Lees de Officiële Beschrijving

Graduate carrière-ready met Australië's Curtin University degree in Singapore.

Curtin Singapore is de Singapore campus van de Australische Curtin University, het aanbieden van weg, undergraduate en postgraduate programma's. Curtin is gerangschikt in de top 2% van de universiteiten over de hele wereld in de hoog aangeschreven Academic Ranking of World Universities (ARWU). In 2016, werd Curtin schatting gepositioneerd op 211e in de wereld en nummer 10 in Australië. In een globale beoordeling van de jonge instellingen onder de 50 jaar, werd Curtin geplaatst 23 en 81 wereldwijd in de QSWUR: Top 50 Under 50 en THEWUR: 100 Under 50. Curtin werd ook bekroond met vijf sterren in het algemeen bij de 2015 QS Stars University Ratings.

Gegeven met behulp van dezelfde structuur en inhoud als cursussen bij Curtin vlaggenschip Perth Campus, Curtin Singapore programma's die openstaan ​​studenten tot wereldwijde carrièremogelijkheden in een scala van industrieën. Studenten aan Curtin Singapore kunnen hun driejarige bachelor degree in twee jaar of een master in een jaar (trimester kalender), met de inname beginnen in februari, juli en november voor de meeste programma's. Curtin studenten kunnen ook internationaliseren hun studie-ervaring door de overdracht tussen Singapore en Australische campussen.

Curtin Singapore ligt op slechts 10 minuten van de centrale zakenwijk van Singapore en de grote winkelcentra. Studenten hebben toegang tot de directe buslijnen van de campus naar treinstations en Singapore openbaar vervoer zorgt voor een efficiënte, betaalbare en betrouwbare vervoer naar alle delen van het eiland stad.

Een ideale leeromgeving zou niet compleet zijn zonder hoogwaardige faciliteiten zijn. Studenten aan de Curtin Singapore hebben toegang tot de speciaal ontwikkelde campus faciliteiten met de nieuwste audio-visuele didactisch materiaal en computer-technologie en Wi-Fi-toegang in het hele campus. Studie lounge, computerlokalen, bibliotheek, fitnessruimte, outdoor sportfaciliteiten, en de cafetaria zijn ook beschikbaar voor gebruik door de studenten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Curtin Singapore

Curtin University Master of International Business werd gerangschikt als de top 6 International Management programma in Australië door het prestigieuze Eduniversal Master ... [+]

Curtin Business School (CBS) is geaccrediteerd door de Vereniging Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Curtin University's Master of International Business werd gerangschikt als de top 6 International Management programma in Australië door het prestigieuze Eduniversal Masters ranking in 2015/16.

De Curtin University MIB-programma richt zich op strategie, management, besluitvorming en het bedrijfsleven in de regio Azië-Pacific regio, om afgestudeerden met de vaardigheden en kennis die nodig is voor een succesvolle top level bestuurlijke loopbaan in de wereldwijde business.

MIB bouwt een solide basis voor het beheer van internationale bedrijven en hun activiteiten. MIB geeft een diepgaande kennis in het beheer van een bedrijf buiten de landsgrenzen. MIB studie helpt ook afgestudeerden beter mensen in een multiculturele omgeving te beheren, zelfs als hun bedrijf niet de internationale operaties.... [-]

Singapore
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 - 1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Curtin Singapore

Dit programma werd Top 40 gerangschikt in de wereld in de Beste Masters ranking voor Supply Chain en Logistiek (Eduniversal Beoordelingen en Rankings 2015/16) Het program ... [+]

Curtin Business School (CBS) is geaccrediteerd door de Vereniging Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Dit programma werd Top 40 gerangschikt in de wereld in de Beste Masters ranking voor Supply Chain en Logistiek (Eduniversal Beoordelingen en Rankings 2015/16) Het programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Purchasing and Supply en afgestudeerden kunnen in aanmerking komen voor een volledige lidmaatschapsstatus met 3 jaar werkervaring. Afgestudeerden komen in aanmerking voor toepassing voor afgestudeerde lidmaatschap van het Chartered Institute of Logistiek en Transport Association of Australia (LAA).

Deze cursus is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een aanzienlijke voortgang van hun carrière op het gebied van logistiek en supply chain management. Gebieden van studie omvatten: operations management, transport en de fysieke distributie, inkoop, productie, opslag, voorraadbeheer, detailhandel, wereldwijde business en logistiek, en de rol van informatie-technologie in supply chain management te vergemakkelijken. De cursus zal voldoen aan de behoeften van die professionals met technische en toezichthoudende vaardigheden in logistiek en supply chain management.... [-]

Singapore
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 - 1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Curtin Singapore

Projectmanagement is een duidelijke professionele discipline, met een eigen geheel van kennis, vaardigheden, tools en technieken. Het gaat om het managen van een project ... [+]

Dit programma is geaccrediteerd door de prestigieuze internationale Project Management Institute, en onderschreven door het Australian Institute of Project Management.

Projectmanagement is een duidelijke professionele discipline, met een eigen geheel van kennis, vaardigheden, tools en technieken. Het gaat om het managen van een project van begin tot einde en de succesvolle verwezenlijking van de doelstellingen van het project.

De cursus helpt u met het inzicht, kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het uitvoeren van de rol van project manager op elk gebied en elke sector. Het is geschikt voor mensen uit een verscheidenheid van de werkgelegenheid gebieden zoals gezondheid, IT, engineering, bouw en zakelijke die willen het inzicht, kennis en vaardigheden te verwerven om te werken als projectmanager.... [-]

Singapore
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

CUSG Svetlana Russia

CUSG Julien Switzerland

CUSG PVC Welcome

Curtin Singapore is THE place to study!