Moscow Technical University of Communications and Informatics (MTUCI)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Op de 11 februari 2011 de Moskouse Technische Universiteit van Communicatie en Informatica (MTUCI) viert haar 90-jarig jubileum.

Onder de tientallen duizenden van de afgestudeerden zijn er bekende wetenschappers en specialisten, uitstekende staat en publieke figuren van Rusland en vele landen in Azië, Afrika, Europa en Latijns-Amerika.

Vandaag de MTUCI is de grootste educatieve en wetenschappelijke centrum voor de voorbereiding en de omscholing van hoogopgeleide specialisten op het gebied van telecommunicatie, informatica, radio techniek, economie en management.

De structuur van de universiteit omvat twee regionale kantoren in de steden van Rostov aan de Don en Nizjni Novgorod, Scientific Research Center, Advanced Telecommunications Training Center, College van Telecommunicatie, Pre educatieve Voorbereidende Center, wetenschappelijk-educatieve reeks van nieuwe technieken, Wetenschappelijk Technische bibliotheek. Acht Training Centers over de voorbereiding van de Russische technische specialisten die door de MTUCI samen met 's werelds toonaangevende telecommunicatie-bedrijven functioneren. Op de MTUCI basis van een echt werkende Technopark gevormd door tientallen deelnemers uit diverse bedrijven en organisaties in de telecommunicatie en informatietechnologie sfeer werd gecreëerd.

De universiteit hoofd onderwijsleer- methodologische Vereniging voor onderwijs op het gebied van telecommunicatie, die bestaat uit meer dan 80 instellingen voor hoger onderwijs van Rusland en de GOS-landen.

De MTUCI onderwijzend personeel is ongeveer 700 personen. Onder hen zijn er meer dan 100 professoren en meer dan 400 kandidaten van de wetenschappen en senior docenten. Onder de hoogleraren van de universiteit zijn er vol en correspondent leden van de Russische en internationale academies, winnaars van Lenin en staat prijzen, prijzen van de regering van de Russische Federatie.

Ongeveer veertienduizend studenten voltijds en correspondentie onderwijs, postdoctoraal studenten en deelnemers van verschillende vakken studeren aan de universiteit. Onderwijs wordt uitgevoerd volgens een modern multilevel onderwijssysteem: de vrijgezel, de ingenieur, de meester over 25 specialismen en 8 richtingen. Methoden en middelen van de opleiding aan de hand van de meest recente resultaten op het gebied van telecommunicatie en informatietechnologie worden gebruikt in de MTUCI. Het begrip "elektronische universiteit» zodat "om electronize" alle processen van selectie, toelating, opleiding en het testen van studenten wordt gerealiseerd. Jaarlijks meer dan 1000 studenten en postdoctoraal studenten nemen deel aan wetenschappelijk werk op het gebied van innovatieve infocommunication technologieën op de voet van de MTUCI Scientific Research Center.

De internationale samenwerking van de universiteit is voor de duur van bijna 70 jaar. De eerste buitenlandse student kwam om te studeren aan de MTUCI in 1946. Sindsdien zijn enkele duizenden meesters, bachelors, ingenieurs, stagiairs en meer dan 350 kandidaten van wetenschappen uit 82 landen van de wereld zijn opgesteld. Op basis van rechtstreekse overeenkomsten de samenwerking met 48 instellingen en 16 bedrijven uit 46 andere landen wordt uitgevoerd. De universiteit is een lid van de Sector van de Ontwikkeling van de Internationale Telecommunicatie Unie (ITU) en speelt een belangrijke rol in de activiteit van de ITU en andere internationale organisaties van de telecommunicatie.

Locaties

Moskou

Address
Moscow Technical University of Communications and Informatics (MTUCI)
Aviamotornaya ul., 8a

111024 Moskou, Moskva, Rusland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden