Rostov State University of Economics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Rostov State University of Economics (RSUE) werd opgericht in 1931Het is een moderne universiteit met diepgewortelde tradities.

RSUE ligt in het Zuiden van RuslandNamelijk in Rostov aan de Don, De informele zuidelijke hoofdstad van Rusland. Het is een megalopolis (1,1 mln. Inwoners) met een milde en warme klimaat (de gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 10 ° C). De stad heeft een perfecte vervoersverbindingen met de hoofdstad van het land Moskou en veel Europese steden. Historisch, Rostov aan de Don was een van de meest internationale steden Rusland met zijn beminnelijke, veilige leefomgeving en het blijft nog steeds dezelfde.

RSUE was een onderdeel van een speciaal systeem van hogescholen in de voormalige Sovjet-Unie voor een lange tijd. Dit systeem verwerkt slechts 14 Sovjet universiteiten en werd opgeroepen tot het hele land (voorzien met een bevolking van 300 miljoen. personen) met hoog opgeleid personeel in het gebied van Economie en Management. Tegenwoordig Rostov State University of Economics is een klassieke universiteit die in 24 onderwerpen opleidingen biedt. Het biedt bachelor-, master- en PhD studies en behoudt nog steeds de status van een van de meest vooraanstaande instellingen voor hoger onderwijs in het land in het bijzonder in Economie en Management.

RSUE is volledig geïntegreerd in het Europese ruimte voor hoger onderwijs. Het onderwijsproces wordt gerealiseerd in overeenstemming met de principes van het Bologna-proces en de staat diploma van Rostov State University of Economics wordt erkend en gewaardeerd in Rusland en in het buitenland.

RSUE heeft een gastuniversiteit voor internationale studenten sinds de jaren '60 van de 20ste eeuw geweest. Momenteel studenten uit 30 landen te studeren aan de universiteit. De verhouding van internationale studenten aan de nationale degene is bijna 5%. Ze zijn studenten uit Azië, Afrika, Europa en Zuid-Amerika. Veel internationale afgestudeerden willen blijven hun studie in RSUE, Die de hoge kwaliteit van de verkregen onderwijs en gunstige voorwaarden aan de Universiteit bevestigt. De afgestudeerden van de Universiteit neemt de leidende posities in overheidsinstellingen en particuliere bedrijven van hun land.

Internationale studenten worden begeleid door de International Office omdat ze aangevraagd Universiteit tot aan hun vertrek naar hun huizen na het afstuderen. De International Office helpt internationale studenten om alle uitdagingen die verband houden met hun studeren en wonen in ontmoeten Rusland: De behandeling van visa en de vervulling van de Migratierecht, de toelating tot slaapzaal, aanpassing in het nieuwe land, enz. Elke internationale student heeft een consultant die de student begeleidt de hele tijd.

Tijdens hun studie hebben de internationale studenten de mogelijkheid om extra leerprogramma's, terwijl het krijgen van de belangrijkste graad te kiezen; hebben een toegang tot de Russische en internationale geschreven bronnen in vakken die ze bestuderen en aan de e-bibliotheeksysteem ook; kunnen deelnemen aan verschillende internationale conferenties in Rusland en in het buitenland; krijgen extra beurzen voor hun prestaties in het bestuderen en wetenschappelijke activiteiten, maar ook sport en sociale leven; deel te nemen aan uitwisselingsprogramma's in het buitenland; krijgen de Europees Diploma Supplement samen met de Russische staat diploma en genieten van de vele andere mogelijkheden.

Rostov State University of Economics besteedt veel aandacht aan het sociale leven van de leerlingen. Slaapzalen impliceren goed uitgeruste, bewaakte complexen die wasserijen, keukens, sportvelden, bibliotheken en toegang hebben tot het internet. De Cultureel Centrum Students ' stelt studenten in staat om hun creatieve potentieel te realiseren, te beginnen van de lessen in een drama cirkel en afwerken door dansgroepen van verschillende stijlen. University legt de nadruk op sport studenten '. RSUE heeft de eretitel "Universiteit van gezonde life-style" en er zijn olympische kampioenen en kampioenen van de wereld onder haar studenten. Er zijn 30 soorten van sport kan men gaan voor professioneel of als amateurs gratis. Universiteit is eigenaar van twee prachtige recreatie centra (in de plaats Kaukasische bergen 'en bij Azov zee) waar studenten hun vakantie kunnen doorbrengen.

Locaties

Rostov aan de Don

Address
Rostov State University of Economics
Head of International Office,
B. Sadovaya str., 69
office 528

344002 Rostov aan de Don, Rostov Oblast, Rusland

Moskou

Address
Moskou, Moskva, Rusland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden