Lees de Officiële Beschrijving

Over

De visie van Kaplan is om het 'Private Education Institute of Choice' van Singapore te worden, en we willen onze studenten helpen hun carrière- en onderwijsdoelen te realiseren door middel van levenslang leren.

Als uw levenslange, geïntegreerde leerpartner bieden we academische programma's voor hoger onderwijs, professionele kwalificaties en trainingscursussen voor het ontwikkelen van vaardigheden, zodat u altijd relevant kunt blijven.

Door deze kansen en uitmuntendheid in onderwijs en leren te bieden, streeft Kaplan er altijd naar het beste te doen voor onze studenten. Onze frequente lofbetuigingen zijn daar een bewijs van.

Kaplan kreeg 9 onderscheidingen bij de JobsCentral Learning Training en Education Development (TED) Awards 2016 en 2017, waardoor Kaplan in het tweede achtereenvolgende jaar de 'Best Private Education Institution', 'Best Corporate Training Provider' en 'Gold Standard Service Provider' werd "In de geselecteerde categorieën / discipline door de entiteit.

Als een leidende private onderwijsaanbieder kreeg Kaplan ook verschillende onderscheidingen. In 2017 kregen we ook de 'Beste particuliere onderwijsinstelling in Singapore' en de 'Leading Corporate Training'

Tot op heden heeft Kaplan meer dan 65.000 afgestudeerden gediend1 en meer dan 225.000 professionele certificaten toegekend2. Met meer dan 550 academische programma's en professionele certificaten beschikbaar, toont dit onze toewijding aan voortdurende innovatie en relevant zijn voor de industrie. We willen ook een unieke leeromgeving creëren waarin onze studenten uit meer dan 35 landen over de hele wereld geïnspireerd kunnen worden om uit te blinken in hun gekozen studierichting.

Ik moedig je aan Kaplan te verkennen en meer te weten te komen over wat we kunnen doen voor je educatieve en carrièredoelen.

Universitair hoofddocent Rhys Johnson

Algemeen directeur

Kaplan Singapore


Missie

Kaplan Singapore helpt mensen hun onderwijs- en carrièredoelen te bereiken. Kaplan Singapore bouwt toekomst, één succesverhaal tegelijk.


Visie

De particuliere onderwijsinstelling van keuze zijn.


Onze kernwaarden en cultuur

Onze kernwaarden bepalen onze bedrijfscultuur en bieden het raamwerk voor wat Kaplan Singapore dagelijks aan onze klanten en medewerkers levert.

  • Integriteit

Kaplan Singapore plaatst ethiek boven alles omdat goed zakendoen de enige weg is naar langetermijngroei. Onze ethiek en integriteit moeten onberispelijk zijn.

  • Kennis

Kaplan Singapore streeft er altijd naar meer te leren en die kennis te gebruiken ten behoeve van onze studenten, collega's, medewerkers en de gemeenschap.

  • Ondersteuning

Kaplan Singapore biedt een ondersteunende omgeving voor onze studenten, medewerkers en gemeenschap. Alles wat Kaplan Singapore doet, is ontworpen om het succes van onze studenten te ondersteunen.

  • Kans

Kaplan Singapore zal voortdurend op zoek naar nieuwe en betere manieren om kansen te creëren voor onze studenten, medewerkers en gemeenschappen. Dit is van fundamenteel belang voor onze missie: Kaplan Singapore bouwt zijn toekomst op één succesverhaal per keer.

  • resultaten

Kaplan Singapore slaagt als onze studenten slagen. Kaplan Singapore meet ons succes door hoe goed onze studenten hun meetbare doelen halen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Kaplan Singapore

De Master of Counseling in de Faculteit Educatie is een op vaardigheden gebaseerde cursus die geschikt is voor mensen met een interesse in counseling. Het wordt gegeven d ... [+]

Monash universiteitStructuur en inhoud

De Master of Counseling in de Faculteit Educatie is een op vaardigheden gebaseerde cursus die geschikt is voor mensen met een interesse in counseling. Het wordt gegeven door academici met uitgebreide ervaring die werken als professionele counselors / psychologen. Het kan worden voltooid in 12 maanden, 18 maanden of 24 maanden als een deeltijdstudie, afhankelijk van het niveau van binnenkomst.

De Master of Counseling biedt een professionele kwalificatie en biedt authentieke advieservaring. Het is geschikt voor mensen uit verschillende beroepen, zoals personeel, gezondheid, maatschappelijk welzijn en onderwijs.

Een integraal onderdeel van de cursus is 300 uur professionele plaatsing, inclusief contact- en contacturen. Non-contacturen omvatten alle adviesgerelateerde taken in verband met het plaatsingscentrum waarbij geen counselingsklanten zijn betrokken. Voorbeelden hiervan zijn administratieve taken, observatie van groepen of activiteiten, notities schrijven, onderzoek naar een bepaald geval of het bijwonen van vergaderingen. De contacturen omvatten klantbegeleiding of discussies over casemanagers, leerkrachten, maatschappelijk werkers en / of familieleden.... [-]

Singapore
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaplan Singapore

Deze cursus behandelt het leren op scholen, op het werk en in de gemeenschap. Het verbindt onderzoek en praktijk om een ​​sterker denker, een geëngageerde beoefenaar en e ... [+]

Monash universiteitStructuur en inhoud

Deze cursus behandelt het leren op scholen, op het werk en in de gemeenschap. Het verbindt onderzoek en praktijk om een ​​sterker denker, een geëngageerde beoefenaar en een gevorderde specialist in een onderwijsgebied te maken.

De cursus behandelt de professionele leerbehoeften van opvoeders, onderwijsbeheerders, managers, beleidsmakers en anderen die geïnteresseerd zijn of betrokken zijn bij leren en onderwijs of educatief werk in de bredere gemeenschap, of ze nu lokaal of internationaal zijn gebaseerd. Je verruimt je kennis van belangrijke leerconstructies, verdiept je professionele kennis op specialistische gebieden en vergroot je capaciteit als een professionele onderzoeker.... [-]

Singapore
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaplan Singapore

Deze master sluit het leren nauw aan bij de beroepspraktijk. Je gaat de ontwikkelde theorieën en vaardigheden toepassen op een praktisch industrieel project in jouw inter ... [+]

Universiteit van Zuid-AustraliëStructuur en inhoud

Deze master sluit het leren nauw aan bij de beroepspraktijk. Je gaat de ontwikkelde theorieën en vaardigheden toepassen op een praktisch industrieel project in jouw interessegebieden, of een minorthesis verbonden aan een onderzoeksinstelling verbonden aan de School of Engineering.

Je zult geavanceerde kennis en vaardigheden opdoen in operations management, total quality management, supply chain management, enterprise resource planning, automatisering, energie en maatschappij en projectmanagement.

De Master of Engineering (Engineering Management) programma kan worden afgerond in een minimum van 15 maanden in Singapore.

Module titels:... [-]

Singapore
Augustus 2019
Engels
Deeltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaplan Singapore

De Master of Leadership aan de Monash University leert je om met vertrouwen te leiden. Leiderschap aan de Monash University gaat in op de menselijke en leerdimensies van ... [+]

Monash universiteitStructuur en inhoud

De Master of Leadership aan de Monash University leert je om met vertrouwen te leiden. Leiderschap aan de Monash University gaat in op de menselijke en leerdimensies van organisaties. Het is deze menselijke focus die onze koers onderscheidt.

Na een jaar studie zul je zeker zijn om het leren van een organisatie, innovatie te leiden en creativiteit los te laten op een moment dat de behoefte daaraan nog nooit zo groot is geweest. Deze cursus is bedoeld voor diegenen die ernaar streven de volgende stap in hun carrière te zetten. Het past bij professionals uit alle sectoren, waaronder het bedrijfsleven, scholen en maatschappelijke organisaties. Uw leiderschapspotentieel zal worden ontwikkeld door formele en informele benaderingen aan te nemen die het leren en de transformatie inspireren.... [-]

Singapore
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Kaplan Singapore

De Master of Science (MSc) in het Information Technology-programma is bedoeld voor professionals die beheersing willen bereiken op het gebied van informatiebeheer, hun lo ... [+]

University College Dublin

Gerangschikt in de top 1% van de instellingen wereldwijd en een van de weinige elite business schools die de 'Triple Crown'-accreditatie 2 houdt van AACSB (VS), AMBA (VK) en EQUIS (Europa), levert University College Dublin (UCD) topprestaties kwaliteits-masterdiploma's om professionals te helpen hun doelen te bereiken.

Alle graden die worden toegekend door University College Dublin (UCD), met programma's die worden geleverd via Kaplan in Singapore, zijn geaccrediteerd door het Chinese Service Center van Scholarly Exchange (CSCSE), een afdeling van het ministerie van Onderwijs van de Volksrepubliek China 3 .

De Master of Science (MSc) in het Information Technology-programma is bedoeld voor professionals die beheersing willen bereiken op het gebied van informatiebeheer, hun loopbaangroei willen versnellen en hun netwerk willen opbouwen met gelijkgestemde bedrijfsleiders. Het programma biedt een solide basis op belangrijke gebieden van Electronic Commerce, E-Business en Information Technology Management.... [-]

Singapore
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaplan Singapore

De Master of Science (MSc) in het programma Logistiek en Supply Chain Management is ontworpen voor professionals die beheersing van logistiek management willen bereiken, ... [+]

University College Dublin

Gerangschikt in de top 1% van de instellingen wereldwijd en een van de weinige elite business schools die de 'Triple Crown'-accreditatie heeft van AACSB (VS), AMBA (VK) en EQUIS (Europa), levert University College Dublin (UCD) topkwaliteit Master's Graden om professionals te helpen hun doelen te bereiken.

Alle graden die worden toegekend door University College Dublin (UCD), met programma's die worden geleverd via Kaplan in Singapore, zijn geaccrediteerd door het Chinese Service Center van Scholarly Exchange (CSCSE), een afdeling van het ministerie van Onderwijs van de Volksrepubliek China.

De Master of Science (MSc) in het programma Logistiek en Supply Chain Management is ontworpen voor professionals die beheersing van logistiek management willen bereiken, hun loopbaangroei willen versnellen en hun netwerk willen opbouwen met gelijkgestemde bedrijfsleiders. Het programma biedt een solide basis op belangrijke gebieden van logistiek en supply chain management.... [-]

Singapore
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaplan Singapore

Deze cursus behandelt het leren op scholen, op het werk en in de gemeenschap. Het verbindt onderzoek en praktijk om een ​​sterker denker, een geëngageerde beoefenaar en e ... [+]

Royal Holloway University of LondonStructuur en inhoud

De Master of Science in ondernemerschap en innovatie programma rust studenten met de kennis en vaardigheden om hun ondernemerspotentieel te ontwikkelen om een nieuw bedrijf te starten of een innovatief project te ontwikkelen binnen een organisatie. Studenten verwerven kritisch denkvermogen, communicatieve vaardigheden en diepgaand inzicht in ondernemerschap en innovatie die hen zullen helpen bij hun favoriete bezigheden.

Het programma bereidt de studenten voor op mogelijke loopbanen als ondernemers, managers in publieke en private sectoren, beleidsmakers, enz.

De Master of Science in Entrepreneurship and Innovation-programma kan worden afgerond in een minimum van 15 maanden in Singapore.... [-]

Singapore
November 2019
Engels
Deeltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaplan Singapore

Het MSc (Finance) -programma bestaat uit 7 modules en 2 op onderzoek gebaseerde papers en kan worden voltooid in minimaal 18 maanden onderwezen door UCD-docenten en plaat ... [+]

University College Dublin

Gerangschikt in de top 1% van de instellingen wereldwijd en een van de weinige elite business schools die de 'Triple Crown'-accreditatie 2 houdt van AACSB (VS), AMBA (VK) en EQUIS (Europa), levert University College Dublin (UCD) topprestaties kwaliteits-masterdiploma's om professionals te helpen hun doelen te bereiken.

Alle graden die worden toegekend door University College Dublin (UCD), met programma's die worden geleverd via Kaplan in Singapore, zijn geaccrediteerd door het Chinese Service Center van Scholarly Exchange (CSCSE), een afdeling van het ministerie van Onderwijs van de Volksrepubliek China 3 .

De Master of Science (MSc) in Finance-programma is bedoeld voor professionals die beheersing in Finance willen bereiken, hun loopbaangroei willen versnellen en hun netwerk willen opbouwen met gelijkgestemde bedrijfsleiders. Het programma biedt een solide basis op belangrijke gebieden van financiën.... [-]

Singapore
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaplan Singapore

Het MSc-programma (HR Management) bestaat uit 6 modules en 2 op onderzoek gebaseerde papers en kan worden voltooid in minimaal 18 maanden onderwezen door UCD-docenten en ... [+]

University College Dublin

Gerangschikt in de top 1% van de instellingen wereldwijd en een van de weinige elite business schools die de 'Triple Crown'-accreditatie 2 houdt van AACSB (VS), AMBA (VK) en EQUIS (Europa), levert University College Dublin (UCD) topprestaties kwaliteits-masterdiploma's om professionals te helpen hun doelen te bereiken.

Alle graden die worden toegekend door University College Dublin (UCD), met programma's die worden geleverd via Kaplan in Singapore, zijn geaccrediteerd door het Chinese Service Center van Scholarly Exchange (CSCSE), een afdeling van het ministerie van Onderwijs van de Volksrepubliek China 3 .

Deze Master of Science (MSc) in het Human Resource Management-programma is bedoeld voor professionals die beheersing van Human Resource Management willen bereiken, hun loopbaangroei willen versnellen en hun netwerk willen opbouwen met gelijkgestemde bedrijfsleiders. Het programma biedt een solide basis op het gebied van Human Resource Management en Talent Development.... [-]

Singapore
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaplan Singapore

Het Master of Science (MSc) -programma is bedoeld voor professionals die beheersing van bedrijfsmanagement willen bereiken, hun loopbaangroei willen versnellen en hun net ... [+]

University College Dublin

Gerangschikt in de top 1% van de instellingen wereldwijd en een van de weinige elite business schools die de 'Triple Crown'-accreditatie2 houden van AACSB (VS), AMBA (VK) en EQUIS (Europa), levert University College Dublin (UCD) topkwaliteit Masterdiploma's om professionals te helpen hun doelen te bereiken.

All Degrees uitgereikt door University College Dublin (UCD), met programma's die worden geleverd via Kaplan in Singapore, zijn geaccrediteerd door het Chinese Service Center van Scholarly Exchange (CSCSE), een onderdeel van het ministerie van Onderwijs van de Volksrepubliek China 3.

De Master of Science (MSc) in Management-programma is bedoeld voor professionals die beheersing willen behalen in Business Management, hun loopbaangroei willen versnellen en hun netwerk willen opbouwen met gelijkgestemde bedrijfsleiders. Het programma biedt een solide basis op belangrijke gebieden van Management en Business.... [-]

Singapore
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaplan Singapore

Het Master of Science-programma (MSc) in Marketing is bedoeld voor professionals die beheersing in marketing willen bereiken, hun loopbaangroei willen versnellen en hun n ... [+]

University College Dublin

Gerangschikt in de top 1% van de instellingen wereldwijd en een van de weinige elite business schools die de 'Triple Crown'-accreditatie heeft van AACSB (VS), AMBA (VK) en EQUIS (Europa), levert University College Dublin (UCD) topkwaliteit Master's Graden om professionals te helpen hun doelen te bereiken.

Alle graden die worden toegekend door University College Dublin (UCD), met programma's die worden geleverd via Kaplan in Singapore, zijn geaccrediteerd door het Chinese Service Center van Scholarly Exchange (CSCSE), een afdeling van het ministerie van Onderwijs van de Volksrepubliek China.

Het Master of Science-programma (MSc) in Marketing is bedoeld voor professionals die beheersing in marketing willen bereiken, hun loopbaangroei willen versnellen en hun netwerk willen opbouwen met gelijkgestemde bedrijfsleiders. Het programma biedt een solide basis op belangrijke gebieden van Brand Management en Marketing.... [-]

Singapore
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaplan Singapore

Het MSc (Project Management) -programma bestaat uit zes modules en twee op onderzoek gebaseerde papers en kan in minimaal 18 maanden worden voltooid door de UCD-faculteit ... [+]

University College Dublin

Gerangschikt in de top 1% van de instellingen wereldwijd en een van de weinige elite business schools die de 'Triple Crown'-accreditatie heeft van AACSB (VS), AMBA (VK) en EQUIS (Europa), levert University College Dublin (UCD) topkwaliteit Master's Graden om professionals te helpen hun doelen te bereiken.

Alle graden die worden toegekend door University College Dublin (UCD), met programma's die worden geleverd via Kaplan in Singapore, zijn geaccrediteerd door het Chinese Service Center van Scholarly Exchange (CSCSE), een afdeling van het ministerie van Onderwijs van de Volksrepubliek China.

De Master of Science (MSc) in het projectmanagementprogramma is bedoeld voor professionals die beheersing van projectmanagement willen bereiken, hun loopbaangroei willen versnellen en hun netwerk willen opbouwen met gelijkgestemde bedrijfsleiders. Het programma biedt een solide basis op belangrijke gebieden van projectbeheer en projectonderzoek.... [-]

Singapore
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Wilkie Road, Level 2, Wilkie Edge
Singapore, Singapore
Website
Address
1 Selegie Road, Level 6, PoMo
Singapore, Singapore
Address
80 Jurong East Street 21, #06-02, Devan
Singapore, Singapore