Moscow Academy of Finance and Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Geschiedenis, Missie en Waarden:

Moskou Financiën en Recht University (MFYUA) is momenteel de grootste particuliere universiteit in Rusland. In 1995, met de steun van de Moskouse regering en de Association of International Education werd opgericht Moskou Finance en Law Academy. In 2010, in opdracht van de Federale Dienst voor Toezicht in Onderwijs en Wetenschappen MFYUA bekroond met de status van universiteit, bevestigt de belangrijke prestatie in de educatieve activiteiten. MFYUA een staat academisch statuut.

De Russische non-state ranking van geaccrediteerde universiteiten, MFYUA sinds 2003 gerangschikt 1e.

Business School MFYUA werd opgericht in 2010, onder leiding van professionals die een MBA in de toonaangevende universiteiten in de VS en het Verenigd Koninkrijk te doen, en hebben uitgebreide ervaring in de wereldwijde financiële en IT-bedrijven. Hun doel was om een ​​business school van de wereld niveau in Rusland te maken, met behulp van de ervaring van de Russische en internationale bedrijfsleven en deskundigen op het gebied van onderwijs. De Business School is lid van MFYUA RABE (Russian Association of Business School), en sinds 2012 lid van de prestigieuze Vereniging van Educatieve EFMD (European Foundation for Management Development).

Missie en Waarden:

Onze Business School biedt betaalbare, kwalitatief onderwijs en richt zich op het ontwikkelen van persoonlijke kwaliteiten en het potentieel van onze studenten. We zijn toegewijd aan het versterken van de nauwe banden met het bedrijf en de oprichting van een world-class leeromgeving.

Wij realiseren onze missie door middel van:

  • Het betrekken van deskundigen uit het bedrijfsleven in het leerproces, waaronder lezingen, workshops, bezoeken aan bedrijven.
  • Actieve deelname aan de activiteiten van Russische en internationale organisaties uit het bedrijfsleven, business games en wedstrijden die 's werelds toonaangevende bedrijven te organiseren.
  • Vreemde talen onderwijs, bijscholing en stages in het buitenland door middel van onze overzeese partners.
  • De integratie van ontwikkeling als een leider in de professionele opleidingen, en zorgen voor een open en eerlijk feedback aan de deelnemers aan hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Deelname aan projecten gerelateerd aan maatschappelijk bewustzijn en verantwoordelijkheid.
  • De investeringen in de kwaliteit van het onderwijs, en op hetzelfde moment, een effectief beheer van de administratieve kosten van het programma.

Locaties

Moskou

Address
build. 1, 8, Presnenskaya Embankment, Moscow
MIBC “Moscow-City”, IFC “Capital City”, Tower “Moscow”, 9th floor

Moskou, Moskva, Rusland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

EFMD Equis Accredited

Opleidingen

Deze school biedt ook: