Lees de Officiële Beschrijving

Moscow State University (MSU) &nbsp Opgericht in 1755 Lomonosov Moscow State University (MSU) is de oudste en de meest beroemde universiteit in Rusland. Vandaag Staatsuniversiteit van Moskou biedt training in bijna alle takken van de moderne wetenschap en geesteswetenschappen. De studenten kunnen kiezen voor een van 57 kwalificaties. Het totaal aantal studenten hoger is dan 40.000 MSU, bovendien ongeveer 10.000 middelbare scholieren gaan diverse clubs en cursussen op MSU. Het is een centrum van onderzoek de wetenschap bekend staat om zijn grote wetenschappelijke scholen. Er zijn 11 Nobelprijswinnaars onder zijn professoren en alumni. Moscow State University bestaat uit 29 faculteiten en meer dan 350 afdelingen, 15 onderzoeksinstituten, vier musea, het Science Park, de Botanische Tuinen, De bibliotheek, de Universiteit Publishing House en de drukkerij, een recreatief centrum en een kostschool voor getalenteerde kinderen. &nbsp&nbsp Graduate School of Business Administration Moscow State University &nbsp Graduate School of Business Administration (GSBA), opgericht in 1989 in Moscow State University is een van de oudste business schools in Rusland. GSBA programma's (Bachelor in Business Administration, Master in International Business, MBA en Executive MBA programma's; Doctoral Programma) zijn ontworpen om de meest verfijnde eisen van Russische en buitenlandse studenten van alle niveaus te voldoen. GSBA smelt academische tradities van het MSU met innovatieve technieken van lesgeven business en management. &nbsp GSBA is een leider in het Russisch management onderwijs, trots erkend te worden door bedrijven en academische gemeenschappen voor: • actiegerichte afgestudeerden die omarmen een onderneming perspectief en leiden met integriteit, visie, oordeel, ethische betrokkenheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid; • een uitstekende student-gecentreerd onderwijs verzorgd door toegewijde full-time, associëren en het bezoeken van internationale facult y behulp van een verscheidenheid van het management onderwijs technologieën, zoals, case-methode, teamwork projecten, state of the art business simulaties en hands-on ervaring; • geïntegreerde en innovatieve curriculum en lesmateriaal afgestemd op de een leven lang leren behoeften van huidige en toekomstige leiders; • bestuurlijk relevant onderzoek in samenwerking met onze strategische partner, het Instituut voor Complexe uitgebre ic Studies (ICSS) • wederzijds versterken van partnerschappen met Russische en internationale organisaties van het bedrijfsleven, de overheid en maatschappelijke organisaties leiders die GSBA de studenten kennismaken met de echte wereld van het bedrijfsleven.

Deze school biedt ook:

Master

MSU - Moscow State University Graduate School

Het doel van de Master in International Business programma is om studenten uit te rusten met de nodige algemene management tools, technieken en concepten, en tegelijkerti ... [+]

In deze MIB-programma worden verschillende cursussen aangeboden in het Engels, maar de meeste van hen zijn in het Russisch.

&nbsp

Master in International Business

&nbsp

De Master in International Business is een intensieve part-time programma dat ambitieuze en creatieve studenten die ervoor kiezen om te studeren en werken tegelijk aantrekt.

Het doel van het programma is om studenten uit te rusten met de nodige algemene management tools, technieken en concepten, en tegelijkertijd om ze bloot te stellen aan internationale vraagstukken en perspectieven. Het programma geeft een sterke basis in het algemeen management dat in staat stelt de studenten te bouwen op hun vroegere academische ervaring dat niet zou opgenomen hebben, een leidinggevende of economie component. Gastdocent, innovatief curriculum en het internationale netwerk van GSBA mogelijk MIB studenten om hun carrière in een internationale omgeving. ... [-]

Rusland Moskou
September 2019
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands