Human Capital (Singapore)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Human Capital (Singapore)

Mensen zijn de enige, meest potente, bron die een organisatie heeft om zijn doelen te bereiken. In de loop der jaren, heeft de HR-functie ontwikkeld en moet niet langer gezien worden als een aparte ondersteunende activiteit beperkt tot alleen HR-managers en praktijkmensen.

In plaats daarvan, de rol van de HR-manager is om te werken met andere managers aan de strategische doelstellingen van de organisatie te bereiken. Voor managers met andere online functies, people management is nog steeds een integraal onderdeel van hun verantwoordelijkheden, ongeacht hun gebied van specialisatie en ondanks het feit dat de "HR" niet expliciet op hun naam kaarten wordt vermeld.

Gezien het feit dat HR-management is een essentieel onderdeel van het werk van alle managers, wij bij HCS Academy doel om te trainen, ontwikkelen en coach professionals en mensen die managers om T-vormige managers. Een T-vormige manager blinkt in zijn werk functie tijdens aanzienlijk bij andere functies in de organisatie tegelijk.

Human Capital (Singapore) werd opgericht in april 2009 als nationaal centrum voor voortgezet onderwijs en opleiding, en een leverancier van adviesdiensten voor het menselijk kapitaal excellentie. Opereren als een partner van de Workforce Development Agency (WDA) in het uitrollen van de Workforce Skills Qualifications (WSQ), HCS Academy roept conferenties en competentiegericht workshops, prognoses en beoordeelt trends, en brengt managers en leiders samen om te leren van elkaar.

Human Capital (Singapore) is een one-stop-instelling die opleidingen en people management vermogensontwikkeling diensten aanbiedt, begeleidt mensen bij het bereiken van carrièredoelen en adviseert bedrijven op organisatorisch beheer.

HR Training

De mensen managers opgeleid bij HCS Academy kan re-design kritische HR-processen, identificeren en benodigde competenties op te bouwen en implementeren van de beste HR-praktijken om hun werk en op de veranderende behoeften van hun organisaties. HCS Academy helpt hen ook stimuleren praktisch leren op hun werkplek.

Persoonlijke Loopbaanbegeleiding

Wij bieden een carrière adviesdienst die helpt individuen hun maximale potentieel te bereiken. HCS geeft inzicht in de carrièremogelijkheden en professionals voor loopbaanontwikkeling en baan bereidheid te bereiden op een goede pasvorm te garanderen.

Locaties

Singapore

Human Capital Singapore

Address
11 Eunos Road 8, #05-01
Lifelong Learning Institute

408601 Singapore, Singapore
Telefoonnr.
+65 6423 0388

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: