Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

126068_logos.png

ibs

Over ons

Instituut voor bedrijfsstudies (IBS-Moskou)

Sinds de oprichting van het Institute of Business Studies (IBS-Moskou) binnen RANEPA is een leider in de Russische markt voor bedrijfsopleidingen. IBS-Moscow is een collegiale business school die het RANEPA-gebouw in Moskou exploiteert. IBS-Moscow werd in 1988 opgericht binnen de Moscow State University of International Relations, nationaal bekend om zijn sterke internationale expertise. In 1994 stapte IBS-Moskou over naar RANEPA en werd het zijn homogene structurele eenheid.

Een combinatie van de internationale expertise van de Moscow State University of International Relations en de rijke ervaring van RANEPA in het voorbereiden van bekwame managers en leidinggevenden heeft bijgedragen aan de brede erkenning van IBS-Moskou in Rusland en GOS-landen. Als collegiale bedrijfsschool en de structurele eenheid van RANEPA hebben we toegang tot de menselijke en materiële middelen die nodig zijn om de hoge kwaliteit van onze leerprogramma's te waarborgen. IBS-Moskou van RANEPA is de eerste en de enige business school in Rusland die AACSB-accreditatie heeft behaald. Bijna 35.000 van onze afgestudeerden zijn actieve leden van de IBS-Moscow Alumni Association. Al onze opleidingen zijn door de Russische overheid erkend. Onze parttime MBA-, EMBA- en Master in Management-programma's zijn geaccrediteerd door de Association of Masters in Business Administration (AMBA International). ibs

Onze missie

De missie van IBS is het opleiden en vormen van de nieuwe generatie van een sociaal verantwoordelijke, ondernemende en bestuurlijke elite van Rusland en het bevorderen van Russisch zakelijk onderwijs. De oudste en meest gerenommeerde business-school in Rusland

 • Opgericht in 1988.
 • De leider van Russische business-schools rankings.
 • Marktgerichte business school (85% van de programma's zijn open programma's).
 • Prestigieuze internationale en nationale accreditatie.

Een van de grootste scholen van RANEPA 4-afdelingen, 7 stoelen, 4 centra, meer dan 20 programma's, 13 dubbele graden-programma's. IBS heeft meer dan 2000 studenten, 200 faculteitsleden en 35.000 alumni.

Internationale en nationale erkenning Alle EMBA- en MBA-programma's van IBS hebben de internationale accreditatie van AMBA International en National Accreditation Council voor Management en Business Education (NACBME), staan op topposities in rankings van business schools.

IBS staat bovenaan de ranglijst van business schools Eduniversal Ranking: 2011-2018. Russische nationale business schools rangschikking: 2012-2018. 181 IBS-afgestudeerden en faculteiten zijn opgenomen in de lijst "ТОП-1000 Russische managers". In de interne RANEPA-rating IBS in de topgroep van RANEPA business schools, en de EMBA- en MBA-programma's hebben de hoogste rating van 6 sterren.

Een complete cyclus van niet-gegradueerde en postdoctorale opleidingen Van bacheloropleidingen tot executive education. Het totale aantal studenten en deelnemers aan de bachelor, master, МВА, Executive МВА en professionele herscholingsprogramma's is groter dan 2000.

Veranderen, maar trouw blijven aan jezelf De belangrijkste factor die de leidende posities van IBS verzekert, is het vermogen om te veranderen, terwijl ze tegelijkertijd trouw blijven aan zichzelf - zich aanpassen aan de veranderende omgeving van de onderwijsmarkt, de beste tradities en hoge kwaliteit van haar programma's. De academische consultant voor MBA-programma's van IBS is Ichak Adizes, een van 's werelds toonaangevende experts op het gebied van leiderschap en management.

Meer dan 35.000 alumni, IBS Alumnivereniging, is opgericht om communicatie en samenwerking met en tussen alumni te vergemakkelijken. Vandaag verenigt IBS alumnivereniging hooggekwalificeerde Russische leiders, managers en professionals, die sinds 1988 zijn afgestudeerd aan IBS.

Marktgerichte business-school IBS-postgraduate programma's hebben nauwe relaties met toonaangevende bedrijven, die ook bijdragen aan advies- en onderzoeksprojecten. Hierdoor kan IBS onmiddellijk nieuwe trends identificeren en op de eisen van de markt inspelen. IBS is voornamelijk gericht op middelgrote en grote bedrijven, die de basis vormen van het Russische maatschappelijk middenveld. IBS-programma's worden zeer gewaardeerd door Russische marktgerichte bedrijven (85% van de IBS-studenten komt uit de open markt).

110321_ScreenShot2019-02-13at11.49.03AM.png

Ratings en ranglijsten

 • Rating Eduniversal TOP Business School Sinds 2014 is IBS gerangschikt in de 4 palms of Excellence-categorie TOP Business School.
 • Eduniversal EMBA Volgens het Eduniversal-ratingbureau in 2016-2018 behoren IBS-programma's tot de beste programma's ter wereld. Gedurende vijf opeenvolgende jaren is IBS Executive MBA in Strategic Management and Leadership gerangschikt onder de Top-10 EMBA-programma's in Oost-Europa. MBA stond volgens Eduniversal in 2016-2017 in de top 10 van MBA-programma's in Oost-Europa.
 • Eduniversal Master in International management IBS Master in International Management werd gerangschikt in de Eduniversal Best Masters in Oost-Europa in de lijst 2015-2018. Gedurende vijf opeenvolgende jaren is IBS Master in International Management gerangschikt onder de Top-10 Master-programma's in Oost-Europa.
 • Al acht jaar op rij staat IBS aan de top van de nationale rating van Rusland! Het Institute of Business Studies staat bovenaan de ratinggrafieken in de categorieën "inkomensverhoging" en "loopbaanontwikkeling". De nationale rating van Russische business schools wordt uitgevoerd door de Russische MBA Alumni League en een landelijk wervingsbureau Job.ru en werd gepubliceerd door de krant Izvestia in 2010-2014, Secret Firmy portal in 2015 en RBK nieuwsportaal in 2016 - 2019.
 • Verhoging van het persoonlijk inkomen van IBS-gediplomeerden is de snelste in Rusland. Volgens onafhankelijke studies van een nationaal wervingsbureau Job.ru en de Russische MBA Alumni League, draagt een MBA-graad bij aan een aanzienlijke loopbaanontwikkeling en een stijging van het persoonlijk inkomen. IBS MBA-graad staat bovenaan de beoordelingslijst. Het persoonlijk inkomen van IBS-afgestudeerden is gemiddeld 2-4% gestegen na 2-4 jaar na afstuderen. De resultaten van het onderzoek zijn gepubliceerd door kommersant.ru, MBA.su en rbc.ru webportals.
 • Beoordeling van de Russische Vereniging van Managers "Top 1.000 Russische Managers" Op individueel niveau werden tussen 2001 en 2019 181 IBS-afgestudeerden en leraren door de Russische Vereniging van Managers aangehaald in hun "Top 1.000 Russische Managers" beoordelingen. Dit levert onpartijdig bewijs van de effectiviteit van IBS-programma's.

IBS-Moskou is een actief lid van verenigingen:

 • AACSB International
 • EFMD
 • Executive MBA Council (EMBAC)
 • General Management Admissions Council (GMAC)
 • CEEMAN
 • IBSA
 • Nationale Raad voor Accreditatie voor Bedrijfs- en Managementeducatie (NACBME)
 • Russische vereniging van bedrijfseducatie (RABE)
 • Russische managersvereniging

ibs

Locaties

Moskou

Address
Moskou, Moskva, Rusland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden