Lees de Officiële Beschrijving

OVER

International University Of The Health Sciences

Missie

IUHS maakt gebruik van een innovatieve, goedkope oplossing voor de leerervaring en de onderliggende economie van het medisch onderwijs te transformeren, met als doel het aanpakken van de wereldwijde tekort, ongelijke verdeling, en demografische vertegenwoordiging van beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, met name in de eerstelijns gezondheidszorg.

De opdracht omvat het herdefiniëren van medisch onderwijs, zodat het aan de behoeften van de samenleving van vandaag en in de toekomst relevant is. Sterker nog, we voortdurend vragen: "Hoe kunnen we het beter opleiden en koesteren van een nieuwe generatie van artsen en hen voorbereiden om 21 gezondheidszorg te leveren in een snel veranderende wereld?" De universiteit is een bestuurder van de sociale transformatie door verbreding van de pool van toekomstige artsen en verpleegkundigen buiten de smalle demografie van de traditionele medische scholen.

Ons motto - "in servitium Communitatis mundi" betekent "in dienst van de internationale gemeenschap". Wij streven ernaar om de innovatie en verandering teweeg te brengen in het medisch onderwijs op een wereldwijde basis.

bestuur

De raad van bestuur bevordert de gezonde ontwikkeling van de Internationale Universiteit van de Health Sciences binnen de daarvoor gestelde functies helpen transformeren de wereldwijde medische onderwijs-industrie en helpen zij bij het uitvoeren van op een hoog niveau van uitmuntendheid in alles in het werk.

De raad van bestuur houdt toezicht en het hoogste niveau begeleiding aan IUHS. In de uitoefening van zijn bevoegdheden en verantwoordelijkheden, de Raad van Bestuur geeft strategische toezicht om de coördinatie, focus, belangenbehartiging, rentmeesterschap en leiding te geven voor de diverse IUHS leergemeenschap.

Licentiestatus

International University Of The Health Sciences

Opgericht in 1997 en met alumni oefenen in 22 staten, is de internationale Universiteit van de Health Sciences School of Medicine geaccrediteerd door de regering van de Federatie van St. Christopher en Nevis (St. Kitts), en is opgenomen in de World Health Organization wereld Directory of Medical School, 7 Edition. De WHO lijsten zijn nu online onderhouden door de Universiteit van Kopenhagen in het Avicenna Directories. Bijgevolg is in de Verenigde Staten, het Educatief Commissie van Buitenlandse Medical Afgestudeerden (ECFMG) zal toelaten IUHS afgestudeerden om te zitten voor licentie examens (USMLE Stap 1 & 2); en hetzelfde geldt met betrekking tot de vergunningverlening voor de meeste andere landen (LMCC examens voor Canada, PLAB examen voor het Verenigd Koninkrijk (onder voorbehoud van eisen residency), AMC examens voor Australië, etc.). Na voltooiing van het registratieproces en de nodige examens, ECFMG en haar internationale divisie ECFMG / EIC zullen beide credential IUHS afgestudeerden. Alle relevante documenten en links worden volledig opgenomen in de virtuele bibliotheek van de IUHS website.

Medische afgestudeerden op zoek naar licentiestatus in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada of elders moet contact opnemen met de betreffende afzonderlijke nationale / raad van state Medisch Onderwijs en Licensure voor informatie met betrekking tot licentiestatus eisen binnen die jurisdictie. Studenten die licentiestatus in een ander land dan de Verenigde Staten moeten contact opnemen met de medische regelgevende instantie van dat land voor informatie met betrekking tot de regelgeving voor de licentiestatus. Elke afzonderlijke staat en het land regelt de vergunning om geneeskunde uit te oefenen in die staat of land. Terwijl IUHS zullen hun uiterste best doen om onze studenten en afgestudeerden te helpen, het is uiteindelijk de studenten en afgestudeerden 'verantwoordelijkheid om te bepalen en te voldoen aan de vergunningseisen.

De IUHS Difference

Een nieuw model van Medisch Onderwijs voor de 21e eeuw

Begrijpen dat innovatie leidt tot duurzame verandering, IUHS is niet een traditionele bakstenen en mortel school. De universiteit investeert in haar studenten niet in grote kapitaalintensieve infrastructuur. Zie het als de medische school 3.0.

Actief leren

IUHS maakt gebruik van technologische innovatie en is in de voorhoede van de nieuwe kennis over hoe mensen leren. De universiteit maakt gebruik van "Actief leren" en problem-based gevallen medische wetenschap leren contextualiseren in klinische settings en het verhogen van begrip en retentie.

Actief leren zet studenten en hun leerbehoeften in het midden van de ervaring; het staat in tegenstelling tot de "standaard" vormen van onderwijs, waarin docenten de meeste aan het woord te doen en studenten zijn passief.

Een groeiende hoeveelheid onderzoek is gebleken dat de algemene kwaliteit van het onderwijs en leren is verbeterd wanneer studenten hebben ruime mogelijkheden om duidelijk te maken, vraag, toe te passen en nieuwe kennis te consolideren gemaakt. Daardoor is de rol van de lezing drastisch veranderd. Bij IUHS de lezing niet wordt gestaakt, maar instructeurs te creëren mogelijkheden voor studenten om nieuw materiaal te gaan, die als gidsen om hen te helpen te begrijpen en informatie toe te passen.

International University Of The Health Sciences

Voordelen voor Actief leren:

  • Betere vaardigheden in kritisch denken
  • Verhoogde behoud en de overdracht van nieuwe informatie
  • verhoogde motivatie
  • Verbeterde interpersoonlijke vaardigheden

Het gebruik van technologie

IUHS van mening dat meerdere modaliteiten zijn nodig voor Actief Leren: de interactie tussen docent en studenten en tussen studenten moeten veel vloeiender en effectiever dan een traditionele vaste-seat amfitheater lezing zijn.

Bij IUHS, is de pre-klinische medische wetenschap programma geleverd met behulp van een unieke geïntegreerde aanpak die kern-orgel gebaseerde, pre-klinische basiswetenschappen online geleverd met interactie met de lokale associate klinische faculteit die essentieel handen te geven over de opleiding, en één-op-combineert een interactie met de academische enhancement team.

Hierdoor IUHS leerlingen kunnen leven en leren in de omgeving waarin zij oefenen en toegang tot de fijnste faculteit krijgen in de hele wereld.

Daarnaast heeft de universiteit maakt gebruik van een aantal technologieën gedurende zijn programma's om actief deel te nemen studenten op een manier die zijn zeer verschillend van de al-te-typische college klasse waarin de docent alles wraps up en studenten rennen weg naar de volgende klas. De universiteit zet Blackboard Collaborate als zijn academische platform voor de levering van interactieve instructie en groep studie te vergemakkelijken. De kern pre-klinische lessen zijn voorzien van twee-weg audio, multi-point gebruiker video, interactieve whiteboard, applicatie- en desktop sharing, rich media, breakout rooms, en de sessie-opnames (benaderd als door middel van Virtual Library op de IUHS studentenportal). Daarnaast heeft de universiteit gebruikt DXR clinicus, de toonaangevende probleem gebaseerde virtuele patiënt simulator onderwijssysteem als een geïntegreerd onderdeel van het programma. DXR is een web-based, volledig interactieve patiënt simulatie software die test en integreert alle elementen van de patiënt ontmoeting. Deze tool maakt het mogelijk IUHS om de prestaties van elke student te beoordelen met een gestandaardiseerde virtuele patiënt. Ten slotte is de Virtual Library is een wachtwoord beveiligd centrale academische bron voor studenten, evenals een platform voor onderzoek groepsactiviteit.

International University Of The Health Sciences

Low Collegegeld

IUHS collegegeld zijn ongeveer $ 80.000 in totaal voor 4 jaar van de medische school. Als u van plan bent te gaan op huisartsgeneeskunde of elke andere praktijk die geen sub-specialiteit, de Universiteit van de lage collegegeld betekenen dat u niet zal worden belast met grote leningen na het afstuderen.

Diverse Student Body

Een van de kenmerken van IUHS is de student diversiteit. De Verenigde Staten is een divers en multiculturele samenleving met verschillende overtuigingen en gewoonten. IUHS studenten profiteren van een academische omgeving die zo divers is als de gemeenschappen waarin ze zullen oefenen. Ook de meerderheid van de Amerikaanse medische scholen hebben officieuze leeftijd barrières waardoor het moeilijk, zo niet onmogelijk, voor een 'volwassen' student om acceptatie te verwerven. IUHS kijkt naar de totale student bij de evaluatie van zijn of haar hoedanigheid succesvol in de medische school te zijn.

IUHS stimuleert studenten om met ingang van alle disciplines. Aanvragers die graden zoals Physician Assistant, Nurse Practitioner houden, doctor in de Podiatric Geneeskunde en Doctor of Chiropractic vormen een aanzienlijk percentage van de huidige studenten en ze blinken uit in hun MD studie aan IUHS. Kwaliteit van de Academische Faculteit Omdat de school wordt niet beperkt door fysieke locatie, het heeft de beste Amerikaanse professoren en internationale associate faculteit die genieten van die deel uitmaken van een wereldwijde innovatieve gemeenschap.

IUHS faculteit hebben een wereldwijd publiek van de volgende generatie van artsen, contacten te leggen en netwerken met vooruitstrevende medische professionals, genieten van flexibiliteit om lezingen te geven vrijwel overal, en zijn in staat om onderzoek te verrichten of de auteur en andere projecten te bewerken.

Toelatingseisen

International University Of The Health Sciences

IUHS is een wereldwijde medische school dat de diversiteit die in de achtergronden van onze wereldwijde studenten bestaat waardeert. Aanvragers na een Noord-Amerikaanse undergraduate onderwijs pad moet een minimum van 90 studiepunten hebben ten opzichte van een diploma dat de genoemde eerste vereisten bevat. Aanvragers uit andere rechtsgebieden moeten een opleiding profiel in overeenstemming met hun lokale toelatingseisen om medische school te hebben. Voltooid undergraduate graden de voorkeur. De IUHS medische diploma wordt uitgereikt als ofwel een MD of MBBS naar keuze van de afgestudeerde.

De universiteit heeft geconstateerd dat eerdere medische cursussen en klinische ervaring maakt studenten bijzonder goed gekwalificeerd zijn om hun MD graden na te streven. Verder IUHS gelooft studenten die niet-wetenschap graden te houden in gebieden zoals de vrije kunsten, techniek en de wet te brengen een grote waarde aan de medische professie en we verwelkomen deze aanvragers. IUHS biedt premedical studies waardoor leerlingen hun toelatingseisen kunnen voltooien.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels