Lees de Officiële Beschrijving

South Ural State University is het centrum voor educatieve, wetenschappelijke, culturele en sportieve activiteiten in de stad Chelyabinsk en de regio.

Opgericht in 1943 als Chelyabinsk Mechanical Engineering Institute, werd de universiteit gereorganiseerd in Chelyabinsk Polytechnic Institute in 1951, en in 1990 werd het de Technische Universiteit Staat Chelyabinsk. Sinds 1997 is de universiteit bekend als South Ural State University. In 2010 werd de status als National Research University toegewezen.

De universiteit is gerangschikt als een van de top 10 onder de 96 Russische universiteiten op basis van de waardering opgesteld door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie. Het is ook een lid van de Russische universiteiten 'Alpha League, dat is een bovenste deel van de rating van alle universiteiten van het land.

Vandaag, South Ural State University bestaat uit 32 faculteiten en 142 afdelingen gevestigd in Chelyabinsk, in aanvulling op 2 vestigingen in andere steden. De structuur van de universiteit bevat ook vier mbo-instellingen, militaire opleiding en voorbereiding op de universiteit faculteiten, twee speciale vermogens van de professionele ontwikkeling en het verbeteren van de vaardigheden voor het universitair diploma specialisten, een Institute of International Education, een Continuing Education Institute en een open en afstandsonderwijs Instituut. Universiteit samen met haar vestigingen nummers ongeveer 50 000 studenten (full-time, part-time en 's avonds onderwijs samen).

Onderwijsproces in de universiteit met zijn takken wordt ondersteund door meer dan 5000 docenten en ambtenaren, waaronder meer dan 360 hoogleraren, artsen van de wetenschap, 1200 universitair hoofddocenten, de kandidaten van de wetenschap, 5 volwaardige leden van de Russische Academie van Wetenschappen, 9 overeenkomstige leden van RAS , 2 academici en 4 overeenkomstige leden van andere staat academies, en meer dan 170 leden van de buitenlandse en Russische academies.

banier

De huidige universitaire licentie staat South Ural State University te voorzien:

  • 245 professionele opleidingen in het hoger (specialist, bachelor- en masteropleidingen);
  • 37 middelbaar beroepsonderwijs programma's;
  • 22 elementaire beroepsopleidingen.

De universiteit biedt ook postdoctorale opleidingen in 86 academische majors, doctoraat programma's in 12 majors, en vergemakkelijkt 18 proefschrift commissies die doctoraal en kandidaat proefschriften onderzoeken.

College voorbereidende faculteit bestaat uit School der Wiskunde en Natuurkunde en een centrum van het onderwijs voor hoogbegaafde kinderen. SUSU werkt samen met meer dan 20 scholen en 10 technische scholen. De universiteit neemt actief deel aan een wetenschappelijke en sociaal programma voor de jeugd en scholieren, "Stap in de toekomst". Op initiatief van South Ural State University, de Russische vereniging van het internationale programma 'Odyssey of the Mind "is gecreëerd en Chelyabinsk voor vele jaren is vertegenwoordigt ons land in deze vereniging.

rt

University besteedt veel aandacht aan alle soorten stages en tewerkstelling van afgestudeerden. Opgericht in 2005, het ministerie van stages en werkgelegenheid van de afgestudeerden ondersteunt de coördinatie van alle universitaire afdelingen en zakelijke interacties en van het Federaal Agentschap voor onderwijs en werkgelegenheid diensten, biedt methodologische ondersteuning voor stages, voert arbeidsmarkt onderzoek, en organiseert de activiteiten van de faculteit commissies dat de werkgelegenheid van graduates.The universiteit te vergemakkelijken heeft meer dan 400 samenwerkingsovereenkomsten met grote ondernemingen van Chelyabinsk en Chelyabinsk regio gesloten.

South Ural State University grijpt actief in het wetenschappelijk onderzoek en de projectactiviteiten. De volgende organisaties werken op basis van de universiteit: Radioelectronic en digitale systemen onderzoeksinstituut, Instituut voor chemische problemen van de industriële ecologie aan Russische Academie voor Natuurwetenschappen, "FESTO" Urlas Automation Center, de R & D-productie instituut "Techniek en technologie voor het onderwijs" , Chelyabinsk onderzoekscentrum op het Oeral Tak van de Russische Academie van Wetenschappen, 10 Institutionele academische laboratoria. Meer dan 50 scholen van het denken hebben gevormd en nu werken aan de universiteit.

