Lees de Officiële Beschrijving

WIE ZIJN WIJ?

An Education Service bedrijf het verstrekken van hoge kwaliteit van het onderwijs diensten van erkende en geaccrediteerde wereldwijde hogescholen en universiteiten.

ONZE VISIE

Om de eerste keuze in het verstrekken van onderwijs van hoge kwaliteit dienstverlening.

ONZE MISSIE

Om de hoogste kwaliteit van het onderwijs diensten.

ONZE DOELSTELLINGEN

Bieden een hoge opleiding voor onze samenleving.
Breng de wereldwijde ervaring lokale omgeving.
Ontwikkelen van menselijke hulpbronnen in de business veld.

Over NCC Onderwijs

NCC Onderwijs zijn een toonaangevende internationale leverancier en het toekennen van het lichaam van hoge kwaliteit Britse diploma hoger onderwijs. Wij bieden flexibele en betaalbare kwalificaties in Business en IT tot meer dan 200 scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld. Wij zijn actief in 45 landen verbeteren van duizenden levens studenten per jaar. Een van de eerste instanties award IT kwalificaties, te beginnen in 1966 als een initiatief van de overheid, NCC Onderwijs kreeg een wereldwijde reputatie voor educatieve uitmuntendheid. Vandaag, NCC Education biedt een portfolio van internationally- erkende bedrijven, IT en de stichting kwalificaties. Onze flexibele programma's zijn ontworpen met u in gedachten, wat betekent dat ongeacht uw locatie, een Britse kwalificatie is gemakkelijk voor u beschikbaar. NCC Onderwijs is van mening dat het hoger onderwijs moet worden aangepast aan uw behoeften en aan de vraag vanuit de industrie. Wij zijn trots op het verbeteren van uw inzetbaarheid referenties en bieden u een keuze van de progressie routes en de tools die u nodig hebt om te slagen. Of je studeert aan uw carrière te verbeteren, willen een undergraduate Universitaire graad of een Master's degree na te streven, kunt u er zeker van zijn dat er een NCC Onderwijs kwalificatie aan uw behoeften. We hebben de levens van meer dan een miljoen studenten over de hele wereld verrijkt. Maak de volgende stap naar het bereiken van een hoge kwaliteit, betaalbare Britse kwalificatie.

Instellen van de standaard in Quality Education

NCC Onderwijs is wereldwijd consistent in de vastgestelde accrediteren en toezicht op de erkende centra Partner processen. Normen over de hele wereld zijn uniform, met examenopgaven, markering, gematigdheid en afgifte van certificaten wordt gecontroleerd uit het Verenigd Koninkrijk door de Academische Raad. Alle studenten, ongeacht hun locatie, zal dezelfde standaard van het onderzoek papier, dat is gemarkeerd en gemodereerd om een ​​gelijke standaard wereldwijd, waardoor alle leerlingen zijn even beoordeeld en gecertificeerd te nemen. Alle NCC Onderwijs Centra Accredited Partner, ongeacht de kwalificatie worden aangeboden, ondergaat hetzelfde accreditatieproces. De wereldwijde consistentie in kwaliteit en service, die erkende centra en studenten Partner kunt verzekerd zijn van, is één van de redenen waarom NCC Onderwijs haar positie heeft behouden als een leider in transnationaal onderwijs.

Externe Erkenning en Accreditatie

Geregeld door het Bureau van de kwalificatie en Examens Regulator (Ofqual) Erkend door het Department for Business, Innovatie en Vaardigheden (BIB) als beursgenoteerde lichaam NCC Onderwijs IT-awards worden ondersteund door de e-Skill UK sector vaardigheden raad en haar Business awards door de Britse Raad voor Administration (CFA)
NCC Education Accredited Partner Centrum kan door de Britse Quality Assurance Agentschap voor Hoger Onderwijs (EVK) als onderdeel van de herziening van de universiteit collaborative bepaling worden geïnspecteerd

Erkenning door de branche

NCC Onderwijs is vastbesloten om de carrièremogelijkheden voor haar studenten na het afstuderen versterken door de oprichting van sterke banden met gerespecteerde werkgevers en toenemende erkenning van de kwalificaties in de gehele industrie. Vorige NCC Onderwijs afgestudeerden hebben ontwikkeld tot lonende banen met gerespecteerde internationale bedrijven.

Programs taught in:
Engels
Location address
Saudi Busines Center, P.O Box 51381
Madina Road, 10th Floor, Office #1007

Jeddah, Mekka, 21543 SA
Social Media