Nanyang Business School, NTU Singapore

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Nanyang

Consequent gerekend tot 's werelds top-tier business schools, zijn wij een van de meest gevestigde en uitgebreide leveranciers van business en management onderwijs in de regio Azië-Pacific.

OVER ONS

Welkom bij Nanyang Business School

Consequent gerekend tot 's werelds top-tier business schools, zijn wij een van de meest gevestigde en uitgebreide leveranciers van business en management onderwijs in de regio Azië-Pacific.

Al vele jaren hebben we leiders gevoed uit de hele wereld, in dienst van innovatieve pedagogie die strenge academische theorie met real-world zakelijke praktijk versmelt. Wordt volledig geïntegreerd in Nanyang Technological University, zijn wij in staat gebruik te maken van de sterke punten van een van de meest uitgebreide research-intensieve universiteiten Azië aan het verrijken van mogelijkheden voor interdisciplinaire studie. Deze holistische aanpak strekt zich uit over onze brede waaier van undergraduate en graduate-programma's - maar ook non-degree executive courses - ervoor te zorgen dat onze afgestudeerden gedijen en slagen in de huidige steeds dynamischer en onderling verbonden wereld.

Onze academische uitmuntendheid en industrie relevantie is goed wereldwijd erkend door onafhankelijke publicaties en organisaties. Onze MBA-programma wordt regelmatig gerangschikt als een van Azië's beste en we zijn geaccrediteerd door de European Quality Improvement System (EQUIS) en de Vereniging tot Collegiate Schools of Business (AACSB) Advance - 's werelds meest erkende normen voor kwaliteitsborging voor de boekhouding en het bedrijfsleven het onderwijs . Ons onderzoek heeft ook een uitstekende ratings in verschillende academische onderzoeken, met een aantal van onze faculteit erkend als wereldleiders op gebieden zoals boekhouding, financiën en cultuur intelligentie.

Nanyang rankings

Rankings

Er is een grote verscheidenheid van rankings voor business schools. Elke beoordeling maakt gebruik van een andere set van criteria, polls verschillende doelgroepen en maatregelen die de verschillende aspecten van een programma.

The Financial Times en The Economist elk publiceert jaarlijks een ranglijst van de full-time MBA programma's in de wereld, die waardevolle instrumenten voor aankomende studenten, recruiters en business schools. Beiden hebben consequent gerangschikt onze MBA-programma als een van de beste in Azië.

The Economist MBA ranking (oktober 2016)

  • De Nanyang MBA werd gerangschikt 69 onder de lijst van 's werelds top 100 MBA-programma's The Economist's.
  • Het was de vijfde beste plaatsing door een Aziatische business school. Sinds 2004 is de Nanyang MBA consequent gerekend tot Azië's top 10 MBA-programma's en de beste in Singapore.

Financial Times EMBA ranking (oktober 2016)

  • Executive MBA (EMBA) programma Nanyang Business School werd gerangschikt 18e wereldwijd in de rangschikking van de Financial Times.

Financial Times MBA ranking (januari 2017)

  • De Nanyang MBA werd gerangschikt 24e in de Financial Times Global MBA Ranking.
  • Het is gerangschikt Singapore's nummer 1 MBA-programma en 3 in Azië-Pacific.
  • Het is gerangschikt in de Financial Times 'mondiale top 40 per jaar sinds 2009.
Nanyang missie

Over NTU Singapore

Wij zijn de eerste business school in Singapore, en de derde in Azië, om te worden erkend door zowel de European Quality Improvement System en de Association om Advance Collegiate Schools of Business. We zijn ook een van de slechts 11 business schools buiten de VS te worden geaccrediteerd met de AACSB in Accounting. Dit zijn de meest erkende normen voor kwaliteitsborging voor de boekhouding en het bedrijfsleven het onderwijs, en ze verzekeren dat graden we kennen zijn wereldwijd erkend.

Association om Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

Jong en research-intensieve, wordt Nanyang Technological University (NTU Singapore) wereldwijd gerangschikt 13e. Het is ook de 1ste plaats bij 's werelds beste jonge universiteiten.

De universiteit heeft colleges van de faculteit Ingenieurswetenschappen, Ondernemen, Wetenschap, Geesteswetenschappen, Kunst & Sociale Wetenschappen, en een interdisciplinaire Graduate School. Het heeft ook een medische school, Lee Kong Chian School of Medicine, opgezet samen met het Imperial College in Londen.

NTU is ook de thuisbasis van wereldklasse autonome entiteiten, zoals de National Institute of Education, S Rajaratnam School of International Studies, Earth Observatory van Singapore en Singapore Centre on Environmental Life Sciences Engineering.

Locaties

Singapore

Nanyang Business School

Address
Nanyang Business School
Block S3, 50 Nanyang Avenue
Nanyang Technological University
Singapore 639798

Singapore, Singapore
Telefoonnr.
+65 6790 4042