Lees de Officiële Beschrijving

De Singapore Aviation Academy (SAA), Opgericht in 1958, is de internationaal erkende opleiding arm van de Civil Aviation Authority van Singapore. Het biedt een breed scala van operationele en het beheer van programma's die de benchmark internationale normen en beste praktijken om de opleidingsbehoeften van de wereldwijde luchtvaart gemeenschap. SAA is een ICAO Regional Training Centre of Excellence, ICAO Aviation Security Training Centre, ICAO-onderschreven regering Inspecteur Training Centre en ICAO TRAINAIR PLUS Full Member.

Via haar vier gespecialiseerde scholen - School of Aviation Management, School of Aviation Safety & Security, School of Air Traffic Services en de School van de luchthaven Emergency Services - SAA heeft opgeleid meer dan 91.000 deelnemers uit 200 landen en gebieden sinds 1958.

Door consequent voorblijven van de ontwikkelingen in de internationale burgerluchtvaart, SAA is in staat om nieuwe programma's niet beschikbaar elders ontwikkelen. SAA biedt ook de mate en graduate diploma's via allianties met gerenommeerde nationale en buitenlandse academische instellingen.

De Academy biedt een forum voor het delen van informatie en het netwerken tussen de managers en specialisten in de internationale burgerluchtvaart gemeenschap, door het organiseren van workshops, conferenties en seminars regelmatig. Het herbergt ook tal van internationale bijeenkomsten en conferenties georganiseerd door internationale organisaties zoals de ICAO, APEC en ACI.

VISIE:

Om 's werelds grootste centrum van leren voor de burgerluchtvaart zijn.

MISSIE:

Om de hoogste kwaliteit van de opleiding, en het delen van kennis en ervaring, voor de vooruitgang van de internationale burgerluchtvaart te bieden.

Onze Geschiedenis

Nederig begin

1950 - 1960 Net als veel andere instellingen die groeide uit tot torenhoge entiteiten in hun vakgebied te worden, de Singapore Aviation Academy klein begonnen.

De eerste burgerluchtvaart opleidingsschool opgericht voor luchtverkeersleiders in 1958 op Paya Lebar Airport. Het werd bijgewoond door vijf lokale stagiair controllers. Vier jaar later, werden internationale deelnemers voor de opleiding in de luchtvaart informatiediensten en aeronautische cartografie aanvaard. Ze werden gefinancierd in het kader programma voor technische bijstand van de International Civil Aviation Organization.

In de loop der jaren, de school groeide uit dat een in-house training outfit een regionaal opleidingscentrum. Hij verhuisde in 1972 naar een groter pand en betere faciliteiten op Seletar Airport.

Reaching Out

1970 - 1980 De school werd omgedoopt tot de Civil Aviation Training Centre (CATC), Singapore. Vervolgens werd de opleiding in het buitenland de deelnemers regelmatig niet alleen luchtverkeersdiensten maar luchthaven hulpdiensten, de luchthaven beheer en de exploitatie. De CATC behaalde een indrukwekkende track record voor het produceren van hoge kwaliteit van de opleiding die uniek zijn in de regio Azië-Pacific was. De geavanceerde en aangepaste luchtverkeersleiding simulatoren werden beschouwd als de meest geavanceerde in de regio.

Het werd aangewezen als de ASEAN Centre of Excellence in 1977 voor de opleiding van de luchtverkeersleiding, vliegtuigen brandbestrijding en reddingsdiensten, evenals luchtvaartinlichtingendiensten.

De lat hoog leggen

1990 ... ..

In 1990 werd het Centrum opnieuw hernoemd, zoals de Singapore Aviation Academy (SAA). De verandering weerspiegelt de verbeterde status en uitgebreid rollen als de Civil Aviation Authority van Singapore (CAAS) op ingesteld om de vaardigheden van de luchtvaart personeel upgraden naar de uitdagingen van het nieuwe millennium te voldoen. SAA begon haar activiteiten vanuit haar huidige speciaal gebouwde trainingscomplex in 1992. Het werd officieel op 2 november 1992 geopend door de heer Mah Bow Tan, de minister van Communicatie. Gebouwd voor een bedrag van US $ 50 miljoen is het complex voorzien van een uitgebreid scala aan faciliteiten voor unieke totale training omgeving te creëren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Singapore Aviation Academy

De Master of Science in de luchtvaart (MSA) combineert een kern van klassen met 6 unieke specialisatie opties om uit te kiezen. Deze flexibiliteit om de mate aan te passe ... [+]

Master of Science in de luchtvaart (georganiseerd in samenwerking met Embry-Riddle Aeronautical University, VS)

PROGRAMMA OVERZICHT

De Master of Science in de luchtvaart (MSA) combineert een kern van klassen met 6 unieke specialisatie opties om uit te kiezen. Deze flexibiliteit om de mate aan te passen kunt u uw specifieke doelen te bereiken en richt zich op de behoeften van alle sectoren van de lucht- en ruimtevaartindustrie. Het curriculum zal u helpen de tools die nodig zijn bij het ontwikkelen, vervaardigen en exploitatie van luchtvaartuigen en ruimtevaartuigen knie te krijgen, maar ook inzicht te krijgen in de infrastructuur die de industrie ondersteunt.

TOELATINGSEISEN

U moet een baccalaureaat diploma van een erkende graad toekenning van instelling met een cumulatieve Grade Point Average (CGPA) van 2,5 of hoger op een schaal van 4,0 hebben verdiend. Als u al een master's degree bezitten of te hebben graduate cursussen van een geaccrediteerde graad toekenning van instelling voltooid, moet u hebben bereikt een 3,0 CGPA of hoger bij de graduate niveau.... [-]

Singapore Singapore Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Singapore Aviation Academy

De Master of Science (MSc) in Air Transport Management (ATM) is ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvolle carrière in de versch ... [+]

Master of Science in Air Transport Management (georganiseerd in samenwerking met Cranfield University, UK)

PROGRAMMA OVERZICHT

De Master of Science (MSc) in Air Transport Management (ATM) is ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvolle carrière in de verschillende sectoren van de luchtvaart, met inbegrip van de burgerluchtvaart administraties, luchthavenautoriteiten, verleners van luchtvaartnavigatiediensten, luchtvaartmaatschappijen, luchtvervoer adviesbureaus en aerospace bedrijven na te streven.

De MSc in ATM is een part-time programma dat specifiek ontwikkeld om aan de eisen van drukke managers voor flexibeler executive onderwijs in ATM ontmoeten. Het combineert de verplichte luchtvervoer core modules met een verhoogde focus op leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, en bouwt voort op deze met optionele modules gekozen om individuele belangen en carrière ambities aan te passen.... [-]

Singapore Singapore Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands