Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

We zijn hier om de kennis, vaardigheden en goodwill met u te delen. Samen kunnen we professioneel succes en voldoening bereiken.

Missie, visie en waarden

De Academy of Business and Hospitality streeft naar kwaliteitsonderwijs op basis van geaccrediteerd curriculum en internationale ervaringen. Ons doel is om onze studenten voor te bereiden op professionele uitdagingen, hun visies uit te breiden en hen te helpen hun dragers te bouwen.

Onze graden en cursussen stellen onze studenten in staat hun leiderschapskennis en -vaardigheden op te bouwen en kritisch te denken. Door middel van afstandsonderwijs of in de klas worden studenten blootgesteld aan de theoretische basis van moderne bedrijfsvoering, toerisme en gastvrijheid en praktische aspecten van het toepassen van de kennis.

We trekken toepassingen aan van over de hele wereld en ons doel is om erkend te worden voor ons hoogwaardige curriculum, geïndividualiseerde studentenondersteuning en een positieve leeromgeving.

De afgelopen vier jaar was de ABH-academie ook wereldwijd aanwezig in Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten, aangezien een deeltijdse bachelor- en MBA-cursus tegelijkertijd liep via een online aanpak en lessen in Istanbul, Turkije en een cursus voor afstandsonderwijs waarbij meer dan 70 studenten uit Saoedi-Arabië en de VAE hebben met succes het bachelor- en MBA-programma voltooid.

We zijn er trots op dat studenten uit alle sectoren ons programma hebben bestudeerd.

Dat heeft hen geholpen een beter begrip van het bedrijfsleven te krijgen en hen geholpen om door te groeien naar hogere posities binnen hun organisaties.

ABH en de samenwerking

In samenwerking met ATHE, VK en hoog aangeschreven internationale universiteiten bieden wij studenten moderne niet-gegradueerde en masterprogramma's en internationale diploma's op het gebied van bedrijfsbeheer en toerisme en gastvrijheid aan. Studenten die hun academische carrière nog verder willen voortzetten bij DBA of Ph.D. niveaus zullen op zijn best de online programma's van het VK, Zwitserland en de VS bestuderen.

10 redenen om voor ABH Academy te kiezen

ATHE Degrees

Britse geaccrediteerde en internationaal erkende graden van ATHE, VK.

Britse, Amerikaanse en AU-diploma's

Mogelijkheid om rechtstreeks door te stromen naar hoge Britse, VS en Australische universiteiten en universitaire diploma's te behalen.

Kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap en management.

We bieden cursussen aan die uw kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap en management zullen vergroten.

Ons team

Onze internationale groep docenten heeft een enorme ervaring in het lesgeven en ze zijn nog steeds actief in de industrie, wat hen in staat stelt om hun kennis voortdurend bij te werken en hun onderwijsvaardigheden te verbeteren.

Flexibele studieopties

Kleine klassen, regelmatige contacten met docenten, persoonlijke docenten en flexibele studieopties. We respecteren onze studenten die werk en studie combineren en zullen het overleg met onze docenten aan het einde van de middag en in het weekend aanpassen.

bibliotheken

Moderne leeromgeving en toegang tot internationale bibliotheken.

ideeën

Uitwisseling van ideeën met leeftijdsgenoten uit verschillende landen.

stages

Op onze website kondigen we de nieuwste vacatures aan, zodat u deeltijds en vrijetijdsbesteding kunt vinden ter ondersteuning van uw studie, maar ook voor stages en afstudeerplaatsen.

Levenslange waarden

Omdat je van je studie geniet en levenslange waarden aanneemt.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook: