RANEPA - The Russian Presindetial Academy of National Economy and Public Policy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

RANEPA is een toonaangevende universiteit in Rusland op het gebied van de openbare orde, het openbaar bestuur, en bedrijfskunde.

1977-2010

De Academie van Nationale Economie (ANE) diende als de basis en de belangrijkste drijvende kracht van de nieuwe presidentiële Academie. Het sporen van de geschiedenis tot 1977 en na verloop van tijd werd de leider van de managementopleiding in economie, bedrijfskunde en recht. De Russische Academie van Openbaar Bestuur (RAPA) en de 12 academies van de civiele dienst die 80% van de training voor de hoogste politieke leiders en ambtenaren van Rusland.

De nieuw gevormde Russische presidentiële Academie is de grootste van de sociaal-economische en geesteswetenschappen universiteiten in Rusland en Europa, terecht bezetten de top van de nationale ranglijst van universiteiten.

De Russische presidentiële Academie van Nationale Economie en Bestuurskunde (RANEPA) werd in september 2010 opgericht bij het decreet van de president van de Russische Federatie over de fusie van de Academie van Nationale Economie onder de regering van de Russische Federatie, de Russische Academie voor Openbaar Bestuur in het kader van de president van de Russische Federatie, en 12 andere regionale ambtenarenapparaat academies.

Onze principes in het onderwijs

  • Levenslang leren - individuele benadering - internationalisering - nieuwe educatieve technologieën - competentiegericht onderwijs - ontwikkeling van expertisecentra

35.000 voltijdse studiezalen | 207.000 totaal aantal studenten van de Universiteit

RANEPA's Moskou campus omvat 21 scholen en afdelingen. Het totale aantal universitaire studenten die zich bezighouden met diverse vormen van opleiding, met inbegrip van regionale campussen, staat gelijk aan meer dan 207.000, waaronder meer dan 35.000 full-time studenten.

Onderwijs voor de publieke sector

Generaties van Russische ambtenaren hebben hun opleiding bij RANEPA door de eerste universitaire graad, afgestudeerd en op korte termijn programma's ontvangen. In de loop der jaren RANEPA vele unieke programma's om ambtenaren te trainen voor de federale en regionale overheden in Rusland heeft ontwikkeld. RANEPA was een van de initiatiefnemers van de invoering МРА (Master of Public Administration)-programma's in Rusland aan de behoeften van de publieke sector in getalenteerde en creatieve personeel te voldoen.

80% van de huidige regionale gouverneurs zijn RANEPA afgestudeerden | 60% van de federale ambtenaren zijn RANEPA afgestudeerden

Een groot deel van Rusland staatsambtenaren is opgeleid aan de Russische presidentiële academie

Maatwerk executive programma voor Tatarstan

Voor de regionale regering van Tatarstan RANEPA heeft een speciale vlaggenschip Executive Master of Public Administration Program ontwikkeld. Een reeks van interactieve en op maat gemaakte trainingen geleverd in 2010 - 2011 geholpen om de vaardigheden te versterken en geeft nieuwe perspectieven beleidsuitdagingen voor het hele team van kernoverheid kaderleden van de Republiek.

Onderwijs voor de particuliere sector

RANEPA domineert op het gebied van opleiding van toplevel managers voor Russische bedrijven. De Academy pionier in de Russische MBA-programma markt en was de eerste in Rusland om internationale accreditatie van haar MBA-programma te ontvangen. RANEPA introduceerde de eerste DBA-programma in Rusland en is in de voorhoede van de uitvoering Executive MBA-programma's in het land.

Het merendeel van de MBA en ЕМВА programma's worden gezien als de beste praktijken in de kwaliteit van de Russische markt van het bedrijfsleven het onderwijs. RANEPA zakelijke educatieve programma's zijn geaccrediteerd door de internationale en nationale accreditatie-instanties, zoals AACSB International, EFMD en Association of MBA's.

Meer dan 40% van de Russische MBA-afgestudeerden ontvingen hun diploma uit RANEPA

RANEPA heeft verdiend een sterke reputatie in het bedrijfsleven het onderwijs gebaseerd op baanbrekend onderzoek en marktgedreven sector gebruikelijk is. De kwaliteit van het onderwijs op onze MBA-programma zorgt voor een hoge voltooiing tarieven en relevantie die heeft geresulteerd in een hoge mate van tevredenheid van studenten en inzetbaarheid.

Strategie Ranepa is om substantiële internationale componenten in de academische programma's ontwikkelen om hun verrijking, kwaliteit en concurrentievermogen waarborgen in de internationale onderwijsmarkt.

Over de omvang en kwaliteit van de internationale outreach RANEPA neemt een leidende positie in Rusland. RANEPA participeert in een aantal internationale strategische partnerships aan te bieden voor studenten en faculteiten 'internationale mobiliteit, moderne mogelijkheden van internationaal onderwijs, opleiding en onderzoek. In het kader van de internationale samenwerking van de Academie is de uitvoering van een aantal gezamenlijke graad en non-degree programma's en projecten op alle niveaus van de universitaire en post-graduate onderwijs.

Bekijk MA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

MGPP Programma

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Rusland Moskou

De MGPP is een tweejarige masteropleiding voldoen aan internationale standaarden en is zorgvuldig getoetst aan de top graduate-level publiek beleidsprogramma's over de hele wereld. [+]

Het nieuwe initiatief voor Rusland en de wereld

Russische presidentiƫle Academie van Nationale Economie en Bestuurskunde (RANEPA) lanceert een nieuwe Master of Global Public Policy (MGPP) opleiding in september 2014. Het programma is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden als de toekomstige leiders en professionals om te communiceren tussen bedrijfsleven en staat, zijn experts in staat en transnationale onderneming het management dat in staat bedrijven, industrieƫn, en hele regio's te integreren in de wereldwijde internationale samenwerking zijn. Dit programma is de eerste van een twee jaar full-time masteropleiding in Rusland, die alleen wordt gegeven in het Engels.

De hoogste kwaliteit van het onderwijs... [-]