Siberian Federal University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het is moeilijk te vinden in de regio van Rusland, waar zij worden ingezet meer nationale projecten dan in de Krasnoyarsk Territory. Het gedefinieerde "groei punten" in de industrie, energie, wetenschap en onderwijs. Voor de bereiding van hoog gekwalificeerde specialisten, geschikt om te werken in alle regio's van ons land, ook in moeilijke omstandigheden van het Noorden, werd Krasnoyarsk Siberian Federal University opgericht in 2006. Het bestaat uit vijf Krasnoyarsk universiteiten.

De leden van de Board of Trustees van SFU zijn vertegenwoordigers van de grote bedrijven, politici en wetenschappers. Voorzitter van de Raad - Voorzitter van de Russische regering Dmitry Medvedev.

missie

De missie van de universiteit is het creëren van een geavanceerde onderwijs, onderzoek en innovatie-infrastructuur, de bevordering van nieuwe kennis en technologieën om de uitdagingen van de sociale en economische ontwikkeling van het Federaal District Siberië te ontmoeten, evenals de vorming van het personeel potentiële - concurrerende specialisten op prioritaire gebieden van Siberië en de Russische Federatie, die overeenkomt met de moderne intellectuele eisen en voldoen aan internationale normen.

SFU in cijfers

19 instituten en 3 takken; meer dan 31 000 studenten (meer dan de helft - buiten de stad, 380 buitenlanders); 706 afgestudeerde studenten; 7860 medewerkers, 3 450 leraren, 420 professoren, artsen van de wetenschappen; 151 gebied van opleiding van undergraduate, graduate, specialiteit; 121 gespecialiseerde graduate en 18 doctoraal disciplines; 29 slaapzalen; 7.400 mln. Rub. - Universiteit van de begroting van de inkomsten in 2014; 50 sportclubs en 31 sport; Ongeveer 100 creatieve student groepen; 70% van de afgestudeerden zijn werkzaam in specialty SFU.

Posities in ratings

In de rating van Russische universiteiten rating agency "Expert RA" voor de 2015 SFU gerangschikt 14e positie, met een stijging van een punt ten opzichte van het jaar 2014. Volgens de rating agency "Expert RA" SFU behoort 6 van de beste Russische universiteiten in de vraag naar afgestudeerden door werkgevers. De nationale ranking van universiteiten volgens "Interfax" en "Echo van Moskou" voor 2015 SFU verdeeld 16-17 plaats met de Russische Academie van Nationale Economie en Bestuurskunde onder de president van de Russische Federatie. In de rating van Russische universiteiten Vladimir Potanin Charitable Foundation, het evalueren van de werkzaamheid van de deelname van studenten en docenten in educatieve projecten van de Stichting, SFU vond 17e plaats (in 2013 - 25e plaats) in 2014. In 2014, heeft FAS ontvangen 3 van de 5 mogelijke sterren in de rangschikking van de QS-Stars bedrijf Quacquarelli Symonds. De Webometrics ranking SFU 2015-10 onder de Russische universiteiten.

campus

SFU Campus in Krasnoyarsk omvat 29 slaapzalen, 24 academische gebouwen, bibliotheek gebouw met de rector, de bouw eindigt het congresgebouw.

In 2019 zal worden gehouden in Krasnoyarsk XXIX Wereld Winter Universiade. Universiade Village zal worden gevestigd op de campus van SFU, die in de nabijheid van de Academie van de wintersport - het belangrijkste centrum van de concurrentie. Tot op heden is de infrastructuur gereed is, is het de bedoeling om te bouwen tot het einde van 2018:

multifunctioneel sportcomplex; medisch centrum voor eerstelijns gezondheidszorg aan atleten; Complex slaapzalen "University" (drie gebouwen van 18 verdiepingen); Complex slaapzalen "Veren" (vier gebouwen van 17 verdiepingen).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Russisch

Bekijk Master programma's » Bekijk Cursus » Bekijk PhD »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master in Banking

Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Rusland Krasnojarsk

[+]

Vooraanstaande wetenschappers uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje en Italië leveren hun lezingen op SibFU:

[-]

Master in de toegepaste informatica in techniek en wetenschap

Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Rusland Krasnojarsk

Siberian Federal University (School of Space and Information Technologies) biedt Engels onderwezen Master's Degree Program "Applied Computing in Engineering and Science". [+]

Siberian Federal University (School of Space and Information Technologies) biedt Engels onderwezen Master's Degree Program "Applied Computing in Engineering and Science".

Snelle ontwikkeling van computationele methoden nodig om nieuwe benaderingen in verschillende gebieden, zoals techniek, economie, bio-informatica, milieu, sociale wetenschappen, enz. Uit te voeren In onderzoek en ontwikkeling, alsook in management we de trends zien:

het creëren van wiskundige modellen voor beschrijvingen en simulatie van echte systemen, hun eigenschappen en het gedrag; met behulp van complexe statistische methoden om de kansen van bepaalde gevallen en betrouwbaarheid, bijvoorbeeld in de kwaliteitsborging te evalueren, het opzetten van parameters van de socialezekerheidsstelsels, kankeronderzoek, etc. ... [-]

Masters - Raffinage en Petrochemie

Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Rusland Krasnojarsk

Een diepere en fundamentele voorbereiding van een bijzondere categorie van technisch en leidinggevend personeel met multidisciplinaire competenties voor effectief leiderschap ontwikkeling en modernisering van de ondernemingen, alsmede de voorbereiding van de afgestudeerden voor de industriële en technologische activiteiten op het gebied van chemische technologie, concurrentie op de markt van het land en de wereld brandstof en energie complex . [+]

Het doel van het programma

Een diepere en fundamentele voorbereiding van een bijzondere categorie van technisch en leidinggevend personeel met multidisciplinaire competenties voor effectief leiderschap ontwikkeling en modernisering van de ondernemingen, alsmede de voorbereiding van de afgestudeerden voor de industriële en technologische activiteiten op het gebied van chemische technologie, concurrentie op de markt van het land en de wereld brandstof en energie complex .

Concurrentievoordelen voor afgestudeerden: hoogwaardige opleidingen dat de vraag naar afgestudeerden master's door werkgevers zorgt; mogelijkheid om aanvullende opleiding in de kennis van het Centrum ontvangen omscholing INIG SFU en hun opleiding in graduate school voort te zetten; passerende studenten praktijken.... [-]


Meester 'in bio-engineering

Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Rusland Krasnojarsk

Het programma is gericht op studenten die achtergrond in de natuurwetenschappen en willen hedendaagse methodologie van het wetenschappelijk onderzoek onder de knie om carrière na te streven op het gebied van bio-engineering. De wetenschappelijke projectie in biologische engineering gericht op onderzoeksvaardigheden door studenten te stimuleren door middel van een individueel onderzoeksproject in de biologie, bio-engineering of biofysica. [+]

Het programma is gericht op studenten die achtergrond in de natuurwetenschappen en willen hedendaagse methodologie van het wetenschappelijk onderzoek onder de knie om carrière na te streven op het gebied van bio-engineering. De wetenschappelijke projectie in biologische engineering gericht op onderzoeksvaardigheden door studenten te stimuleren door middel van een individueel onderzoeksproject in de biologie, bio-engineering of biofysica. Studenten zullen alle stappen van het onderzoeksproces voort uit de probleemstelling aan de verwezenlijking en de analyse van de experimentele resultaten.

Master Program "Biological Engineering" wordt gegeven door een ervaren wetenschappelijk personeel met een uitgebreide achtergrond in het fundamenteel onderzoek en praktische toepassingen in de industrie. Het programma is ontworpen met de nadruk op de ontwikkeling van praktische vaardigheden en studenten werken in de moderne en goed uitgeruste SibFU Laboratorium Bioluminescent Biotechnologies (in het Russisch). Dit laboratorium werd opgericht door de samenwerking van 's werelds sterkste team van wetenschappers die zich bezighouden met fundamenteel onderzoek van de lichtemissie door levende organismen, i. e. bioluminescentie, en de Nobelprijswinnaar Professor Osamu Shimomura.... [-]


Videos

Welcome to Siberian Federal University!