Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Management Development Institute of Singapore (MDI's)

Het Management Development Institute of Singapore (MDI), opgericht in 1956, is Singapore de oudste not-for-profit professionele instituut voor levenslang leren. MDIS heeft twee dochters: Management Development Institute of Singapore Pte Ltd (MDI Pte Ltd) zijn Singapore academische activiteiten overzien en MDIS International Pte Ltd zal haar strategie van de globalisering te bevorderen.

MDIS biedt goed geaccrediteerde cursussen, seminars en management services en kansen voor individuen om professioneel te ontwikkelen door middel van academische programma's in Business and Management, Engineering, Fashion Design, Information Technology, Health and Life Sciences, Mass Communications, Psychologie en Reizen, Toerisme en Hospitality Management . Deze programma's worden aangeboden in samenwerking met hoog aangeschreven universiteiten in Australië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten van Amerika.

In september 2008 ingesteld MDIS haar eerste overzeese campus in Tasjkent, de hoofdstad van Oezbekistan in Centraal-Azië, van wereldklasse tertiair onderwijs aan studenten uit de regio Centraal-Azië te bieden. Een mijlpaal deal werd ook bereikt met EduCity @ Iskandar in Johor, het markeren van de eerste keer dat een privé-Singaporese derde instelling heeft een uitstapje gemaakt in Maleisië. Dit wordt de tweede van de overzeese campussen MDIS 'en zal haar deuren openen voor 2.000 studenten rond 2015. Na voltooiing van de derde fase van de bouw in 2023, ziet de campus ingesteld om tegemoet te komen aan meer dan 10.000 studenten. MDIS heeft vertegenwoordigingen in China, India, Indonesië, Sri Lanka, Thailand en Vietnam, maar ook agenten in heel Azië, Afrika en het Midden-Oosten.

MDIS Faciliteiten

MDI heeft een geschiedenis van het verzorgen van opleidingen en educatieve diensten aan de gemeenschap en de natie. De S $ 35.000.000 MDIS Campus in Stirling Road is gevestigd in een drie hectare groot landoppervlak en heeft van state-of-the-art klaslokalen, life sciences en computer laboratoria, een hospitality training center, een massacommunicatie studio, engineering laboratorium en workshop, zoals en een fashion studio. De campus heeft ook een amfitheater art performances en andere evenementen, evenals volledig uitgeruste sportfaciliteiten, zoals een fitnessruimte en badmintonbanen te huisvesten.

De campus is Wi-Fi is ingeschakeld, waardoor studenten de toegang tot het World Wide Web waar dan ook op de campus. Daarnaast MDIS verbetert de studenten 'leerervaring met Blackboard Learning System en video-streaming-technologie die het mogelijk maakt online toegang tot notities lezing, leermiddelen en opgenomen lessen altijd en overal.

MDIS heeft nog een leercentrum, MDIS Dhoby Ghaut, op Orchard Road.

Het behalen van EduTrust Certification

Het succes van MDIS 'afgestudeerden is te wijten aan het instituut sterke betrokkenheid bij hoge kwaliteitsnormen van het onderwijs. De realisatie van de EduTrust Certification (4 jaar), afgegeven door de Raad voor de Private Onderwijs in 2010 is een mijlpaal voor MDI's als het getuigt van voorbeeldige onderwijs en business excellence normen van het instituut. MDI is ook een van de eerste partij van de Private onderwijsinstellingen (PEIs) kader van de uitgebreide registratie Framework moet worden geregistreerd.

MDIS Geïntegreerde Campus van de Toekomst

De MDIS Residences @ Stirling is de eerste hostel in Singapore te worden bekroond met de Green Mark Gold Plus Award. Costing S $ 80 miljoen, de nieuwe 15 verdiepingen tellende hostel bestaat uit 782 kamers met airconditioning, 14 suites, een auditorium en een cafetaria. De eco-vriendelijke hostel biedt plaats aan ongeveer 1.700 studenten en is volledig geïntegreerd, zodat studenten kunnen wonen, leren en spelen op een interactieve en gunstige omgeving.

Locaties

Singapore

Address
501 Stirling Road
148951 Singapore, Singapore

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden