Technische Universität München Asia (TUM Asia)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Technische Universität München Azië (ook bekend als TUM Asia ) is in 2002 in Singapore begonnen als vestigingencampus van de Technische Universität München (TUM). TUM werd uitgenodigd om een ​​campus in Singapore op te zetten als onderdeel van het "Global Schoolhouse Initiative", een project dat gericht was op de ontwikkeling van Singapore tot een knooppunt van onderwijsinstellingen van wereldklasse - het bieden van een verscheidenheid aan onderwijsmogelijkheden van topkwaliteit aan Singaporezen en in de regio.

Partnerschappen met de beste universiteiten van Azië

Door zijn baanbrekende samenwerking met de twee toonaangevende universiteiten in Singapore, heeft TUM een pioniersrol vervuld in de globalisering van Duitse universiteiten met de aanwezigheid van TUM Asia in samenwerking met de National University of Singapore (NUS) en Nanyang Technological University (NTU) om postdoctorale programma's aan te bieden. Momenteel biedt TUM Asia de gezamenlijke TUM-NUS MSc in Industrial Chemistry en joint TUM-NTU MSc in Integrated Circuit Design en MSc in Green Electronics. Op zichzelf biedt TUM Asia twee TUM Master-graden: Rail, Transport en Logistiek, en Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, en twee TUM-bachelorgraden in samenwerking met het Singapore Institute of Technology (SIT).

Waarom studeren bij TUM Asia in Singapore?

5 redenen om je diploma te behalen met TUM Asia

1- STUDIE MET DE # 1 UNIVERSITEIT VAN DUITSLAND IN AZIË

In de 2011 Academic Ranking of World Universities (ook bekend als Shanghai Ranking), werd TUM geplaatst als de # 1 universiteit in Duitsland en als de 54e World University in overeenstemming met QS's World Ranking van 2011. Sindsdien is TUM verder gegaan gerangschikt als de # 1 Universiteit van Duitsland voor 3 opeenvolgende jaren, geplaatst onder andere prestigieuze en internationaal erkende universiteiten, zoals Harvard University, de Universiteit van Tokio, en de Nationale Universiteit van Singapore. Behalve de # 1 universiteit van Duitsland, geniet TUM vele andere onderscheidingen, zoals de enige Duitse universiteit die de "University of Excellence" -award voor 6 opeenvolgende jaren (2006 - 2012) wordt toegekend en geniet van de op drie na beste ranking van alle technische universiteiten in Europa.

Duitsland staat bekend als het land van ideeën en de term 'Duitse engineering' wordt geassocieerd met kwaliteit, uitmuntendheid en technische grootheid. Combineer dat met de context van Azië - China en India vormen al een derde van de consumentenpopulatie in de wereld - en de wijdverspreide omhelzing van technologie onder Aziatische consumenten, onze opleidingen bieden studenten een concurrentievoordeel in het begrijpen van markttrends.

Dit tweeledige perspectief stelt studenten ook in staat best practices over de twee continenten te combineren om nieuwe oplossingen voor het steeds evoluerende wereldlandschap te produceren. Duitsland en Singapore hebben veel overeenkomsten in eersteklas infrastructuur, zoals transportsystemen van wereldklasse, bekroonde luchthavens en luchtvaartmaatschappijen, een sterk ondersteunend industrielandschap en uitstekende academische instellingen.

2- DE BESTE LECTURER DE WERELD MOET BIEDEN

5.000 papieren

3- STERK INDUSTRIENETWERK

In TUM Asia geloven we in het toerusten van onze studenten met een praktische opleiding, waarbij theorie wordt gecombineerd met een voor de industrie relevante toepassing. Als de # 1 universiteit van Duitsland genieten we van sterke banden met belangrijke industriële partners, zoals BASF, Clariant, Infineon, Lantiq, Rohde

4- AANPAK HANDMATIG

Isaac Newton richtte de Wet van Zwaartekracht op nadat hij zag dat de appel uit de boom viel. Bij TUM Asia geloven we dat leren nauw verbonden is met een praktische benadering. In al onze cursussen ondergaan studenten een periode van afstudeerwerk naast een stage. Dit dient om studenten de weg te wijzen om hun theoretische kennis te testen, en hen te inspireren om te nemen wat ze hebben geleerd en om de toekomst te innoveren. Studenten zijn doorgegaan met het volgen van onderzoeksgerelateerde carrières, en meer recentelijk met het opzetten van TUM Create (door NTU

5- STERKTE IN DIVERSITEIT

Zoals Thomas Friedman zei: "The World is Flat". Globalisering is nu een onvermijdelijke kracht die moet blijven, en bij TUM Asia hebben we trots een gevarieerde inschrijving van studenten afkomstig uit meer dan 28 landen. Dit betekent dat we een levendige leeromgeving bevorderen waarin de student verder dan het leerboek leert, maar ook door het leven van zijn tegenhangers. Ideeën worden gesynthetiseerd over de diverse economische realiteiten die studenten vanuit meerdere gezichtspunten leren zien, waardoor ze in staat zijn om problemen op een creatieve manier op te lossen.

Locaties

Singapore

German Institute of Science and Technology - TUM Asia

Address
TUM Asia
510 Dover Road #05-01
SIT@SP Building

139660 Singapore, Singapore
Telefoonnr.
+65 6777 7407

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden