Moscow Power Engineering Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Moscow Power Engineering Institute (MPEI) is een van de belangrijkste technische universiteiten in Rusland op het gebied van Power Engineering, Elektrotechniek, Radio Engineering en Elektronica, Informatica en Computerwetenschappen, opgericht in 1930.

Het gebied van moderne energietechniek omvat eigenlijk power engineering (waterkracht, windenergie, thermische, nucleaire, zonne- en ruimtevaart, enz.), Elektrische apparatuur, wetenschappen over materialen, elektronica, klassieke en toegepaste fysica, radiotechniek en communicatie, computersystemen , management en economie in power engineering. Al deze sferen en andere richtingen van de speciale training zijn beschikbaar in MPEI voor buitenlandse studenten en afgestudeerden.

114515_MPEI_fasad_v2L.jpg

MPEI traint sinds 1946 ingenieurs en wetenschappers voor het buitenland. Op dit moment worden ongeveer 900 buitenlandse studenten uit 60 landen getraind op MPEI.

Sinds 1995 is de opleiding van zowel bachelor- als masterstudenten buitenlandse studenten in de specialiteit "Informatica en Computer Engineering" georganiseerd in het Engels.

Waarom u MPEI zou moeten kiezen

MPEI-studenten hebben een kans om te studeren aan een van de meest prestigieuze universiteiten van Rusland volgens tal van ranglijsten en enquêtes. Voor 85 jaar geschiedenis heeft MPEI een groot aantal gekwalificeerde ingenieurs opgeleid, vooraanstaande wetenschappers die stonden aan de oorsprong van vele technische prestaties, in het bijzonder van lasercreatie.

Bij MPEI werkten de Nobelprijswinnaars AD Sakharov en PA Cherenkov in verschillende perioden. In de 20e eeuw werd in het Special Design Bureau van MPEI, dat een eigen Centre of Deep Space Communication bezit, voor de eerste keer radiobeelden van het Venus-oppervlak en een keerzijde van de Maan verkregen.

Onder de beroemdste afgestudeerden van MPEI zijn de ex-voorzitter van de Staatsraad van China Li Peng en de ex-president van Roemenië Ion Iliescu, Ministers van Ingenieur en hoofden van de technische bedrijven van vele landen van de wereld.

MPEI-partners in wetenschap en onderwijs omvatten ongeveer 140 buitenlandse universiteiten, en dergelijke bekende bedrijven zoals ABB, Siemens, Schneider Electric, EPRI, Skoda, Samsung en anderen.

Jouw toekomst

Door unieke opleidingen te volgen in een gekozen vakgebied, hebben afgestudeerden van de MPEI nooit problemen met de latere tewerkstelling en realiseren ze zichzelf op elk gekozen gebied.

Toelating

  • op contractbasis;
  • Subsidies voor de opleiding van buitenlanders. Om een dergelijke subsidie te krijgen, moeten buitenlandse burgers een aanvraag indienen bij hun nationale ministerie van Onderwijs;
  • MPEI heeft de mogelijkheid om studenten met een beurs van het Russische Ministerie van Onderwijs op competitieve basis te ontvangen

Collegegeld en andere onkosten

  • ongeveer 3500 USD per jaar.
  • accommodatie in MPEI hostel - ongeveer 100 USD per maand. - medische verzekering - 220 USD per jaar.

Locaties

Moskou

Address
Krasnokazarmennaya, 14,
111250 Moskou, Moskva, Rusland