International American University - College of Medicine

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER

Internationale American University is opgericht in 2003 en ligt in het hart van de Caribische eilanden, in het zuidelijke district, Vieux Fort, St. Lucia, West-Indië. De universiteit is gecharterd en geautoriseerd door de regering van St. Lucia om diverse voor- en nagraadse diploma's te verlenen, waaronder de Doctor of Medicine (MD) diploma. Wij bieden een state-of-the-art curriculum in medisch onderwijs aan, met behulp van de nieuwste technologie en onderwijsmethoden, gebaseerd op het Amerikaanse model en wordt geleverd door een team van deskundige faculteiten. Elke medische school heeft zijn eigen unieke kenmerken, een duidelijke persoonlijkheid en doelstellingen voor de toekomst. Onze missie is om kwaliteit medisch onderwijs te geven aan bekwame en zeer gemotiveerde personen die een carrière in de geneeskunde willen volgen. Door tal van samenwerkingen met gezondheidszorgorganisaties, academische medische instellingen en andere belangrijke belanghebbenden hebben we een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de gezondheids- en onderwijsinfrastructuur in St. Lucia en hebben we honderden gezondheidswerkers en studenten opleiding en opleiding gegeven rond de wereld.

Ons team brengt een breed scala aan kennis en ervaring op vanuit alle hoeken van de zorgsector. De senior leiderschapsgroep omvat leden van de Amerikaanse en Canadese medische opleiding en de gezondheidszorgsystemen. Onze full-time medewerkers bestaan ​​uit ervaren professionals uit de verschillende sectoren geneeskunde, onderwijs, onderzoek, medische planning, gezondheidsinformatietechnologie, ontwikkeling van bedrijfsstrategie, leiderschap en management. Onze diensten en programma's maken gebruik van de expertise van onze faculteiten en medewerkers in de medische school en al onze verbonden ziekenhuizen en instellingen.

geschiedenis

Internationale American University werd in oktober 2003 opgericht in Vieux Fort, Saint Lucia door een handeling van het parlement van de regering van Saint Lucia. Op 1 februari 2004 begonnen de lessen met slechts negen studenten en vijf afdelingen. IAU Studenten komen van over de Verenigde Staten en over de hele wereld, waaronder Canada, India, Nigeria, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, West-Indië en Zambia, om een ​​echt persoonlijk medisch onderwijs te ervaren.

Op uitnodiging van de regering van Saint Lucia hebben de oprichters van de IAU het College opgericht als een directe reactie op de behoeften en aspiraties van Amerikaanse pre-medische studenten die het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem willen dienen. Voor het laatste decennium zijn de leiders van de universiteit en leden van de IAU College of Medicine gemeenschap gewijd aan de ontwikkeling van zorgzame artsen die geïnteresseerd zijn in de verbetering van de toestand van de wereldwijde gezondheidszorg, waaronder die van Amerika. Het innovatieve case-based curriculum van de universiteit, met klinische integratie, wordt geleid door een internationale faculteit die zich toelegt op studentenucces en blijft studenten van over de hele wereld aantrekken.

De oprichter van de universiteit, Paul Cherian, MD, ontwikkelde een innovatief curriculum, gericht op het ontwikkelen van de kennis van de basiswetenschappen van de studenten en het verbeteren van hun probleemoplossende vaardigheden door middel van een probleemgericht leerplan. Hij leidde de oprichtingsfaculteit in het leveren van een studentengerichte curriculum die de hoeksteen blijft van het succes van de universiteit. John Minarcik, MD, was een van de initiële faculteitsleden die gewerkt werden om aan de IAU te onderwijzen en blijft vandaag op de faculteit werken. Ook, Olusina Adesanya, MD, het oprichtende faculteitslid in de klinische geneeskunde, blijft ook aan de faculteit van de IAU aan deze dag. Alle oprichters van de oprichters waren opgeleid in de Verenigde Staten, Canada, Europa en de Gemenebest landen en hun brede waaier van ervaring leidde tot de aflevering van een studentgerichte pedagogiek gericht op het afstuderen van nederige en bekwame artsen. In de loop der jaren zijn de faculteiten uit de Filippijnen, Canada, Nigeria en de Verenigde Staten lid van de groeiende IAU-gemeenschap.

Onze Missie

Toekomstige artsen trainen om onbaatzuchtig en nederig te dienen, met nadruk op sterke medische ethiek en waardering van de menselijke waardigheid en waardigheid.

Onze visie

Om een ​​levendige gezondheidswetenschappelijke leergemeenschap voor studenten, faculteiten, medewerkers en community partners te bevorderen en te ondersteunen.

Om een ​​uitstekend academisch programma op te bouwen, ervaringen, uitgebreide wetenschappelijke ondersteuning, een vriendelijke campuscultuur en omgeving die het welzijn van studenten, faculteit en medewerkers bevorderen en de betrokkenheid van de gemeenschap bevordert.

Om een ​​innovatief medisch onderwijsprogramma voor medische studenten, faculteiten en gemeenschapsgeneeskundigen te leiden.

Ontwikkeling van onderzoek en wetenschappelijke programma's met nadruk op toegepast onderzoek om ziekte te voorkomen, medicijnen te personaliseren en de bevolkingsgezondheid te verbeteren.

ACCREDITATIE & KREDIETEN

Als IAU-student garanderen wij de tevredenheid van elk van de verschillende 'niveaus' van referenties die nodig zijn voor US, Canadian & International Licensure.

IAU is gecharterd en geaccrediteerd door de regering van Saint Lucia als een uitgebreide universiteit met de bevoegdheid om de Doctor of Medicine degree te verlenen. De afdelingen van onderwijs en gezondheid van St. Lucia hebben de toelaatbaarheid van IAU College of Medicine afgestudeerden goedgekeurd om geneeskunde in St. Lucia te oefenen.

ECFMG: IAU wordt erkend door de Onderwijscommissie voor Buitenlandse Medische Afgestudeerden (ECFMG). Dit geeft u het recht om alle drie stappen van het United States Medical Licensing Exam (USMLE) te nemen, die moet worden overgegaan om een ​​praktiserende arts in de VS te worden

International Medical Education Directory (IMED): IAU is opgenomen in de International Medical Education Directory (IMED). Dit is een nauwkeurige en actuele compilatie van internationale medische scholen die door het betreffende overheidsinstituut in het medisch scholen respectievelijk land zijn erkend. Erkenning door de ECFMG is direct afhankelijk van de vraag of de school wordt opgenomen in deze map.

Wereldgezondheidsorganisatie (WHO): IAU is ook opgenomen in de Avicenna Directories, die de opvolger van WHO's World Directory of Medical Schools is.

World Directory of Medical School (WDMS): IAU is momenteel opgenomen in WDMS, dat is ontwikkeld door middel van een partnerschap tussen de Wereldfederatie voor Medisch Onderwijs (WFME) en de Stichting voor Bevordering van Internationaal Medisch Onderwijs en Onderzoek (FAIMER) in samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie en de Kopenhagen.

Europa Wereld van leren: IAU is ook opgenomen in Europa World Directory, een database van geaccrediteerde instellingen voor hoger onderwijs over de hele wereld.

Vereniging van Commonwealth Universiteiten (ACU): IAU is lid van de Vereniging van Commonwealth Universiteiten en vermeld in hun universiteitsdatabase. IAU is de enige school in St Lucia die in deze gids staat en een van de weinige Caribische scholen vermeld.

Medische Raad van India: IAU wordt erkend door de Medische Raad van India (MCI) en afgestudeerden komen in aanmerking voor de screening test van MCI.

Door dit formulier in te dienen, geef ik uitdrukkelijke schriftelijke toestemming aan de International American University en haar vertegenwoordigers om mij te contacteren op het gebied van educatieve programma's en diensten via email, telefoongesprekken of sms-berichten - met inbegrip van het gebruik van geautomatiseerde beltechnologie voor oproepen of teksten aan elke draadloze Of vaste telefoonnummer die ik verstrekt. Ik begrijp dat deze toestemming niet verplicht is om goederen of diensten te kopen en dat ik de IAU direct kan bellen.

Locaties

Rodney Bay

Address
Rodney Bay, Gros eilandje, Saint Lucia

Baltimore

Address
Maryland
Baltimore, Maryland, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: