Lees de Officiële Beschrijving

VSTU is de toonaangevende regionale universiteit, die behoort tot de beste instellingen in het aantal gekwalificeerde specialisten van de regio Wolgograd, het zuiden van Rusland en enkele andere landen. Universiteit verkrijgt een goed ontwikkelde infrastructuur, zorgt voor een hoog professioneel niveau en beïnvloedt de vorming van sociale kwaliteiten van studenten voor hun succesvolle integratie in de internationale economie. Volgens de strategie van de universiteit is er een industrieel onderzoeks- en onderwijscomplex (cluster) opgericht dat zich richt op de opleiding van goed opgeleide specialisten voor hightech sectoren van de economie.107253_pexels-photo-1432942.jpeg

We besteden veel aandacht aan fundamenteel en toegepast onderzoek en aan de ontwikkeling van prioritaire gebieden van wetenschap, technologie en technologische vooruitgang, evenals aan de output van door wetenschap aangestuurde producten. VSTU heeft een zich dynamisch ontwikkelende school van metallurgen, scheikundigen, werktuigbouwkundigen, materiaalingenieurs, lassers, instrumentatie-ingenieurs, evenals op hoog niveau ontwikkelende wetenschap, hooggekwalificeerde specialistenopleidingen. Focus op onderzoek bepaalt verdere innovatieve ontwikkeling van VSTU .

Transformaties op het gebied van het hoger onderwijs van de Russische Federatie werden beïnvloed en gerealiseerd in VSTU als een multiniveau systeem van educatieve programma's, moderne vormen van academische activiteitenorganisatie, kwaliteitscontrole, adequate materiële en technische ondersteuning.

Gunstige sociale omgeving is gecreëerd in een groot team van medewerkers en studenten. De meesten van hen delen culturele en ethische waarden, houden en ontwikkelen de traditie van een polytechnische school.

Ontwikkeling van internationale samenwerking en internationalisering van de universiteit is een van de belangrijkste instrumenten voor de implementatie van strategieën van VSTU . University traint al 50 jaar specialisten in het buitenland. Sinds 1962 wordt er getraind met hooggekwalificeerde specialisten voor landen in Europa, Azië, Afrika, het Nabije Oosten en Latijns-Amerika. Gedurende deze tijd hebben meer dan 5000 buitenlandse studenten uit 72 landen over de hele wereld de Russische taal geleerd voor verdere studie aan andere Russische universiteiten. 1650 studenten van hen hebben een diploma van onze universiteit en 64 zijn gepromoveerd. Het aantal buitenlandse studenten is de afgelopen 5 jaar gestegen en tegenwoordig zijn er 500 buitenlandse studenten die elk jaar studeren aan de universiteit. VSTU biedt ook een breed scala aan masteropleidingen en PhD-programma's voor internationale studenten, die hun proefschrift verdedigden.107254_pexels-photo-1305360.jpeg

Opleiding in de Russische taal van internationale studenten vereist van hen een speciaal voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Hiervoor werd de Faculty for Foreign Students Training opgericht in 1973 in de universiteit. Het biedt internationale studenten voor verdere studie aan de universiteiten van Rusland over de volgende specialiteiten: economie, engineering en humaniora. Studenten van deze faculteit behalen de volgende disciplines afhankelijk van hun specialisaties:

  • Engineering - Russische taal, natuurkunde, wiskunde, scheikunde, informatica, regionale geografie, technische tekening;
  • Economisch - Russisch, wiskunde, informatica, landenstudies, economie, aardrijkskunde;
  • Geesteswetenschappen - Russische taal, literatuur, culturele studies, landstudies, aardrijkskunde.

Periode van studies - 1 jaar.

Tijdens de studie aan de faculteit voor buitenlandse studentenopleiding, leren studenten de Russische cultuur, nemen ze deel aan het leven van de universiteit en de stad, bezoeken ze musea en krijgen ze de mogelijkheid om hun creativiteit te tonen.

Internationale studenten die de taalopleiding hebben gevolgd, kunnen hun studie aan bachelors volgen die aan onze universiteit wordt gerealiseerd. De training wordt gedurende 8 semesters gehouden door zeer bekwame leraren, specialisten en wetenschappers. De studierichting is verdeeld in cycli:

  • Wiskunde en wetenschappen
  • Beroep (daarin wordt de gespecificeerde training in overeenstemming met de toekomstige activiteiten georganiseerd)
  • Geesteswetenschappen, sociologie en economie

Studenten die een bachelordiploma behalen en de taalopleiding hebben gevolgd, kunnen deelnemen aan de masterprogramma's die 4 semesters duren.

We nodigen alle geïnteresseerde aanvragers en hun ouders uit om meer te weten te komen over de meest veelbelovende studieprogramma's van onze universiteit.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Russisch

Deze school biedt ook:

MSc

Volgograd State Technical University

"Chemische engineering" is een complex van methoden voor de verwerking van chemische en ruwe oliën in producten voor huishoudelijke en technische doeleinden. Dergelijke p ... [+]

"Chemische engineering" is een complex van methoden voor de verwerking van chemische en ruwe oliën in producten voor huishoudelijke en technische doeleinden. Dergelijke producten zijn: aardolie, diesel, machineoliën, wasmiddelen, planten- en dierenbeschermingsmiddelen van plagen en ziekten, semi-producten voor de productie van kunststoffen, autobanden, bouw- en afwerkingsmaterialen.

Opleiding van bachelor-ingenieurs wordt uitgevoerd door hooggekwalificeerde professoren en professioneel gerichte speciale training wordt ook gedaan, bijvoorbeeld. chemische productie of olie-industrie.

Bij het afstuderen verdedigen studenten hun kwalificatiewerk. Master's programma voor degenen met een Bachelor diploma duurt 4 semesters. Specialisten in de chemische technologie hebben een brede kennis die het mogelijk maakt om bij grote, middelgrote en kleine ondernemingen te werken die verschillende chemische producten produceren.... [-]

Rusland Volgograd
September 2020
Russisch
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Volgogradskiy gosudarstvennyy tekhnicheskiy universitet (VolgGTU)
Address
Volgograd State Technical University Lenin avenue, 28
400005 Volgograd, Oblast Wolgograd, Rusland
Website
Telefoonnr.
+7 844 223-00-76