Lees de Officiële Beschrijving

Het uitbreiden van een traditie van uitmuntendheid Het begon allemaal in 1925 met de oprichting van de Embry-Riddle Vennootschap op Lunken Airport in Cincinnati, Ohio. Dan, de volgende lente, het bedrijf opende de Embry-Riddle School of Aviation. Wat begon als een eenvoudig plan om te trainen piloten uitgegroeid tot een vertrouwde universiteit in 1970. Vandaag is de Embry-Riddle Worldwide Campus exploiteert een wereldwijd erkende leersysteem dat online maakt gebruik van en face-to-face instructie en een netwerk van onderwijsfaciliteiten ontworpen om studenten vooruitgang in de VS te ondersteunen, over de hele wereld en nu in Singapore.

Embry-Riddle Aeronautical University biedt opleidingen door middel van partnerschappen in Singapore. In samenwerking met de Singapore Aviation Academy (SAA) Embry-Riddle biedt part-time, blended levering graduate programma's die speciaal voor werkende professionals. Onze nieuwste samenwerking met ERC Instituut maakt Embry-Riddle om part-time en full-time undergraduate graden om studenten die hun bachelor diploma te verdienen, zowel tijdens het werk of voor het invoeren van de beroepsbevolking aan te bieden. Het partnerschap met ERC Instituut ook in staat stellen Embry-Riddle aan internationale studenten uit de omliggende regio te brengen naar Singapore om een ​​diploma te verdienen.

Gesteund door het prestige van Embry-Riddle Aeronautical University, 's werelds oudste en grootste universiteit, gespecialiseerd in lucht- en ruimtevaart, onze partnerships in Singapore bieden studenten met dezelfde kwaliteit van het onderwijs u op een van onze campussen in het buitenland zou krijgen.

Embry-Riddle Azië Mission Statement:

"Om Embry-Riddle Aeronautical University mogelijkheid uit te breiden voor het leveren van het hoger onderwijs en onderzoek in de lucht- en ruimtevaart in de belangrijkste landen in de regio Azië-Pacific"

Take Your Career Beyond Your ambities Embry-Riddle alumni kan worden gevonden over de hele wereld, het werken in een breed scala aan functies, waaronder CEO's en bedrijfsleiders, piloten, luchtvaartmaatschappijen executives, luchthaven managers, onderhoudsmonteurs, regelgevende ambtenaren en degenen die werkzaam zijn in de verkoop en de verhuur van vliegtuigen om er maar een paar te noemen . En door dit alles wat ze trouw zijn gebleven aan hun Embry-Riddle wortels.

Deze speciale alumni zijn enthousiast over hun beroep en altijd bereid om huidige studenten te informeren op welke manier ze kunnen deelnemende in vraag / antwoord-sessies of interviews, het delen van hun real-world ervaring met u, nodigt u uit om deel te nemen aan onderzoek en u informeren over de nieuwste eisen worden gesteld aan de werkgevers.

Embry-Riddle Azië heeft nauwe werkrelaties opgericht met een groeiend aantal van de luchtvaart en ruimtevaart bedrijven die actief zijn in Singapore en Zuidoost-Azië, met name Pratt & Whitney, United Technologies Corp., Singapore International Airlines, Singapore Airlines Cargo International, Singapore Technologies Engineering en Malaysia Airlines . We zijn verheugd om je voor te bereiden voor een loopbaan met een dergelijke toonaangevende bedrijven en profiteren van onze partnerships in het proces.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

... [+]

Zoals sommige cursussen zijn zeer technisch, meer van een luchtvaart achtergrond nodig is.

Als alternatief kan de student een afspraak om originele documenten in, zodat een officiële kopie kan worden gemaakt mee te maken. Op de volgende pagina, corrigeer het volgende:

Studenten kunnen verwachten tot 24 maanden studeren nadat ze de MSA opleiding te starten.

Intake / Startdata

Studenten kunnen de MSA opleiding in januari, juni of augustus starten.

Prijs / Fees

$ 952 per krediet. Om afgestudeerde studenten moeten 36 studiepunten te voltooien, SGD 34.272 + 7% GST

Termijn

Rolling toelating het hele jaar door... [-]

Singapore
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
24 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Address
Embry-Riddle Aeronautical University Asia Campus 75 Bukit Timah Road #02-01/02 Boon Siew Building Singapore 229833
Singapore, Singapore
Telefoonnr.
undefined