Lees de Officiële Beschrijving

Rostov State University of Economics (RSUE) werd opgericht in 1931Het is een moderne universiteit met diepgewortelde tradities.

RSUE ligt in het Zuiden van RuslandNamelijk in Rostov aan de Don, De informele zuidelijke hoofdstad van Rusland. Het is een megalopolis (1,1 mln. Inwoners) met een milde en warme klimaat (de gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 10 ° C). De stad heeft een perfecte vervoersverbindingen met de hoofdstad van het land Moskou en veel Europese steden. Historisch, Rostov aan de Don was een van de meest internationale steden Rusland met zijn beminnelijke, veilige leefomgeving en het blijft nog steeds dezelfde.

RSUE was een onderdeel van een speciaal systeem van hogescholen in de voormalige Sovjet-Unie voor een lange tijd. Dit systeem verwerkt slechts 14 Sovjet universiteiten en werd opgeroepen tot het hele land (voorzien met een bevolking van 300 miljoen. personen) met hoog opgeleid personeel in het gebied van Economie en Management. Tegenwoordig Rostov State University of Economics is een klassieke universiteit die in 24 onderwerpen opleidingen biedt. Het biedt bachelor-, master- en PhD studies en behoudt nog steeds de status van een van de meest vooraanstaande instellingen voor hoger onderwijs in het land in het bijzonder in Economie en Management.

RSUE is volledig geïntegreerd in het Europese ruimte voor hoger onderwijs. Het onderwijsproces wordt gerealiseerd in overeenstemming met de principes van het Bologna-proces en de staat diploma van Rostov State University of Economics wordt erkend en gewaardeerd in Rusland en in het buitenland.

RSUE heeft een gastuniversiteit voor internationale studenten sinds de jaren '60 van de 20ste eeuw geweest. Momenteel studenten uit 30 landen te studeren aan de universiteit. De verhouding van internationale studenten aan de nationale degene is bijna 5%. Ze zijn studenten uit Azië, Afrika, Europa en Zuid-Amerika. Veel internationale afgestudeerden willen blijven hun studie in RSUE, Die de hoge kwaliteit van de verkregen onderwijs en gunstige voorwaarden aan de Universiteit bevestigt. De afgestudeerden van de Universiteit neemt de leidende posities in overheidsinstellingen en particuliere bedrijven van hun land.

Internationale studenten worden begeleid door de International Office omdat ze aangevraagd Universiteit tot aan hun vertrek naar hun huizen na het afstuderen. De International Office helpt internationale studenten om alle uitdagingen die verband houden met hun studeren en wonen in ontmoeten Rusland: De behandeling van visa en de vervulling van de Migratierecht, de toelating tot slaapzaal, aanpassing in het nieuwe land, enz. Elke internationale student heeft een consultant die de student begeleidt de hele tijd.

Tijdens hun studie hebben de internationale studenten de mogelijkheid om extra leerprogramma's, terwijl het krijgen van de belangrijkste graad te kiezen; hebben een toegang tot de Russische en internationale geschreven bronnen in vakken die ze bestuderen en aan de e-bibliotheeksysteem ook; kunnen deelnemen aan verschillende internationale conferenties in Rusland en in het buitenland; krijgen extra beurzen voor hun prestaties in het bestuderen en wetenschappelijke activiteiten, maar ook sport en sociale leven; deel te nemen aan uitwisselingsprogramma's in het buitenland; krijgen de Europees Diploma Supplement samen met de Russische staat diploma en genieten van de vele andere mogelijkheden.

Rostov State University of Economics besteedt veel aandacht aan het sociale leven van de leerlingen. Slaapzalen impliceren goed uitgeruste, bewaakte complexen die wasserijen, keukens, sportvelden, bibliotheken en toegang hebben tot het internet. De Cultureel Centrum Students ' stelt studenten in staat om hun creatieve potentieel te realiseren, te beginnen van de lessen in een drama cirkel en afwerken door dansgroepen van verschillende stijlen. University legt de nadruk op sport studenten '. RSUE heeft de eretitel "Universiteit van gezonde life-style" en er zijn olympische kampioenen en kampioenen van de wereld onder haar studenten. Er zijn 30 soorten van sport kan men gaan voor professioneel of als amateurs gratis. Universiteit is eigenaar van twee prachtige recreatie centra (in de plaats Kaukasische bergen 'en bij Azov zee) waar studenten hun vakantie kunnen doorbrengen.

Opleidingen te volgen in:
  • Russisch

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Rostov State University of Economics

Master in Marketing postdoctorale programma richt zich op analytische en onderzoek opleiding door geavanceerde het bestuderen van het onderzoek in de diverse marketing bo ... [+]

Master in Marketing

Master in Marketing postdoctorale programma richt zich op analytische en onderzoek opleiding door geavanceerde het bestuderen van het onderzoek in de diverse marketing bollen. De cursus biedt de verkenning van de hedendaagse realiteit van marketing management en de beste praktijken. Educatieve activiteiten, zoals masterclasses bij vooraanstaande deskundigen, case studies, met behulp van echte bedrijven marketing ervaring in research papers worden op grote schaal toegepast.

Een succesvolle Master in Marketing programma afgestudeerde is een up-to-date is specialist in het beheer van enterprise marketing activiteit, die in staat van de bouw van het product en de prijs strategie en tactiek in de industriële en consumenten sectoren. De afgestudeerde is vertrouwd met het gebruik van de methoden voor het verzamelen van marktinformatie, kwantitatief en kwalitatief onderzoek, marketing analyse van het gedrag van de consument en het opbouwen van een effectieve merkstrategie, beheer van marketing communicatie, met als doel de positionering van het bedrijf voor diverse marktsegmenten te zijn, sectoren en industrieën.... [-]

Rusland Rostov aan de Don Moskou
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Rostov State University of Economics

Master in Corporate Finance postdoctorale cursus is bedoeld voor specialisten vertrouwd met de hedendaagse theorie en praktijk op het gebied van corporate finance en in s ... [+]

Master Zakelijke Financiën

Master in Corporate Finance postdoctorale cursus is bedoeld voor specialisten vertrouwd met de hedendaagse theorie en praktijk op het gebied van corporate finance en in staat om met behulp van deze kennis in de financiële activiteiten van de bedrijven, de staat en de openbare of verzekeringsinstellingen met het maken van de beste keuzes van de investering te trainen en financiering manieren.

De cursus biedt geavanceerde bestuderen en geïntegreerde ontwikkeling van vaardigheden in de lijnen van de financiële betrekkingen gebouw, speciale technieken en methoden van financiële activiteiten en investeringen, financiële modellering in de besluitvorming voor beleggen, financiële verslaglegging, financieel risico afneemt en de financiële duurzaamheid, invoering en toepassing van moderne financiële instrumenten.... [-]

Rusland Rostov aan de Don Moskou
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Rostov State University of Economics

Master in Financial analyse postdoctorale programma biedt geavanceerde training in systeemanalyse voor de inschatting en voorspelling van de financiële positie van de org ... [+]

Master Financiële Analyse

Master in Financial analyse postdoctorale programma biedt geavanceerde training in systeemanalyse voor de inschatting en voorspelling van de financiële positie van de organisatie, de toestand van de beurs, de analyse van de economische en demografische fenomenen op nationaal en regionaal niveau. Financiële analyse specialist monitort trends van beleggingsrisico's en vormt de meest aantrekkelijke investering omstandigheden.

Tijdens de masteropleiding in Financiële analyse van een student wordt verondersteld:

het bereiken van een hoog niveau van kennis van de economie in het algemeen en in staat zijn om de macro-economische situatie te volgen; krijg diepgaande kennis van boekhouding en financiële verslaglegging als het primaire informatiesysteem gebruikt in financiële analyse; kennis te maken met de instrumenten van de fundamentele en technische marktanalyse; leren hoe je financiële activiteiten van de organisatie te bestuderen met behulp van moderne hulpmiddelen en technieken om toekomstige inkomsten en uitgaven voorspellen; vorm vaardigheden van de financiële verslaggeving analyse, financieel overzicht deskundigheid, begeleiding duurzame ontwikkeling. ... [-]
Rusland Rostov aan de Don Moskou
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Rostov State University of Economics

Postgraduate programma RSUE in de rechten focus op training in de lijn van de ontwikkeling van geïntegreerde economische en juridische kennis van essentieel belang voor e ... [+]

Master in de jurisprudentie

Postgraduate programma RSUE in de rechten focus op training in de lijn van de ontwikkeling van geïntegreerde economische en juridische kennis van essentieel belang voor een deskundig advies en juridische ondersteuning voor het bedrijfsleven. De cursussen bieden een combinatie van theorie en praktische applicatie die op de hedendaagse juridische praktijk en het bedrijfsleven in het kader van geavanceerde intellectuele betrokkenheid bij vraagstukken in de wet en juridische theorie relevant is.

Er zijn vier cursussen voor advocaten: - burgerlijk recht, familierecht, internationaal privaatrecht - Strafvordering, Forensic Science and Legal Expertise - Bestuursrecht, Financieel Recht - Strafrecht, Criminologie en Strafrecht Executive Law De afgestudeerden van de masteropleidingen in de wet zijn eiste in verschillende segmenten van juridische diensten de markt: in de juridische afdelingen van commerciële organisaties, met inbegrip van banken en verzekeringsmaatschappijen, in financiële instellingen markt, rechtbanken, openbaar ministerie, de verdediging van advocaten oefenen.... [-]

Rusland Rostov aan de Don Moskou
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Rostov State University of Economics

Master in Logistics postdoctorale programma biedt geavanceerde opleiding in het beheer en de optimalisatie van de interne en externe logistiek van mercantiele bedrijfslev ... [+]

Master in internationale business

Master in Logistics postdoctorale programma biedt geavanceerde opleiding in het beheer en de optimalisatie van de interne en externe logistiek van mercantiele bedrijfsleven, identificatie en beoordeling van risico's in de logistieke activiteiten; evaluatie en ontwikkeling van innovatieve logistieke technieken; planning en besluitvorming voor supply chain management; ontwerp en de ontwikkeling van informatie en technische ondersteuning voor logistieke activiteiten; strategische supply chain management; onderzoek, prognoses en beoordeling van de marktvoorwaarden; business analyse en modellering; eisen analyses en prognoses; status en dynamiek analyse van de kwaliteit index met moderne onderzoeksmethoden; supply management development trends bestuderen; wetenschappelijk onderzoek.... [-]

Rusland Rostov aan de Don Moskou
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Rostov State University of Economics

Master in Banking postdoctorale cursus is gericht op fundamentele en praktische opleiding van efficiënte personeel dat in de vraag van de publieke en de commerciële banke ... [+]

Master in Banking

Master in Banking postdoctorale cursus is gericht op fundamentele en praktische opleiding van efficiënte personeel dat in de vraag van de publieke en de commerciële banken, krediet en leningen agentschappen, het hoger onderwijs en onderzoeksinstellingen. Afgestudeerden van de cursus krijgen up-to-date vaardigheden in monetaire en krediettransacties en het bankbedrijf in veranderende economische omstandigheden en de staat van het kiezen van de beste manier voor een duurzame ontwikkeling in de banksector.

Het doel van het programma is niet alleen diepe kennis over fundamentele kwesties van economie, krediet en monetaire regulering, maar ook om vaardigheden in de toegepaste vraagstukken van de hedendaagse bankactiviteiten, risk management, duurzame ontwikkeling van de commerciële banken, evenals praktische ervaring met het ontwikkelen van vormen analyse en besluitvorming voor het bankwezen.... [-]

Rusland Rostov aan de Don Moskou
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Rostov State University of Economics

Master in International Business postdoctorale cursus is geschikt voor mensen van wie de beroepsactiviteit omarmt de economische, financiële, marketing en analytische afd ... [+]

Master in internationale business

Master in International Business postdoctorale cursus is geschikt voor mensen van wie de beroepsactiviteit omarmt de economische, financiële, marketing en analytische afdelingen in organisaties van verschillende vormen van eigendom en Rechtsvorm.

Het programma is gericht op de integratie van onderwijs, wetenschap en praktische opleiding van studenten. Succesvol studeren zorgt voor een synergetisch effect bij de vorming van professionele kennis en vaardigheden.

Het voordeel van de cursus is het hoge niveau van de uitwerking van zijn componenten met competentiegericht oogpunt. Een dergelijke vorm van aanpak maakt het mogelijk om studenten 'bedrijfsmatige denken in volle vormen.... [-]

Rusland Rostov aan de Don Moskou
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Rostov State University of Economics

Master in het onderwijs management postdoctorale programma is ontworpen om het tekort aan up-to-date opgeleide specialisten niet alleen gekwalificeerde in management en l ... [+]

Master in het onderwijs management

Master in het onderwijs management postdoctorale programma is ontworpen om het tekort aan up-to-date opgeleide specialisten niet alleen gekwalificeerde in management en leiderschap, maar ook bewust van het onderwijs ontwikkelingsvraagstukken en een hoog niveau van professionele maatschappelijke verantwoordelijkheid te verzadigen.

Wij geloven dat de opleiding van administratief personeel om te werken in het onderwijs veld heeft te verschillen van de opleiding van andere managers. Hedendaagse management methoden lag in fundament van de cursus, maar er is ook een goed begrip van de bijzondere rol van het onderwijs in de samenleving.

Dit postdoctorale programma is ontwikkeld op basis van een dergelijke multipronged punt. Het is gebaseerd op dergelijke kwalificaties als fundamentele academische kennis, geavanceerd onderzoek en analytische vaardigheden en beheersing van twee of meer vreemde talen.... [-]

Rusland Rostov aan de Don Moskou
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Rostov State University of Economics

Master in Informatica voor Management postdoctorale programma biedt een voorschot opleiding in het ontwerp, de toepassing, het beheer en de ontwikkeling van computersyste ... [+]

Master in Informatica voor Management

Master in Informatica voor Management postdoctorale programma biedt een voorschot opleiding in het ontwerp, de toepassing, het beheer en de ontwikkeling van computersystemen en netwerken; ontwikkeling, toepassing en integratie van software en informatietechnologie; ontwerp, bouw en onderhoud van computer en informatiesystemen in het bedrijfsleven, het bankwezen, reclame, administratie en beheer, telecommunicatie, wetenschap en onderwijs etc.

Speciale aandacht wordt besteed aan het bestuderen en de praktijk van de hedendaagse web-technologieën, met name webdesign en programmering, methoden van zakelijke web-sites maken.

Afgestudeerden van de cursus worden verondersteld om met succes worden ingezet voor hogere functies van het systeem architecten, webontwikkelaars, web programmeurs en web designers, projectmanagers informatiesystemen en database administrators, programmeurs, systeem- en netwerkbeheerders.... [-]

Rusland Rostov aan de Don Moskou
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Rostov State University of Economics

Master in Innovatiemanagement postdoctorale opleiding wordt verondersteld te diep geïntegreerde kennis en vaardigheden in de economische, juridische en financiële achterg ... [+]

Master Innovatie Management

Master in Innovatiemanagement postdoctorale opleiding wordt verondersteld te diep geïntegreerde kennis en vaardigheden in de economische, juridische en financiële achtergrond van de zakelijke activiteiten, identificatie en evaluatie van ontwikkelingsmogelijkheden te vormen, met behulp van moderne technieken om nieuwe producten en diensten te bevorderen.

Het concurrentievoordeel van het programma is de ontwikkeling van analytische vaardigheden en ervaring van het innovatieproject ontwerp en de toepassing; verwerking, operationele, administratieve innovaties management, inclusief verwerking, financiële, marketing en HR ontwikkeling.

Educatieve activiteiten, zoals masterclasses bij vooraanstaande deskundigen, case studies, met behulp van echte bedrijven marketing ervaring in research papers worden op grote schaal toegepast.... [-]

Rusland Rostov aan de Don Moskou
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands