Lees de Officiële Beschrijving

South Ural State University is het centrum voor educatieve, wetenschappelijke, culturele en sportieve activiteiten in de stad Chelyabinsk en de regio.

Opgericht in 1943 als Chelyabinsk Mechanical Engineering Institute, werd de universiteit gereorganiseerd in Chelyabinsk Polytechnic Institute in 1951, en in 1990 werd het de Technische Universiteit Staat Chelyabinsk. Sinds 1997 is de universiteit bekend als South Ural State University. In 2010 werd de status als National Research University toegewezen.

De universiteit is gerangschikt als een van de top 10 onder de 96 Russische universiteiten op basis van de waardering opgesteld door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie. Het is ook een lid van de Russische universiteiten 'Alpha League, dat is een bovenste deel van de rating van alle universiteiten van het land.

Vandaag, South Ural State University bestaat uit 32 faculteiten en 142 afdelingen gevestigd in Chelyabinsk, in aanvulling op 2 vestigingen in andere steden. De structuur van de universiteit bevat ook vier mbo-instellingen, militaire opleiding en voorbereiding op de universiteit faculteiten, twee speciale vermogens van de professionele ontwikkeling en het verbeteren van de vaardigheden voor het universitair diploma specialisten, een Institute of International Education, een Continuing Education Institute en een open en afstandsonderwijs Instituut. Universiteit samen met haar vestigingen nummers ongeveer 50 000 studenten (full-time, part-time en 's avonds onderwijs samen).

Onderwijsproces in de universiteit met zijn takken wordt ondersteund door meer dan 5000 docenten en ambtenaren, waaronder meer dan 360 hoogleraren, artsen van de wetenschap, 1200 universitair hoofddocenten, de kandidaten van de wetenschap, 5 volwaardige leden van de Russische Academie van Wetenschappen, 9 overeenkomstige leden van RAS , 2 academici en 4 overeenkomstige leden van andere staat academies, en meer dan 170 leden van de buitenlandse en Russische academies.

banier

De huidige universitaire licentie staat South Ural State University te voorzien:

  • 245 professionele opleidingen in het hoger (specialist, bachelor- en masteropleidingen);
  • 37 middelbaar beroepsonderwijs programma's;
  • 22 elementaire beroepsopleidingen.

De universiteit biedt ook postdoctorale opleidingen in 86 academische majors, doctoraat programma's in 12 majors, en vergemakkelijkt 18 proefschrift commissies die doctoraal en kandidaat proefschriften onderzoeken.

College voorbereidende faculteit bestaat uit School der Wiskunde en Natuurkunde en een centrum van het onderwijs voor hoogbegaafde kinderen. SUSU werkt samen met meer dan 20 scholen en 10 technische scholen. De universiteit neemt actief deel aan een wetenschappelijke en sociaal programma voor de jeugd en scholieren, "Stap in de toekomst". Op initiatief van South Ural State University, de Russische vereniging van het internationale programma 'Odyssey of the Mind "is gecreëerd en Chelyabinsk voor vele jaren is vertegenwoordigt ons land in deze vereniging.

rt

University besteedt veel aandacht aan alle soorten stages en tewerkstelling van afgestudeerden. Opgericht in 2005, het ministerie van stages en werkgelegenheid van de afgestudeerden ondersteunt de coördinatie van alle universitaire afdelingen en zakelijke interacties en van het Federaal Agentschap voor onderwijs en werkgelegenheid diensten, biedt methodologische ondersteuning voor stages, voert arbeidsmarkt onderzoek, en organiseert de activiteiten van de faculteit commissies dat de werkgelegenheid van graduates.The universiteit te vergemakkelijken heeft meer dan 400 samenwerkingsovereenkomsten met grote ondernemingen van Chelyabinsk en Chelyabinsk regio gesloten.

South Ural State University grijpt actief in het wetenschappelijk onderzoek en de projectactiviteiten. De volgende organisaties werken op basis van de universiteit: Radioelectronic en digitale systemen onderzoeksinstituut, Instituut voor chemische problemen van de industriële ecologie aan Russische Academie voor Natuurwetenschappen, "FESTO" Urlas Automation Center, de R & D-productie instituut "Techniek en technologie voor het onderwijs" , Chelyabinsk onderzoekscentrum op het Oeral Tak van de Russische Academie van Wetenschappen, 10 Institutionele academische laboratoria. Meer dan 50 scholen van het denken hebben gevormd en nu werken aan de universiteit.

In 2010 werd SUSU toegewezen National University Research-status. ontwikkelingsprioriteiten van South Ural State University (National University Research) zijn onder meer: ​​energiebesparing in de sociale diensten; efficiënte energie en het gebruik van hulpbronnen in de metallurgie; energiezuinig en efficiënt gebruik van hulpbronnen dieselmotor productietechnologieën voor engineering en militaire techniek voertuigen; resource-efficiënte ontwikkeling en exploitatie technologieën voor de vloot ballistische raketten; en supercomputing en grid computing technologieën die gericht zijn op het oplossen van energiebesparing en resource besparing problemen.

het

International aanvragers

Onze universiteit is een leider op het gebied van het hoger onderwijs en de balans vele aspecten, zoals rijke tradities, grote populariteit, en de intellectuele capaciteit. Al deze dingen worden samengevoegd tot SUSU te voorzien van een dynamische ontwikkeling van de wetenschappelijke, academische gemeenschap en innovatieve velden en helpen om een ​​leider in opleiding hoogopgeleide specialisten en uit te voeren intensief wetenschappelijk onderzoek.

Omdat trots op onze alumni besteden we veel aandacht aan het werk met onze studenten, het streven naar hoogopgeleide personen die wij hen helpen om hun volledige potentieel vrij te geven. We leren in te stellen en de hoge doelstellingen te bereiken, een combinatie van professionele kennis, ethiek en eerlijkheid.

Wij zijn ervan overtuigd dat u het een van onze beste alumni en zullen alle noodzakelijke vaardigheden te verkrijgen om een ​​indrukwekkende carrière op te bouwen!

Opleidingen te volgen in:
  • Russisch
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

South Ural State University

Het doel van het programma is om meesters van de economie te trainen die van plan zijn om professionele activiteiten uit te voeren op het gebied van economie en managemen ... [+]

Het doel van het masterprogramma Commerce op de externe markt van goederen en diensten is het opleiden van meesters in de economie die buitenlandse economische activiteiten verrichten bij de bedrijven van de industrie, handel en diensten. Studenten bestuderen kwesties met betrekking tot de specifieke kenmerken van de organisatie van buitenlandse bedrijven op de binnenlandse markt, evenals de organisatie van het zakendoen op buitenlandse markten, met name de organisatie van internetbedrijven, onderzoeken de mogelijkheden van internationale investeringen en financiering; en evalueer risico's op het gebied van buitenlandse economische activiteit.

Een breed scala aan professionele disciplines omvat de studie van: huidige problemen van de economische wetenschap, bedrijfsorganisatie in een buitenlandse markt; oprichting en ontwikkeling van internationale netwerken van bedrijven; organisatie van internationaal transport; beheer van buitenlandse economische activiteiten in logistieke systemen; internationale bemiddelingsoperaties; marketinganalyse van de concurrentiekracht van ondernemingen; risicobeoordeling en preventie op het gebied van buitenlandse economische activiteit.... [-]

Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

Het doel van het programma is om alle benodigde kennis aan een student te geven op het gebied van databaseontwerp, -administratie en -ontwikkeling. Afgestudeerden met een ... [+]

Fundamentele informatica en informatietechnologie

De duur van het programma is 2 jaar.

[-]
Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

Het doel van het programma is om managers op te leiden die van plan zijn om professionele activiteiten uit te voeren op het gebied van economie en management. ... [+]

De beroepsactiviteit van afgestudeerden die de masteropleiding hebben gevolgd, omvat:

managementactiviteiten in organisaties van organisatievormen waarin afgestudeerden werken als executeurs of managers in verschillende diensten;managementactiviteiten in de deelstaat en gemeentelijke overheid;ondernemende en organisatorische activiteiten in structuren waarin afgestudeerden ondernemers zijn die hun eigen bedrijf creëren en ontwikkelen;wetenschappelijk onderzoek in wetenschappelijke organisaties in verband met de oplossing van administratieve problemen;onderzoeks- en onderwijsactiviteiten in onderwijsinstellingen van hoger onderwijs en;organisaties voor aanvullend beroepsonderwijs;landg... [-]
Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

Mechatronica is de integratie van mechanica, elektrische machines, automatiseringsapparatuur, vermogenselektronica, microprocessortechnologieën en software. De nieuwste r ... [+]

1. Gebieden van professionele kennis

Gebieden van professionele kennis van afgestudeerden: ontwikkeling van nieuwe methoden van controle, informatieverwerking en het zoeken naar nieuwe ontwerpoplossingen voor mechatronica en robotsystemen, hun subsystemen en individuele modules, onderzoek op het gebied van mechatronica, robotica, besturingstheorie en kunstmatige intelligentiemethoden .

2. Objecten van professionele activiteit

De objecten van professionele activiteit van afgestudeerden zijn mechatronica en robotsystemen, waaronder informatie- en sensor-, bedienings- en besturingsmodules, hun wiskundige en algoritmische ondersteuning, software, methoden en middelen voor hun ontwerp, modellering, experimenteel onderzoek, debugging en werking, onderzoek en productie. testen van mechatronica en robotsystemen met verschillende toepassingsgebieden.... [-]

Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

Doelstelling van het curriculum: hooggekwalificeerde masteropleiding, met een speciale achtergrond op het gebied van cybernetische systeemontwikkeltechnologieën, met als ... [+]

De professionele lijn omvat ontwerp en implementatie, evenals onderhoud, van informatiesystemen en softwareproducten op het gebied van toegepaste wiskunde en informatica voor overheids-, industriële en commerciële organisaties:

rekencentra en datacenters;wetenschappelijk-industriële bedrijven;centra voor voortgezet onderwijs

Afgestudeerden verdienen de volgende vaardigheden:

introductie van nieuwe informatietechnologieën in de infrastructuur van de organisatie;bedrijfsadvies en engineering.Methoden en algoritmen voor gegevensverwerking in gegevensverwerkingssystemen;krachtig en gedistribueerd gegevensverwerkingssysteem;Industrieel testen van software;Programmeertalen en compil... [-]
Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

De objecten van professionele activiteit: thermische en kerncentrales, energievoorzieningssystemen van ondernemingen, objecten met een klein vermogen, installaties, syste ... [+]

In de loop van het programma wordt speciale aandacht besteed aan theorie en praktische toepassing van warmte- en massaoverdracht, recuperatoren, regeneratoren, systemen en apparaten voor het transport van vloeistoffen en gassen, verwarming, koeling, ventilatie, airconditioning, uitrusting van thermische krachtcentrales, ketel eenheden die werken op alle soorten organische brandstof, stoom- en gasturbines, evenals enkele toepassingen van deze systemen en hun kenmerken in verschillende industriële ondernemingen. Deze systemen zijn zeer gewild in ferro- en non-ferro metallurgiebedrijven, machinebouw, chemische industrie, olie- en gasindustrie.

[-]
Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

Training van specialisten op de volgende posities: bay-supervisor, machinemanager-manager, productiedirecteur, hoofd van het laslaboratorium voor de volgende industrieën: ... [+]

Lassen, geallieerde processen en technologie

Deze cursus biedt u een fundamenteel begrip van lastechnieken en een bewustzijn van recente technische ontwikkelingen binnen de relevante industrieën. Het zal ook uw communicatie, presentatie, analytische en probleemoplossende vaardigheden verbeteren.

Lassen is een integraal onderdeel van de productie van een breed scala aan producten, van klassieke lasprocessen (MMA, MIG / MAG, TIG) tot speciaal lassen (laser, robotica). De verbindingstechnieken breiden zich verder uit en worden gebruikt in de olie- en gasindustrie, automobielindustrie, scheepsbouw, pijpindustrie en de bouw. Al onze projecten zijn industrieel gekoppeld en omvatten meestal een nieuwe ontwikkeling die nog nooit eerder is uitgevoerd.... [-]

Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

Het doel van het onderwijsprogramma Constructie, masteropleiding Constructietechnieken en Constructiemechanica is ontwikkeling van culturele en professionele competenties ... [+]

De objecten van professionele activiteit van de afgestudeerden van het programma Bouwtechnieken en constructie-mechanica zijn ontwerp, constructie, werking, monitoring en reconstructie van gebouwen en constructies; het ontwerpen van ondersteuning en uitrusting van bouwplaatsen en stedelijke gebieden, evenals transportinfrastructuur; engineering-sur-veys voor de bouw; ontwikkeling van machines, uitrusting en technologieën die nodig zijn voor de bouw en productie van bouwmaterialen, producten en constructies; het uitvoeren van onderzoeks- en onderwijsactiviteiten.Afgestudeerden van het masterprogramma Constructietechnieken en constructie-mechanica kunnen de volgende taken uitvoeren als onderd... [-]
Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

Het programma is gericht op de voorbereidende meesters met competenties van wereldklasse op het gebied van toegepaste mechanica, solide mechanica, wiskundige en computerm ... [+]

[-]
Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

Studenten krijgen de fundamentele kennis en professionele vaardigheden op het gebied van moderne interlinguale en interculturele communicatie. In het academische proces w ... [+]

Het studieprogramma omvat alle grondbeginselen van de Engelse taaltheorie, methodologie van linguïstisch onderzoek, moderne ELT-technologieën, Engels voor academische doeleinden. Breed scala aan speciale cursussen onderwezen door onderzoekspersoneel omvat innovaties in het onderwijs, toonaangevende vertaaltheorieën, interculturele communicatie, discoursanalyse en filologie, taalkundige analyse, enz.

Onderzoekswerk. Vanaf de eerste dagen van de studie zijn studenten actief betrokken bij de uitdagende onderzoeksomgeving. Ze zijn actieve leden van de onderzoeksteams die effectieve professionele groei stimuleren. Deelname aan wetenschappelijke conferenties stelt hen in staat om hun professionele vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen om effectief academisch onderzoek uit te voeren.... [-]

Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

National Research South Ural State University

Location address
prospekt Lenina, 76
Chelyabinsk, Oblast Tsjeljabinsk, 454080 RU
Social Media