Lees de Officiële Beschrijving

De autonome non-profitorganisatie " Russian International Olympic University " ( RIOU ) werd op 21 oktober 2009 opgericht onder het memorandum van overeenstemming tussen het Internationaal Olympisch Comité (IOC), het Seminariecomité van Sochi 2014 en het Russische Olympische Comité, en krachtens een decreet van de Russische Federatie nr. 774. De oprichters van de universiteit zijn het Ministerie van Sport van de Russische Federatie, het Russische Olympische Comité (ROC) en Interros particuliere investeringsmaatschappij.

De voorzitter van de RIOU Board of Trustees is de president van de Russische Federatie, Vladimir Poetin.

RIOU is 's werelds eerste universiteit die zich toelegt op sporteducatie en biedt unieke programma's die zijn doordrenkt met Olympische waarden en ervaringen. De activiteiten van RIOU concentreren zich op het trainen van specialisten in sportmanagement voor de Russische en internationale sportindustrie en de Olympische en Paralympische bewegingen. De educatieve programma's van de universiteit bestrijken de belangrijkste aspecten van sporteducatie: locatie- en infrastructuurbeheer, wedstrijden, massacommunicatie, diplomatie en administratie, en loopbaanbeheer.

In 2010 lanceerde het RIOU meer dan 10 speciale trainingscursussen voor de medewerkers van Sochi 2014. Sinds 2011 heeft de universiteit professionele promotieprogramma's voor de Russische regionale sportleiders, het personeel van de Olympiproy State Corporation en het stadsbestuur van Sochi uitgevoerd.

In 2013 heeft het RIOU zijn baanbrekende Master of Sports Administration (MSA) RIOU gelanceerd, die is gericht op ervaren leidinggevenden in de sportindustrie die graag hun kennis van sportactiviteiten willen verbeteren, zichzelf willen bewapenen met de beste hulpmiddelen en praktijken in hun klasse en hun loopbaanontwikkeling.

Onder de docenten en professoren van RIOU zijn gerenommeerde Russische en internationale experts in sportmanagement. De universiteit is gericht op de ontwikkeling van systematische partnerschappen met vooraanstaande Russische en buitenlandse universiteiten. Onze huidige partnerlijst omvat: University of Applied Sciences Kufstein (Oostenrijk), Coventry University (UK), Brunel University (UK), University of East London (UK), Sheffield Hallam University (VK), IPC Academy (UK), World Academy of Sport (UK), Olympic Studies Center aan de Autonome Universiteit van Barcelona (Spanje), Capilano University (Canada), Lomonosov Moscow State University, Moscow University of Industry and Finance.

In 2011 lanceerde het RIOU een uniek publicatieprogramma met een driemaandelijks populairwetenschappelijk tijdschrift « RIOU Herald», evenals de « RIOU Library» -serie bestaande uit memoires, archiefmateriaal, onderzoek naar de geschiedenis en filosofie van de Olympische Spelen en de best verkochte Russische films. en buitenlandse boeken over sport en Olympisch onderwijs.

RIOU educatieve activiteiten van RIOU zijn momenteel gevestigd in Sochi, waar de moderne gloednieuwe RIOU de RIOU zijn gevestigd. RIOU hoofdkantoor van RIOU bevindt zich in Moskou.

Russian International Olympic University is een mijlpaalproject en het belangrijkste element van de humanitaire nalatenschap van de game Sochi 2014. RIOU afgestudeerden vormen een nieuwe generatie effectieve sportmanagers met kennis en vaardigheden om sportorganisaties, evenementen en locaties in elke economische omgeving succesvol te beheren. Het bereik van hun carrièremogelijkheden omvat structuren van de Russische en internationale Olympische en Paralympische bewegingen; staats- en lokale bestuursorganen; sportfederaties en clubs; sport media; sportmarketingbedrijven en fabrikanten van sportartikelen.

RIOU Rector is professor Lev Belousov.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Russisch

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Russian International Olympic University

De MSA-cursus is bedoeld voor personen met een hogere opleiding, leiderschapskwaliteiten en een ambitie om hun professionele expertise te ontwikkelen en een uitstekende c ... [+]

De MSA-cursus is bedoeld voor personen met een hogere opleiding, leiderschapskwaliteiten en een ambitie om hun professionele expertise te ontwikkelen en een uitstekende carrière te maken in de sportadministratie.

Het belangrijkste doel van het programma is om een ​​nieuwe generatie effectieve sportmanagers te produceren met zowel strategische als operationele vaardigheden.

De MSA-cursus is ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde universiteitsprofessoren en sportbeoefenaars uit de hele wereld en heeft een licentie verkregen van het Federaal Agentschap voor toezicht op het onderwijs en de wetenschap (licentie nr. 1734 van 18 december 2012).

In 2017 heeft het invloedrijke Britse tijdschrift "SportBusiness International" de MSA-cursus op de tweede plaats gezet in alle Europese postacademische sportcursussen en de tiende beste cursus ter wereld in de ranglijst van de postgraduate sportcoursen 2017 - de enige uitgebreide gids voor universitaire sportmanagementcursussen.... [-]

Rusland Sochi
Vraag informatie aan
Engels,Russisch
Voltijd
39 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

RIOU 2015

Olympic long final

SOL 3 min GOTOV

РМОУ выпускной 2017

Russian International Olympic University
Address
ул. Орджоникидзе, д. 11
 Сочи, Россия, 354000
354000 Sochi, Krasnodar Krai, Rusland
Telefoonnr.
+7 862 262-32-00