Universiteiten, Scholen en Hogescholen in Rwanda

Beste Universiteiten, Scholen en Hogescholen in Rwanda 2018

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen in Rwanda. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Rwanda. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de opleidingen aangeboden.

Zoek universiteiten in Rwanda en bladeren door hun programma's aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende studiemogelijkheden in Rwanda en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Rwanda rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Rwanda

Mahatma Gandhi University Rwanda

MSc MA Rwanda Kigali

Als een middel van introductie, Mahatma Gandhi University (MGU) is een toonaangevende Rwandese onderwijsinstelling, opgericht en erkend door Hoge Raad Onderwijs, Ministerie van Onderwijs, Govt. van de Republiek van Rwanda. Daarnaast MGU is Rwanda (www.mgu.ac.rw) is een lid van de gewaardeerde organisatie met de naam Interuniversitaire Raad voor Oost-Afrika (IUCEA). Het is een non-profit organisatie van universiteiten in de regio Oost-Afrika dat de handhaving van internationaal… [+] vergelijkbare onderwijsnormen faciliteert in Oost-Afrika om zo de concurrentiepositie van de regio's in het hoger onderwijs te bevorderen. In aanvulling hierop heeft de universiteit de accreditatie van verschillende internationale organisaties over de hele wereld die de kwaliteit van de inhoud en het curriculum van de open, afstand, flexibel, e-learning en online onderwijs, zoals verbetert ontvangen Inter University Raad van Oost-Afrika (IUCEA), International Council of Open en Distance Education (ICDE), lid van de United Nations Global Compact Programs, Institutionele Lid van Vereniging voor de vooruitgang van de International Education, USA (AAIE), Vereniging van Afrikaanse Universiteiten ( AAU) en nog veel meer. Mahatma Gandhi University Rwanda is een Higher Learning instelling is vastgesteld en erkend door de Raad Hoger Onderwijs, ministerie van Onderwijs, en de regering van de Republiek van Rwanda. Het doel van deze universiteit is om studenten wereldwijd te onderwijzen en hen een bekwame burger. De universiteit werkt als een non-profit instelling voor hoger onderwijs in Oost-Afrika. In deze universiteit verdien je je diploma op jouw voorwaarden. Of u nu kiest om online of bij een lokale campus te leren, kunt u rekenen op onze uitdagende curriculum en een ondersteunende leeromgeving. Mahatma Gandhi University is een instelling die belooft een van Globes 'vooraanstaande universiteiten geworden met een erkende reputatie voor excellentie in onderzoek en onderwijs. Degenen die kiezen voor Mahatma Gandhi University krijg toegang tot een breed scala van programma's die een springplank naar een zee van mogelijkheden vormen. We streven naar een record van prestatie en succes in academische uitmuntendheid en kans op een baan te bevorderen. Om mogelijk te maken onze studenten het realiseren van hun leven agenda, hebben we veel geïnvesteerd in faciliteiten en personeel. Mahatma Gandhi University loopt voorop in het gebruik van informatie- en communicatietechnologie te leren en lesgeven te ondersteunen. We hebben het gebruik van e-learning met traditionele leren en onderwijzen waarden gemengd om onze studenten een flexibele en dynamische leerervaring. Ons doel is om een ​​toonaangevend centrum van academische excellentie en een favoriete bestemming voor al diegenen die streven naar een academisch vervullen ervaring geworden. [-]