New Economic School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Nieuwe Economische School, Opgericht in 1992, is een prive-graduate school van de economie in Moskou. NES-opleidingen zijn zeer gewaardeerd, zowel in Rusland als in het buitenland. De missie van de New Economic School is om private en publieke sector Rusland profiteren door middel van excellentie in de economie van onderwijs en onderzoek.

De kern van de NES is haar ingezeten faculteit 30 jonge economen met PhD in economie en financiën van 's werelds toonaangevende universiteiten, met inbegrip van Harvard, MIT, Columbia, NYU, LBS, en Wisconsin-Madison. NES faculteit Rusland vertegenwoordigen in de wereldwijde economische gemeenschap, deel te nemen aan het internationale onderzoek conferenties en het publiceren van artikelen in de top-peer-reviewed internationale tijdschriften, waaronder Econometrica, American Economic Review, Quarterly Journal of Economics, Recensie voor Economische Studies, Journal of Economic Perspectives, Journal of Economic Literature, Journal of European Economic Association, Journal of Finance, Journal of Business, en de Amerikaanse politicologie Review.

NES is gerangschikt de beste economie instelling in de voormalige communistische landen in het onderzoek ranglijst door RePEc (Research Papers in Economics). SSRN (Social Science Research Network) behoort NES in de top 30 economische vakgroep in de wereld. NES's denktank CEFIR (Centrum voor Economisch en Financieel Onderzoek) wordt gerangschikt in de top 25 economische denktanks in de wereld door RePEc. Verder NES lanceerde twee andere onderzoekscentra in 2011: Centrum voor Demografische Studies en het Centrum voor Nieuwe Media en Maatschappij.

NES biedt drie academische programma's: een tweejarige master in de economie, een professioneel programma voor de ontwikkeling in de financiële wereld, en een undergraduate programma in samenwerking met de Hogere School of Economics. NES is ook actief in executive education. In 2011, samen met een van 's werelds toonaangevende business schools INSEAD, NES lanceerde een executive education programma speciaal ontwikkeld voor 500 topmanagers van Sberbank. Curriculum van het programma komt overeen met het eerste jaar van een standaard business school MBA en biedt een unieke combinatie van twee methodologische benaderingen: face-to-face training met interactieve business case discussie en teamwork, en on-site virtuele training.

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master Of Arts In Economics

Campus Voltijd September 2018 Rusland Moskou

Dit programma heeft gebracht NES zijn hoge reputatie over de twintig jaar van het bestaan. De MAE diploma wordt zeer gewaardeerd, zowel in Rusland als internationaal. [+]

Master of Arts in Economics

De Master of Arts in Economics programma (MAE), opgericht in 1992, is het eerste en belangrijkste programma van de Nieuwe Economische School. Dit programma heeft gebracht NES zijn hoge reputatie over de twintig jaar van het bestaan. De MAE diploma wordt zeer gewaardeerd, zowel in Rusland als internationaal.

De MAE academische programma duurt studenten door middel van twee jaar van de studie. Het is vergelijkbaar met de inhoud van programma's meesters 'en de eerste twee jaar van de PhD-programma's in de beste Amerikaanse en Europese economie afdelingen. Het MAE programma brengt studenten om een ​​diep begrip van de fundamenten van de moderne economische onderwijs - micro-economie, macro-economie, econometrie, en meer specifieke gebieden van de moderne economische wetenschap. Doorheen beide jaren van studie, studenten Engels taalcursussen. Ze beheersen de eigenaardigheden van academisch schrijven en krijg waardevolle ervaring geven van wetenschappelijke presentaties. Alle studenten nemen ook deel aan het Research Seminar, die een kader voor student onderzoek compleet met decoted faculteit begeleiding biedt. Dit samenwerkingsproject culmineert met studenten het schrijven en verdedigen van Term Papers en masterproeven. ... [-]


Masters In Finance Programma (MIF)

Campus Voltijd September 2018 Rusland Moskou

De missie van de Nieuwe Economische School (NES) is om private en publieke sector Rusland profiteren door middel van excellentie in de economie van onderwijs en onderzoek. [+]

Masters in Finance Program (MIF) Welkom bij MiF bij NES!

De missie van de Nieuwe Economische School (NES) is om private en publieke sector Rusland profiteren door middel van excellentie in de economie van onderwijs en onderzoek. NES werd opgericht in 1992 in te voeren naar Rusland opleiding een master in economie. Het succes van dit programma draaide NES in de beste economische instelling die niet alleen in Rusland, maar in heel Oost-Europa. Onze faculteit publiceert in vooraanstaande internationale tijdschriften en prominent vertegenwoordigt Rusland in de internationale economie en financiën beroep.

In januari 2007 lanceerden we een nieuwe Masters in Finance programma (MIF) ondersteund door Morgan Stanley om vroegtijdige en mid-career finance professionals te bereiken. In juni 2008 uitgereikt wij diploma's van het eerste cohort van MiF afgestudeerden. De studenten en alumni melden dat onze dromen over de grote financiële programma in Moskou waar komen. We hebben een programma dat zowel voldoet aan de internationale normen van kwaliteit en biedt kennis te gebruiken bij het dagelijks leven van de Russische financiële gemeenschap. Er zijn meer dan 100 afgestudeerden van MiF programma. ... [-]