Dar Al-Hekma University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

جامعة دار الحكمة ligt in het hart van de kustplaats Jeddah, een toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in het Koninkrijk Saoedi-Arabië. Sinds de oprichting in 1999 levert de universiteit hoogwaardige programma's die voldoen aan de eisen van de snelle ontwikkeling en groei waar ons land en de wereld getuige van zijn.

Onze missie

De voorbereiding van een vooraanstaande afgestudeerde stagiair.

universiteit

Dar Al-Hikma is een non-profituniversiteit die sinds haar oprichting in 1999 een toonaangevende instelling voor hoger onderwijs voor vrouwen in Saoedi-Arabië is.

جامعة دار الحكمة biedt haar programma's aan onder vier faculteiten: Al Hikma College voor Business en Recht, Al Hikma College voor Design en Architectuur, Faculteit der Gezondheidswetenschappen, Gedrags- en Onderwijswetenschappen en Faculteit Ingenieurswetenschappen, Computer en Informatica. Educatieve programma's zijn ontwikkeld in samenwerking met internationale universiteiten, en Dar Al-Hikma is volledig geaccrediteerd en erkend door het ministerie van Hoger Onderwijs in het Koninkrijk Saoedi-Arabië.

DAH schools

Kenmerken van de studie aan de جامعة دار الحكمة

Wetenschappelijke programma's die lokaal en internationaal zijn geaccrediteerd:

De opleidingen zijn ontwikkeld in samenwerking met de meest internationaal erkende universiteiten met een vergunning en erkenning door het Ministerie van Onderwijs in het Koninkrijk Saoedi-Arabië. In lijn met de strategie van het Ministerie van Onderwijs zijn deze programma's ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de arbeidsmarkt in Saoedi-Arabië

Academische ondersteuningsdiensten:

Academische ondersteuningsdiensten worden aangeboden aan studenten die zich niet kunnen veroorloven om te studeren omdat ze last hebben van leerproblemen.

Verschillende studentenactiviteiten:

Je kunt kiezen uit het brede en gevarieerde aanbod aan studentenclubs en niet-academische activiteiten die een alomvattende ontwikkeling in alle aspecten van je leven ondersteunen en bevorderen, waaronder: zelfontplooiing van geloof, sociaal en gezondheid.

Vrijwilligerswerk:

We bieden je veel mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen ten dienste van de gemeenschap in je vrije tijd op de universiteit. De universiteit heeft toegewezen aan elke student uren om de gemeenschap te dienen om te worden voltooid tijdens de periode die is opgegeven voor het afstuderen. Onze gemeenschapsserviceprojecten zijn gediversifieerd om te voldoen aan de behoeften van de gemeenschap.

Carrièremogelijkheden:

Werd de organisatie op het beroep van gewoonten die karakteriseren de جامعة دار الحكمة van جامعة دار الحكمة جامعة دار الحكمة - جامعة دار الحكمة , om te verzekeren het werk van Talebattna kansen door middel van haar status direct contact met de eigenaars van de prestigieuze van het land , moeten bedrijven kaders werven van getalenteerde en gekwalificeerde, en vaak ondernemers afgestudeerden van Dar al - Hikma Maakhtar rol voor anderen omdat de جامعة دار الحكمة van جامعة دار الحكمة biedt veel programma's die zijn aangepast aan de behoeften van de arbeidsmarkt en die de weg banen voor toekomstige afgestudeerden.

Locaties

Jeddah

Address
Prince Majid Road
22246 Jeddah, Mekka provincie, Saoedi-Arabië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden