Lees de Officiële Beschrijving

ibs

Over ons

Instituut voor bedrijfsstudies (IBS-Moskou)

Sinds de oprichting van het Institute of Business Studies (IBS-Moskou) binnen RANEPA is een leider in de Russische markt voor bedrijfsopleidingen. IBS-Moscow is een collegiale business school die het RANEPA-gebouw in Moskou exploiteert. IBS-Moscow werd in 1988 opgericht binnen de Moscow State University of International Relations, nationaal bekend om zijn sterke internationale expertise. In 1994 stapte IBS-Moskou over naar RANEPA en werd het zijn homogene structurele eenheid.

Een combinatie van de internationale expertise van de Moscow State University of International Relations en RANEPA's rijke ervaring in het voorbereiden van capabele managers en leidinggevenden heeft bijgedragen aan de brede erkenning van IBS-Moskou in Rusland en GOS-landen. Als een collegiale businessschool en de structurele unit van RANEPA hebben we toegang tot de menselijke en materiële middelen die nodig zijn om de hoge kwaliteit van onze leerprogramma's te waarborgen. Bijna 30.000 van onze afgestudeerden zijn actieve leden van IBS-Moscow Alumni Association. Al onze opleidingen zijn door de Russische overheid geaccrediteerd. Onze part-time MBA en EMBA-programma's zijn geaccrediteerd door de Association of Masters in Business Administration (AMBA International). ibs

Onze missie

De missie van IBS is het opleiden en vormen van de nieuwe generatie van een sociaal verantwoordelijke, ondernemende en bestuurlijke elite van Rusland en het bevorderen van Russisch zakelijk onderwijs. De oudste en meest gerenommeerde business-school in Rusland

 • Opgericht in 1988.
 • De leider van Russische business-schools rankings.
 • Marktgerichte business school (85% van de programma's zijn open programma's).
 • Prestigieuze internationale en nationale accreditatie.

Een van de grootste scholen van RANEPA 4-afdelingen, 7 leerstoelen, 4 centra, meer dan 20 programma's, 13 tweeslachtige programma's. IBS heeft meer dan 2000 studenten, 200 faculteitsleden en 15000 alumni.

Internationale en nationale erkenning Alle EMBA- en MBA-programma's van IBS hebben de internationale accreditatie van AMBA International en National Accreditation Council voor Management en Business Education (NACBME), staan op topposities in rankings van business schools.

IBS staat aan de top van de ranglijst van bedrijfsscholen Eduniversal Ranking: 2011-2018. Rangschikking van Russische nationale business schools: 2012-2018. 160 IBS afgestudeerden en faculteit zijn opgenomen in de lijst "ТОП-1000 Russische managers". In de interne RANEPA-classificatie heeft IBS in de topgroep van RANEPA business schools en EMBA- en MBA-programma's de hoogste beoordeling van 6 sterren.

Een complete cyclus van niet-gegradueerde en postdoctorale opleidingen Van bacheloropleidingen tot executive education. Het totale aantal studenten en deelnemers aan de bachelor, master, МВА, Executive МВА en professionele herscholingsprogramma's is groter dan 2000.

Veranderen, maar trouw blijven aan jezelf De belangrijkste factor die de leidende posities van IBS verzekert, is het vermogen om te veranderen, terwijl ze tegelijkertijd trouw blijven aan zichzelf - zich aanpassen aan de veranderende omgeving van de onderwijsmarkt, de beste tradities en hoge kwaliteit van haar programma's. De academische consultant voor MBA-programma's van IBS is Ichak Adizes, een van 's werelds toonaangevende experts op het gebied van leiderschap en management.

Meer dan 30.000 alumni, IBS Alumni Association is opgericht om de communicatie en samenwerking met en tussen alumni te vergemakkelijken. Tegenwoordig verenigt de alumnivereniging van IBS hooggekwalificeerde Russische leiders, managers en professionals die sinds 1988 zijn afgestudeerd aan IBS.

Marktgerichte business-school IBS-postgraduate programma's hebben nauwe relaties met toonaangevende bedrijven, die ook bijdragen aan advies- en onderzoeksprojecten. Hierdoor kan IBS onmiddellijk nieuwe trends identificeren en op de eisen van de markt inspelen. IBS is voornamelijk gericht op middelgrote en grote bedrijven, die de basis vormen van het Russische maatschappelijk middenveld. IBS-programma's worden zeer gewaardeerd door Russische marktgerichte bedrijven (85% van de IBS-studenten komt uit de open markt).

110321_ScreenShot2019-02-13at11.49.03AM.png

Ratings en ranglijsten

 • Rating Eduniversal TOP Business School Sinds 2014 is IBS gerangschikt in de 4 palms of Excellence-categorie TOP Business School.
 • Eduniversal EMBA Volgens het Eduniversal-ratingbureau in 2016-2018 behoren IBS-programma's tot de beste programma's ter wereld. Gedurende vijf opeenvolgende jaren is IBS Executive MBA in Strategic Management and Leadership gerangschikt onder de Top-10 EMBA-programma's in Oost-Europa. MBA stond volgens Eduniversal in 2016-2017 in de top 10 van MBA-programma's in Oost-Europa.
 • Eduniversal Master in International Management IBS Master in International Management was nr. 6 in de Eduniversal Best Masters in Oost-Europa in de lijst van 2015-2016. Gedurende vijf opeenvolgende jaren werd de IBS Master in International Management gerangschikt onder de top 10 masterprogramma's in Oost-Europa.
 • Al zeven jaar op rij staat IBS aan de top van de nationale business schools-beoordeling van Rusland! Zeven jaar op rij stond IBS aan de top van de nationale school voor Russische business schools. Het Institute of Business Studies staat aan de top van de beoordelingsgrafieken in de categorieën "inkomensstijging" en "loopbaanontwikkeling". De nationale rating van Russische business schools wordt uitgevoerd door de Russische MBA Alumni League en een nationaal wervingsbureau Job.ru en werd gepubliceerd door Izvestia krant in 2010-2014, Secret Firmy portal in 2015 en RBK nieuwsportaal in 2016 - 2018.
 • Verhoging van het persoonlijk inkomen van IBS-gediplomeerden is de snelste in Rusland. Volgens onafhankelijke studies van een nationaal wervingsbureau Job.ru en de Russische MBA Alumni League, draagt een MBA-graad bij aan een aanzienlijke loopbaanontwikkeling en een stijging van het persoonlijk inkomen. IBS MBA-graad staat bovenaan de beoordelingslijst. Het persoonlijk inkomen van IBS-afgestudeerden is gemiddeld 2-4% gestegen na 2-4 jaar na afstuderen. De resultaten van het onderzoek zijn gepubliceerd door kommersant.ru, MBA.su en rbc.ru webportals.
 • Rating van de Russian Managers 'Association "Top 1,000 Russian Managers" Op individueel niveau, tussen 2001 en 2018, werden 160 IBS-afgestudeerden en leraren door de Russian Managers' Association geciteerd in hun "Top 1.000 Russian Managers" -beoordelingen. Dit biedt onpartijdige aanwijzingen voor de effectiviteit van IBS-programma's.

IBS-Moskou is een actief lid van verenigingen:

 • AACSB International
 • EFMD
 • Executive MBA Council (EMBAC)
 • General Management Admissions Council (GMAC)
 • CEEMAN
 • IBSA
 • Nationale Raad voor Accreditatie voor Bedrijfs- en Managementeducatie (NACBME)
 • Russische vereniging van bedrijfseducatie (RABE)
 • Russische managersvereniging

ibs

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies

IBS Master in International Management is bedoeld voor studenten met een bachelordiploma, bedreven in het Engels en het streven naar een succesvolle carrière in het inter ... [+]

Solliciteer online HIER Over het programma

IBS Master in International Management is bedoeld voor studenten met een bachelordiploma, bedreven in het Engels en het streven naar een succesvolle carrière in het internationale bedrijfsleven.

Volgens de ranking van Eduniversal de Master in International Management programma van IBS RANEPA was een van de TOP-6 masteropleidingen in internationaal management in Oost-Europa in 2013, 2014 en 2015.

Het formaat van de levering geeft studenten de mogelijkheid om part-time werk en studie te combineren.

programma functies Het programma wordt geleverd in het Engels; Faculteit: het onderwijs wordt geleverd door een team van ervaren Russische en buitenlandse gastprofessoren evenals ondernemers en mensen uit het bedrijfsleven. Stages binnen een consulting project is een belangrijk onderdeel van het programma; Project-aanpak van het onderwijs. Tijdens hun studie onze masterstudenten uit te voeren drie groepsprojecten - in strategische marketing, in consulting en in een gekozen gebied van specialisatie, evenals het ontwikkelen van een syllabus voor het onderwijs cursus strategisch management in een gekozen industrie; Een bijzondere nadruk wordt gelegd op het vermogen van de studenten om te werken in een internationale omgeving, en rekening houden met culturele verschillen; Studeren in een multiculturele omgeving (internationale studenten vormen 20% van de studenten, wordt 30% van het onderwijs gegeven door internationale faculteit); De kans om een ​​double-degree spoor na te streven en worden toegekend, in aanvulling op de Russische overheid geaccrediteerde master diploma, een masterdiploma of een partner universiteit van IBS in Europa of de Verenigde Staten; 16 partner universiteiten voor uitwisselingsprogramma's... [-]
Rusland Moskou
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Moskou, Moskva, Rusland
Telefoonnr.
false