In 2010 werd SUSU toegewezen National University Research-status. ontwikkelingsprioriteiten van South Ural State University (National University Research) zijn onder meer: ​​energiebesparing in de sociale diensten; efficiënte energie en het gebruik van hulpbronnen in de metallurgie; energiezuinig en efficiënt gebruik van hulpbronnen dieselmotor productietechnologieën voor engineering en militaire techniek voertuigen; resource-efficiënte ontwikkeling en exploitatie technologieën voor de vloot ballistische raketten; en supercomputing en grid computing technologieën die gericht zijn op het oplossen van energiebesparing en resource besparing problemen.

het

International aanvragers

Onze universiteit is een leider op het gebied van het hoger onderwijs en de balans vele aspecten, zoals rijke tradities, grote populariteit, en de intellectuele capaciteit. Al deze dingen worden samengevoegd tot SUSU te voorzien van een dynamische ontwikkeling van de wetenschappelijke, academische gemeenschap en innovatieve velden en helpen om een ​​leider in opleiding hoogopgeleide specialisten en uit te voeren intensief wetenschappelijk onderzoek.

Omdat trots op onze alumni besteden we veel aandacht aan het werk met onze studenten, het streven naar hoogopgeleide personen die wij hen helpen om hun volledige potentieel vrij te geven. We leren in te stellen en de hoge doelstellingen te bereiken, een combinatie van professionele kennis, ethiek en eerlijkheid.

Wij zijn ervan overtuigd dat u het een van onze beste alumni en zullen alle noodzakelijke vaardigheden te verkrijgen om een ​​indrukwekkende carrière op te bouwen!

Programs taught in:
Russisch
Engels

Deze school biedt ook:

Master

South Ural State University

Het programma bereidt economen-onderzoekers voor, die een grondige kennis hebben van de moderne economische theorie met professioneel eigenaarschap van sociaal-economisch ... [+]

Het programma bereidt economen-onderzoekers voor, die een grondige kennis hebben van de moderne economische theorie met professioneel eigenaarschap van sociaal-economische methoden, methoden van economische en mathematische modellering en analyse. De cursussen die binnen het programma worden aangeboden, bieden ruime kansen voor zowel academische carrière als werk op het gebied van onderzoek, in staats- en gemeentebestuur, in bedrijven met financiële, economische of analytische afdelingen, banken, die professionele kennis op het gebied van economie vereisen.

bank managementboekhouding, interne controle en belastingenhandel op de buitenlandse markt van goederen en diensteninternationale economie en handelsbeleidduurzame ontwikkeling van economische en sociale systemendouanevoorschriften en internationale economische activiteiten van het bedrijfprijzen en budgetteringeconomie en management in investeringsconstructiecomplexenzakelijke en markteconomieeconomische analyse en controlling van de ondernemingeconomische ondersteuning van projectmanagement voor de ontwikkeling van ondernemingen... [-]
Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

De professionele activiteit van de Master of Philology is humanitaire wetenschap die interpersoonlijke, interculturele en massacommunicatie impliceert in mondelinge, schr ... [+]

Theorie en praktijk van vertalenRussisch als vreemde taalTheorie en praktijk van het Engels

De duur van het programma is 2 jaar.

De professionele activiteit van de Master of Philology is humanitaire wetenschap die interpersoonlijke, interculturele en massacommunicatie impliceert in mondelinge, schriftelijke en virtuele vorm.

Het educatieve programma bereidt zich voor op activiteiten op het gebied van onderzoek, pedagogiek, project en organisatiebeheer in humanitaire wetenschappen.

[-]
Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

De objecten van professionele activiteiten van de afgestudeerden zijn multi-user gedistribueerde informatiesystemen, sterk geladen web-gebaseerde systemen, parallelle dat ... [+]

Fundamentele informatica en informatietechnologie

Technieken voor het ontwikkelen van High-Traffic Systems

De duur van het programma is 2 jaar.

De objecten van professionele activiteiten van de afgestudeerden zijn multi-user gedistribueerde informatiesystemen, sterk geladen web-gebaseerde systemen, parallelle database systemen, enterprise management systemen, elektronische collecties, intelligente data-analyse systemen.

Een afgestudeerde van de masteropleiding is voorbereid op een activiteit die een grondige fundamentele en beroepsopleiding vereist in het wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de ontwikkeling van moderne multi-user gedistribueerde informatiesystemen en sterk geladen websystemen.... [-]

Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

Beroepsactiviteit van afgestudeerden die de masteropleiding hebben gevolgd omvat: managementactiviteiten in organisaties van organisatievormen waarin afgestudeerden werke ... [+]

De beroepsactiviteit van afgestudeerden die de masteropleiding hebben gevolgd, omvat:

managementactiviteiten in organisaties van organisatievormen waarin afgestudeerden werken als executeurs of managers in verschillende diensten;managementactiviteiten in de deelstaat en gemeentelijke overheid;ondernemende en organisatorische activiteiten in structuren waarin afgestudeerden ondernemers zijn die hun eigen bedrijf creëren en ontwikkelen;wetenschappelijk onderzoek in wetenschappelijke organisaties in verband met de oplossing van administratieve problemen;onderzoeks- en onderwijsactiviteiten in onderwijsinstellingen van hoger onderwijs en;organisaties voor aanvullend beroepsonderwijs;

De duur van het programma is 2 jaar.... [-]

Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

Mechatronica is de integratie van mechanica, elektrische machines, automatiseringsapparatuur, vermogenselektronica, microprocessortechnologieën en software. De nieuwste r ... [+]

De duur van het programma is 2 jaar.

Mechatronica is de integratie van mechanica, elektrische machines, automatiseringsapparatuur, vermogenselektronica, microprocessortechnologieën en software. De nieuwste richting van engineering wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende en vereist dat universiteiten echte professionals voorbereiden.

Afgestudeerden op het gebied van training " Mechatronics and Robotics " hebben de mogelijkheid om te werken in moderne internationale engineeringbedrijven en hightech productiebedrijven waar het ontwerp, de productie, de inbedrijfstelling en de werking van moderne robotapparatuur worden gehouden.

[-]
Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

Het doel van deze opleiding is om hooggekwalificeerde specialisten te trainen die in staat zijn om complexe engineering- en managementtaken in de energiesector op te loss ... [+]

highlights

Het doel van deze opleiding is om hooggekwalificeerde specialisten te trainen die in staat zijn om complexe engineering- en managementtaken in de energiesector op te lossen. Het programma is gericht op het voorbereiden van studenten op toonaangevende posities op het gebied van geautomatiseerde elektromechanische en warmtekrachtsystemen in de volgende industrieën:

metallurgie,olie- en aardgasindustrie,machinebouw,elektrisch vervoer etc.

Onze studenten zullen profiteren van uitstekende leerervaringen die beschikbaar zijn en diepgaande kennis verwerven van up-to-date en innovatieve technologieën in

elektrische aandrijfsystemen; informatie Systemen;industriële netwerken;stof-, gas-, waterbehandelingssystemen;moderne elektrische en warmte-engineering apparatuur;distributie van elektriciteit en thermische energie;industriële veiligheid.... [-]
Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

Doelstelling van het curriculum: hooggekwalificeerde masteropleiding, met een speciale achtergrond op het gebied van cybernetische systeemontwikkeltechnologieën, met als ... [+]

Doelstelling van het curriculum: hooggekwalificeerde masteropleiding, met een speciale achtergrond op het gebied van cybernetische systeemontwikkeltechnologieën, met als belangrijkste doel het leveren van personeel aan organisaties in hoogtechnologische gebieden van wetenschap en industrie.

De professionele lijn omvat ontwerp en implementatie, evenals onderhoud, van informatiesystemen en softwareproducten op het gebied van toegepaste wiskunde en informatica voor overheids-, industriële en commerciële organisaties:

rekencentra en datacenters;wetenschappelijk-industriële bedrijven;centra voor voortgezet onderwijs

Afgestudeerden verdienen de volgende vaardigheden:

introductie van nieuwe informatietechnologieën in de infrastructuur van de organisatie;bedrijfsadvies en engineering.Methoden en algoritmen voor gegevensverwerking in gegevensverwerkingssystemen;krachtig en gedistribueerd gegevensverwerkingssysteem;Industrieel testen van software;Programmeertalen en compilers;Netwerkprotocollen en netwerkdiensten.... [-]
Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

Het programma is gericht op de voorbereidende meesters met competenties van wereldklasse op het gebied van toegepaste mechanica, solide mechanica, wiskundige en computerm ... [+]

Specialisaties binnen dit programmaComputationele mechanica en computertechniek

Het programma is gericht op de voorbereidende meesters met competenties van wereldklasse op het gebied van toegepaste mechanica, solide mechanica, wiskundige en computermodellering in mechanica, computationele mechanica, computertechnologie, in staat om onderzoek te doen naar fundamentele en toegepaste problemen in deze gebieden, evenals het oplossen van complexe wetenschappelijke en technische problemen in verschillende sectoren van de hightechindustrie door de toepassing van innovatieve multidisciplinaire hoogindustriële computertechnologie. De uniciteit van het masterprogramma, bepaald door de beschikbaarheid van een educatief en wetenschappelijk innovatielaboratorium "Computational Mechanics" (CompMechLab®), waarmee een groot aantal onderzoeks- en wetenschappelijke innovatiewerkzaamheden wordt uitgevoerd. Dit maakt het mogelijk om in het individuele onderwijspad van het masterprogramma in te stappen, rekening houdend met de behoeften van werkgevers.... [-]

Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

De objecten van professionele activiteit: thermische en kerncentrales, energievoorzieningssystemen van ondernemingen, objecten met een klein vermogen, installaties, syste ... [+]

De objecten van professionele activiteit: thermische en kerncentrales, energievoorzieningssystemen van ondernemingen, objecten met een klein vermogen, installaties, systemen en complexen van hoge temperatuur en lagetemperatuurtechnologie; stoom- en warmwaterketels voor verschillende doeleinden; de reactoren en stoomgeneratoren van kerncentrales; stoom- en gasturbine-energie-eenheden, gecombineerde cyclus en gasturbine-installaties; installaties voor de productie van gecomprimeerde en vloeibaar gemaakte gassen, compressoren, koelsystemen; installatie van airconditioningsystemen; warmtepompen; chemische reactoren, brandstofcellen, elektrochemische energie-eenheden; installatie van waterstofenergie; hulpverwarmingstechniek apparatuur; apparaten voor warmte- en massaoverdracht voor verschillende doeleinden; warmte- en elektriciteitsnetwerken; warmtetechniek en elektrische apparatuur voor industriële installaties; installatie van airconditioningskoelmiddelen en werkvloeistoffen; procesvloeistoffen, gassen en dampen, smelten, vast en los lichaam als het koelmiddel en de werkende energie- en warmtetechniekinstallaties; brandstof en olie; normatieve en technische documentatie en standaardisatiesysteem; systeemdiagnose en geautomatiseerde besturing van technologische processen in warmtekrachttechniek en warmtetechniek.... [-]

Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

Training van specialisten op de volgende posities: bay-supervisor, machinemanager-manager, productiedirecteur, hoofd van het laslaboratorium voor de volgende industrieën: ... [+]

Lassen, geallieerde processen en technologieMachines en technologie van metaalbehandeling onder druk

De duur van het programma is 2 jaar.

Training van specialisten op de volgende posities: bay-supervisor, machinemanager-manager, productiedirecteur, hoofd van het laslaboratorium voor de volgende industrieën: vliegtuigbouw, scheepsbouw, automobielindustrie, pijpindustrie, bouw-, gas- en olie-industrie.

Studenten bestuderen de modellering van lasprocessen en de betrouwbaarheid van gelaste constructies.

Ook bestuderen ze geautomatiseerde en robotgelast-gemaakte complexen op supercomputers in educatieve en industriële complexen.

[-]
Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
South Ural State University

Deze major stelt onze afgestudeerden in staat om activiteiten uit te voeren met betrekking tot het beheer van bouw- en ontwerporganisaties, en hun kennis toe te passen in ... [+]

Specialisaties binnen dit programmaTheorie en praktijk van organisatorische en technologische en economische beslissingen

Deze major stelt onze afgestudeerden in staat om activiteiten uit te voeren met betrekking tot het beheer van bouw- en ontwerporganisaties, en hun kennis toe te passen in onderzoek en onderwijs. 2 jaar studie garanderen een brede kijk op de meest veeleisende kennisgebieden - economisch verantwoorde besluitvorming in het geval van constructieconstructie en werkprestatietechnologie. Masterstudenten hebben een groot aantal klassencursussen. Bovendien zijn ze deelnemers aan onderzoekswerk op meer dan 25 gebieden van de afdeling. Daarom heeft het departement state-of-the-art onderzoeksapparatuur en softwaretools. Het verbetert systematisch de laboratoriumfaciliteiten.... [-]

Rusland Tsjeljabinsk
September 2019
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

National Research South Ural State University

Location address
prospekt Lenina, 76
Chelyabinsk, Oblast Tsjeljabinsk, 454080 RU
Social Media