Moscow Film School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

The Moscow Film School is een uniek educatief centrum gericht op het trainen specialisten voor alle gebieden van de filmindustrie - preproductie, productie, postproductie en distributie van films. Het systeem van het verzekeren van de academische kwaliteit en ervaring van de toonaangevende wereld filmscholen, constante samenwerking met professionele gemeenschap en het onderwijs uitgevoerd door ervaren professionals zijn de belangrijkste elementen van de leeromgeving in de school. De school treinen specialisten, wiens kennis en vaardigheden zijn afgestemd op de eisen van de moderne filmindustrie.

Missie

De missie van het Moscow Film School bestaat in opleiding doelgerichte professionals in overeenstemming met de internationale normen van de filmindustrie.

Strategie

De strategie van de Moscow Film School is gericht op het ontwikkelen van een educatief systeem gebaseerd op internationale ervaring van de opleiding specialisten voor de filmindustrie, en de integratie van afgestudeerden in de wereldwijde professionele gemeenschap.

FILOSOFIE

Onderwijs moet voldoen aan de moderne professionele normen van de filmindustrie in termen van kennis en vaardigheden om een ​​succesvolle carrière kansen voor onze afgestudeerden.

Locaties

Moskou

Address
Moscow Film School
10 Nizhnyaya Syromyatnicheskaya St., building 3

105120 Moskou, Moskva, Rusland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: