The Bonch-Bruevich Saint-Petersburg State University of Telecommunications (SPbSUT)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1930 de Bonch-Bruevich St. Petersburg State University for Telecommunications (SPb-SUT) heeft 85 jaar ervaring in het opleiden hooggekwalificeerde specialisten voor telecommunicatie-industrie.

De universiteit bestaat nu 9 faculteiten met 10.000 studenten die meer dan 20 academische programma's. Het BSc-programma's in informatiebeveiliging, Info-communicatietechnologieën en telecommunicatiesystemen alsmede de MSc-opleidingen in intelligente informatie-communicatie-systemen, Information Security en Electronic Business worden gegeven in het Engels.

Onze collegegeld is nauw verbonden met de reële economie ondernemingen. Toonaangevende Russische telecombedrijven zoals Rostelecom en RTRS - Russische Televisie en Radio Broadcasting Network - hebben hun gemachtigde afdelingen in onze universiteit specialisten nauw samen trainen om de werkelijke bedrijven nodig heeft.

SPbSUT werkt nauw samen met toonaangevende telecommunicatiebedrijven Alcatel-Lucent, AT & T, Hewlett-Packard, Huawei, IBM, Intel, ISKRATEL, Italtel, Microsoft, Motorola, NEC, Nokia-Siemens, Oracle, RAD, Samsung Electronics, Sony-Ericsson, de Zon microsystemen, T-Systems, Tele-2 en anderen.

Onderzoek en ontwikkeling bollen zijn ook binnen het bereik van onze gemeenschappelijke activiteit. Zowel University studenten en docenten profiteren van verschillende ultra-moderne academische gebouwen, state-of-the-art experimentele zones, vergaderzalen, de sportschool, het Science and Technology Bibliotheek, hallen van woningen en recreatievoorzieningen studenten. Multimedia klaslokalen bieden een manier om lezingen te geven in elektronisch formaat. Zo kunnen studenten toegang tot hen van overal in de wereld die fundamenteel nieuwe mogelijkheden voor afstandsonderwijs geeft te hebben.

Al meer dan 50 jaar de universiteit is een multinational, verenigen en bemiddelen gemeenschap. Omdat het een telecommunicatie universiteit we belichamen de ambities van mensen voor het maken van betrouwbare banden met de wereld en ontwikkelen ze in een grote verscheidenheid aan deelnemers. Na 50 jaar van de universiteit blijft zich inzetten voor het onderwijzen van studenten uit meer dan 60 landen in Europa, Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Het wetenschappelijk personeel van partneruniversiteiten alsmede vooraanstaande zakenlieden uit Oostenrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Duitsland, Slovenië, Verenigde Staten, Finland, Zweden en andere landen leveren lezingen over uitdagende vraagstukken op het gebied van telecommunicatie en interculturele uitwisseling.

De universiteit is sterk betrokken bij de Master's Dual Degree internationale uitwisselingsprogramma voor studenten associëren met Deutsche Telekom Hochschule fur Telekommunikation (Leipzig, Duitsland) en de Franse openbare grande école (technische school) Telecom Lille 1 (Lille, Frankrijk). Momenteel hebben we meer dan 70 partnerovereenkomsten en voel positief om nog meer af te sluiten. Onze universiteit biedt loop van de Russische taal voor buitenlandse studenten. Na de voltooiing studenten ontvangen Russische taal Test Certificaat zodat ze hun studies voort te zetten op een afdeling SPbSUT op een gekozen opleiding. Wij ondersteunen onze studenten bij hun studie en het dagelijks leven. De SPbSUT International Office kunt u zowel adviseren over wetenschappelijke vraagstukken en sociale leven kwesties. Alle internationale studenten worden voorzien van een accommodatie.

Het leven van de studenten is vol van de gebeurtenissen. Als je naar St. Petersburg van ver weg, zal onze internationale studenten Raad u helpen wennen aan de multinationale cultuur van de stad te krijgen en geven u een goede begeleiding aan al uw studie aan de universiteit. Elk jaar organiseert de universiteit een aantal speciale evenementen zoals de volgende -

Internationale culturen Festival van kunst, sport en welwillendheid, International Friendship Day, International Sports Contest Telecommunicatie Studenten «Sport Communicatie», «World's Top-10» International Students 'studievoortgang Contest en vele anderen.

We zijn erg trots op onze getalenteerde en toegewijde alumni. Veel University afgestudeerden zijn geworden wereldberoemde wetenschappers, bedrijfsleiders, prominente publieke figuren en politici werken nu over de hele wereld. Huidige ITU secretaris-generaal Dr. Hamadoun Touré, is onze afgestudeerd als goed; de universiteit is vooral trots op hem. Veel telecom CEO's behoren ook tot onze prestigieuze afgestudeerden.

SPbSUT het beste verbonden met de toekomst!

Locaties

Sint Petersburg

Sankt-Peterburgskiy gosudarstvennyy universitet telekommunikatsiy im. prof. M.A.Bonch-Bruevicha

Address
22-1, Bolshevikov Avenue,
Saint Petersburg, 193232, Russia

Sint Petersburg, Sint Petersburg, Rusland
Telefoonnr.
+7 (812) 305 12 37

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden