkomst met gerenommeerde bedrijven biedt de mogelijkheid om opleidingen in een van deze bedrijven te trainen, die een goede springplank voor uw toekomstige bedrijfscarrière kunnen zijn. Ljubljana School
 • Ljubljana School of Business biedt gecontroleerde studieprogramma's. Al onze studieprogramma's zijn ook volledig geaccrediteerd door het Sloveense kwaliteitsborgingsagentschap voor hoger onderwijs, wat betekent dat u geen zorgen hoeft te maken over de erkenning van uw diploma.
 • Omdat de Ljubljana School of Business een garantie voor succes is.


Internationale vergelijkbaarheid

Al onze studieprogramma's zijn internationaal vergelijkbaar. Ljubljana School of Business is een geaccrediteerde ECTS-instelling, die volledige transparantie waarborgt en de erkenning van academische academische prestaties mogelijk maakt.

Onze studieprogramma's zijn gericht op gespecialiseerde vakken. Carriere-georiënteerde cursussen zullen u helpen om een ​​relevante academische kwalificatie te verkrijgen om succesvol te zijn in de mondiale economie van vandaag en goed uitgerust om direct na het afstuderen in de zakenwereld te komen.

DOCENTEN

Onze docenten zijn toonaangevende experts op hun vakgebied en uitstekende docenten met een academische achtergrond, die weten hoe ze de behoeften en interesses van volwassen leerlingen kunnen ontmoeten. Trots om te zijn uitgenodigd om deel te nemen aan onze gerenommeerde school, zijn ze toegewijd om u te helpen bij uw professionele groei en succes.

Terwijl u aan de Ljubljana School of Business studeert, krijgt u de volledige ondersteuning van onze docenten. Ze zijn zeer toegankelijk en bereid om u te helpen voor te bereiden op examens, ideeën te ontwikkelen voor uw seminarie of u te adviseren over andere problemen tijdens uw studie.

Deze school biedt ook:

MSc

B2 Ljubljana School Of Business

Management en Informatica Masteropleiding is een interdisciplinaire combinatie van hedendaagse sociale wetenschappen met nadruk op bedrijfswetenschappen en kennis op het ... [+]

Professionele titel: Master in Management en Informatica

Management en Informatica Masteropleiding is een interdisciplinaire combinatie van hedendaagse sociale wetenschappen met nadruk op bedrijfswetenschappen en kennis op het gebied van informatica.

Het is in de interconnectie van deze vaardigheden, waardoor tegelijkertijd begrijpt worden over bedrijfsprocessen en organisatorische structuren, samen met het ontwikkelde vermogen van informatietechnologie, waarbij we een van de belangrijkste routes herkennen aan de ontwikkeling van informatiegerichte organisatorische en sociale omgeving.

Zo moet het belang van het interdisciplinaire en relatief flexibele managementprofiel worden benadrukt. Het management dat actief betrokken is bij de bedrijfs- en technologische ontwikkeling, is creatief responsief op veranderingen en is door de mogelijkheid om een ​​verbeterde manier van zaken te doen en het bereiken van meer zakelijk succes, ook deze veranderingen te maken.... [-]

Slovenië Laibach
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
B2 Ljubljana School Of Business

In dit uitgebreide en praktische opleiding verbeteren de studenten hun vermogen om effectieve marketingbeslissingen te maken, waaronder het beoordelen van marketingmogeli ... [+]

Professionele titel: Master of Marketing Management

" Vergeet nooit dat je maar één kans hebt om een ​​eerste indruk te maken - met beleggers, klanten, PR en marketing. " (Natalie Massenet)

[-]
Slovenië Laibach
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands