M. K. Ammosov North-Eastern Federal University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ammosov Staatsuniversiteit van Jakoetsk is een van de tien federale universiteiten die gericht zijn op het oplossen van de geopolitieke taken, voldoen aan het personeel nodig heeft voor grote interregionale investeren projecten.
NEFU werd officieel opgericht in april 2010 op basis van Ammosov Yakut State University, dat een 75-jarige geschiedenis.
De universiteit is vernoemd naar MK Ammosov, een bekend politiek leider, die een van de oprichters van de staat systeem in Yakutia en Kirgizië was.
Vandaag NEFU is een gediversifieerde universiteit bezit van grote capaciteit voor de opleiding, onderwijs en onderzoek bij de vestigingen in Mirny, Neryungri en Anadyr (Chukotka).
Elke maand 100 studenten hebben de mogelijkheid om medische zorg te krijgen bij "Smena" student rust en recreatiecentrum.
NEFU wetenschappelijke bibliotheek heeft de status van de republikeinse en inter-universitaire bibliotheek, is een onderzoeks- en methodisch centrum voor andere bibliotheken en academische instellingen. De bibliotheek voorraad heeft meer dan 1300000 boeken.

f0a1aa2db72c507d1821789340430a4e

Staatsuniversiteit van Jakoetsk in het kort

totale undergraduate studentenpopulatie aantal NEFU is ongeveer 17.358.

1601 academisch personeel zijn momenteel werkzaam aan de universiteit. Van deze 209 hold doctorstitel, 845 kandidaat van de wetenschap graad.

Meer dan 500 studenten zijn betrokken bij postdoctoraal werk.

13 instituten, 5 faculteiten, 3 Universiteit vestigingen in Mirny, Nerungry en Chukotka, 6 grote onderzoeksinstituten.

119 opleidingen zijn beschikbaar voor onze studenten.

De universiteit is gevestigd in 40 gebouwen en 12 woonplaatszalen zich meestal in de campus van de universiteit. De toegankelijke en gezellige dimensie van de campus maakt studenten zich thuis voelen; internationale studenten zijn goed geïntegreerd als het gemakkelijk is om contact met docenten, administratie en andere studenten. Er zijn student kantines bijna overal in de campus die verschillende maaltijden tegen een betaalbare prijs te stellen.

Er zijn 1 500.000 boeken, tijdschriften en andere items in de Universiteitsbibliotheek. Computer stations deel uitmaken van de Universiteit van de bibliotheek middelen beschikbaar voor gebruikers in de hele campus. Bovendien heeft zij toegang tot een bereik databank van elektronische bronnen, waaronder zowel de Russische en buitenlandse tijdschriften (EBSCO, Wetenschap, JSTOR, Oxford University Press etc.) De universiteit heeft geologie Field Station, Museum voor Archeologie en Etnografie, Botanische tuin en oranjerie open voor medewerkers en studenten 'onderzoek en studie.

De universiteit heeft een stadion, een zwembad, een Social Centre.

Onze studenten en medewerkers hebben gratis toegang tot de Ethernet en Wi-Fi in alle University gebouwen en Residence Hall

NEFU werd officieel opgericht in april 2010 op basis van MK Ammosov Yakutsk State University, de universiteit met 75 jaar geschiedenis.

De universiteit is vernoemd naar Maksim Kirovich Ammosov, een uitstekend staatsman, de zoon van de Yakut natie en één van de oprichters van Yakutia en Kyrgizstan statehood.

Er zijn 6 instellingen voor wetenschappelijk onderzoek, zoals het Instituut voor Wiskunde, het Institute of Health, het Instituut voor Toegepaste Ecologie van het Noorden, het Instituut voor regionale economie van het Noorden, het Instituut voor AE Kulakovsky, zeker, het Instituut voor olonkho.

University prioriteiten:

  • Nieuwe kwaliteit van de universiteit
  • Het waarborgen van de ecologische veiligheid en effectieve reproductie van mineralen en ruwe basis; rationeel natuurbeheer
  • Technologie gebruik en de productie in het Noorden
  • Stijging van de levensstandaard in het Noorden
  • Behoud en de ontwikkeling van het Noordpoolgebied natie cultuur

Locaties

Jakoetsk

Address
58 Belinsky str,
Republic of Sakha (Yakutia), Russia,

677027 Jakoetsk, Sakha Republiek, Rusland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden