University of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Technology is een jonge, groeiende universiteit. Het is gelegen in de regio Moskou, de stad Korolev - een bakermat van Russische astronauten en de grootste wetenschapsstad in Rusland. De universiteit voert sinds 1998 met succes onderwijs- en onderzoeksactiviteiten uit en laat zich leiden door de nieuwste resultaten op dit gebied.

In zeer korte tijd heeft de University of Technology aanzienlijk succes behaald en is zij door de gelederen van de niet-statelijke onderwijsinstelling gestegen naar de staatsuniversiteit. Dankzij de uitgebalanceerde onderwijs-, onderzoeks-, internationale en buitenschoolse activiteiten kon de University of Technology worden opgenomen in de TOP-100 beste instellingen voor hoger onderwijs van Rusland in 2018 en 2019 (RAEX-ranking).

130840_DSC_1033.jpg

foto met dank aan de University of Technology

De University of Technology is een van de grootste staatsuniversiteiten in de regio Moskou. De universiteitscampus bestaat uit 6 academische gebouwen en 2 slaapzalen - allemaal op loopafstand van elkaar.

De University of Technology biedt studies aan:

  • Instituten: Instituut voor engineering en digitale technologieën , Instituut voor projectmanagement en engineering, Instituut voor internationaal onderwijs , Instituut voor aanvullend onderwijs ;
  • Hogescholen: Space Engineering and Technology College , Technology and Design College
  • Children's Techno- Park "Quantorium"

De instelling voor hoger onderwijs heeft 26 afdelingen en 14 daarvan zijn gevestigd bij de toonaangevende ondernemingen van de regio en gericht op de praktijkgerichte opleiding van de studenten. De universiteit biedt 50 majors voor bachelor, master en postdoctorale graden. De universiteitsbibliotheek bezit meer dan 1.300.000 stuks gedrukte en elektronische edities voor elk thema. Grote auditoria, uitgerust met de nodige faciliteiten, dragen bij aan de ontwikkeling van de creatieve vaardigheden van de studenten.

Meer dan 6000 studenten zijn ingeschreven aan de University of Technology , waaronder ongeveer 600 buitenlandse studenten uit 11 landen. Het onderwijzend personeel bestaat uit 350 leden, 80% van hen heeft academische graden en titels.

In 2015 is op basis van de University of Technology het Regional Science and Education Cluster «North-East» opgericht. Het cluster, gelegen in het noordoostelijke deel van de regio Moskou, heeft een uniforme ruimte voor wetenschap en onderwijs gevormd om te voorzien in de behoeften van hightechbedrijven met gekwalificeerde personeelsprofessionals.

De universiteit is ook lid van drie clusters: de Federale Interregionale Cluster «Composieten zonder grenzen», gevestigd op het grondgebied van de regio Moskou, de Republiek Tatarstan en de regio Saratov; de regio Moskou, elektrotechniekcluster "Elektrotechniek XXI" en innovatie-territoriale cluster van nucleair-fysische en nanotechnologieën (Dubna).

In nauwe samenwerking met de ondernemingen van de reële economie werd het Engineering Center "High-Temperature Composites" met moderne laboratoria, uitgerust met de nieuwste, uiterst precieze faciliteiten, opgericht in samenwerking met JSC "Kompozit" aan de University of Technology . De studenten, postdoctorale studenten en JSC "Kompozit" toonaangevende specialisten onderzoeken en ontwikkelen nieuwe hi-tech materialen in het centrum voor hun voortdurende toepassing in raketwetenschap.

130835_DSC_5676JPG.jpg

foto met dank aan de University of Technology

De kleine innovatiebedrijven, het Departement Jeugdwetenschap, de Student Scientific Society en het Student Design Office zijn aan de universiteit gevestigd.

Elk jaar wordt de University of Technology een platform voor verschillende wetenschappelijke evenementen, waaronder internationale en regionale conferenties.

Er zijn 3 academische tijdschriften aan de University of Technology . 2 van hen zijn opgenomen in de lijst van wetenschappelijke kwesties, goedgekeurd door de Staatscommissie voor academische graden.

De University of Technology is actief betrokken bij de sociale en economische ontwikkeling van de regio Moskou. De studenten van de instelling voor hoger onderwijs nemen regelmatig deel aan verschillende ecologische forums, vrijwilligersbewegingen, sport en culturele evenementen in de stad en de regio.

De internationalisering van het onderwijs is een integraal onderdeel van de internationale activiteit van de University of Technology . Momenteel worden meer dan 45 internationale overeenkomsten gesloten met buitenlandse universiteiten over de hele wereld. De University of Technology is een actieve deelnemer aan het ERASMUS mobiliteitsprogramma. Academische mobiliteit wordt ook geïmplementeerd in de bilaterale overeenkomsten met buitenlandse universiteiten.

De University of Technology is geregistreerd in de ANABIN-database, een internationaal systeem voor de erkenning van instellingen voor hoger onderwijs, met de status "H". Met deze status kunnen de universitair afgestudeerden hun diploma's in de EU laten liggen en de Europese onderzoeks- en onderwijsbeurzen aanvragen.

Op basis van de jaarlijkse monitoring van instellingen voor hoger onderwijs door het Ministerie van Wetenschap en Hoger Onderwijs van de Russische Federatie, werd de University of Technology door alle indicatoren erkend als een effectieve instelling voor hoger onderwijs.

De kortetermijnplannen van de University of Technology zijn gericht op uitbreiding van de technische majors, verdieping van de wetenschappelijke samenwerking met de ruimtevaartbedrijven en verbreding van de samenwerking op het gebied van onderwijs en onderzoek met buitenlandse partners.

Locaties

Korolyov

Address
141070 Московская область,
г. Королев, ул. Гагарина, 42

Korolyov, Moskou Oblast, Rusland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden