Lees de Officiële Beschrijving

hoofd

Over de universiteit

Innopolis University is een Russische instelling voor hoger onderwijs gericht op onderwijs en onderzoek op het gebied van IT en Robotics.

ONDERWIJS

Het onderwijsproces bij Innopolis University is gebaseerd op de beste internationale programma's en Russische lesmethoden. Studenten profiteren van de integratie van de beroemde Russische tradities van fundamentele wetenschap en de beste internationale praktijken. Specifiek aandachtsgebied stelt Innopolis University experts uit de industrie in het onderwijsproces te betrekken, waardoor het houden van programma's up-to-date. Deelname van deskundigen helpt studenten verwerven professionele en real-world kennis en vaardigheden. Meer dan 40% van de academische programma is gewijd aan praktische activiteiten in de vorm van team-projecten. Studenten doen hun stage en projecten in de partnerlanden-bedrijven van de universiteit. Dit hen helpen om waardevolle ervaring op te doen en begin er meteen aan het werk bij het afstuderen.

Innopolis University telt professoren en onderzoekers die hun diploma ontvangen van of gewerkt in 's werelds toonaangevende universiteiten: Carnegie Mellon University (USA), ETH Zürich (Zwitserland), National University of Singapore (Singapore), Universiteit van Amsterdam (Nederland), Korea geavanceerde Institute of Science and Technology (Zuid-Korea), Polytechnische Universiteit van Milaan (Italië), EURECOM (Frankrijk), etc. 80 docenten van over de hele wereld onderwijzen in Innopolis University. Alle undergraduate en graduate programma's worden in het Engels gegeven.

Innopolis Universiteit houdt zich bezig met projecten en partnerschappen over de hele wereld. Innopolis University bevordert de internationale academische uitwisseling en ontwikkelt een stevig netwerk van partneruniversiteiten. Academische uitwisseling is een unieke kans om een ​​deel van een opleiding door te brengen op een van de universiteiten van de wereld. Dit is een geweldige kans, en niet alleen in termen van het onderwijs: uitwisseling bevordert de wereldwijde samenwerking en intercultureel begrip. In de wereld die zich tot kosmopolitischer, is het belangrijk om een ​​internationale achtergrond hebben. Academische uitwisseling is een verbetering, levensveranderende ervaring.

hoofd

Onderzoek

Innopolis University ontwikkelt een wereldwijd netwerk van academische partners met het oog op de beroemde Russische tradities van fundamentele wetenschap en de beste internationale praktijken te integreren, creëren en ondersteunen van een systeem van hoge kwaliteit van onderwijs en onderzoek, en voldoen aan de internationale normen.

Studenten en afgestudeerden van Innopolis Universiteit zijn betrokken bij cutting-edge onderzoek en ontwikkeling onder leiding van gerenommeerde hoogleraren en ervaren onderzoekers rekening houdend met de eisen van onze partners uit de industrie. Programma's van Innopolis University voorzien intensieve combinatie van fundamentele en praktische cursussen en stages in bedrijven vanaf het begin van de studies. University biedt een hoogwaardige IT-onderwijs voor jonge specialisten en ingenieurs in de volgende programma's: Software Engineering, Cyber ​​Security, Data Sciences, en robotica. De curricula werden ontworpen in nauwe samenwerking met toonaangevende wereld partneruniversiteiten. Als gevolg van de internationalisering strategie Innopolis Universiteit traint de wereld-klasse specialisten, creëren en te commercialiseren baanbrekende technologieën, en draagt ​​bij aan de groei van kennis in de wereld.

De meeste onderzoeksactiviteiten van de universiteit worden uitgevoerd door het initiatief van vertegenwoordigers van het bedrijfsleven. Het succes van deze studies wordt bevestigd door het feit dat een aanzienlijk deel van de begroting is afkomstig van industriële partners. Bovendien, professionals uit verschillende sectoren betrokken zijn voor het onderzoek uitvoering, waardoor ze multidisciplinaire maakt. 13 laboratoria in gebruik zijn nu in Innopolis University.

hoofd

SAMENWERKING

Innopolis University integreert wetenschap, onderwijs en het bedrijfsleven. Innopolis universiteit werd opgericht ten behoeve van de industrie. Partner bedrijven zijn betrokken bij de ontwikkeling en aanpassing van de academische programma's, de bepaling van onderzoeksgebieden, selectie van studenten, stages en werkgelegenheid van onze afgestudeerden.

De belangrijkste gebieden van de academische samenwerking omvatten gezamenlijke ontwikkeling en levering van undergraduate en graduate opleidingen, gezamenlijk onderzoek, faculteit opleiding, academische uitwisseling (docenten en studenten) en de organisatie van evenementen van gemeenschappelijk belang. Innopolis universiteit werkt samen met een aantal zeer gerenommeerde instellingen uit Rusland, GOS, Europa, Azië en andere landen.

Innopolis University werkt intensief samen met een high-tech bedrijven die actief zijn op het gebied van IT door hen te betrekken bij onze educatieve activiteiten en initiatieven. Het doel van de samenwerking is de synergie van de Russische tradities en internationale ervaring, opleiding van wereldklasse specialisten, creatie en commercialisering van baanbrekende technologieën en bij te dragen aan de groei van de kennis.

hoofd

Leven rijk aan evenementen

Infrastructuur

Handig klaslokalen voor lezingen en teamwork helpen onze studenten om zich te concentreren op hun studie. In het sportcomplex met een zwembad, een fitnessruimte en sportfaciliteiten kunnen ze groeps- en individuele training bij te wonen onder begeleiding van coaches. De ruime kamers van de vier campus gebouwen zijn voorzien van alle benodigde items voor een comfortabel leven.

EVENEMENTEN

De dagelijkse routine van Innopolis University staat vol met interessante gebeurtenissen. De universiteit organiseert festivals, conferenties, geopend lezingen gegeven door vertegenwoordigers van de high-tech industrie op een regelmatige basis.

BEURS

University Innopolis biedt beurzen die 100% van het collegegeld en de maandelijkse toelage.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Innopolis University

Deze masteropleiding is ontworpen door experts van wereldklasse op het gebied van informatica, robotica en software-engineering, in samenwerking met vertegenwoordigers va ... [+]

Het programma is bedoeld voor diegenen die state-of-the-art technieken willen leren om problemen in big data / data science te analyseren.

Tijdens het programma worden studenten aangeboden met 6 kerncursussen om te voltooien en verschillende keuzevakken die kennis en toepassingsgebieden zullen verbreden. De meeste cursussen zijn ontworpen met projecten waarmee studenten algoritmen kunnen toepassen op real-world datasets.

Met de succesvolle afronding van het programma wordt van de student verwacht dat hij een data science-specialist wordt die datasets kan voorbewerken, algoritmen kan toepassen, resultaten kan analyseren en resultaten kan visualiseren / rapporteren.

Kern vakkenGeavanceerde statistiekenGeavanceerde informatie ophalenoptimalisatieGerandomiseerde algoritmenGeavanceerde machine learningBeveiliging van gegevens... [-]
Rusland Kazan
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Innopolis University

De Master of Science in de informatietechnologie - Software Engineering (MSIT-SE) is ontworpen voor junior professionals met een tot twee jaar werkervaring in softwareont ... [+]

De Master of Science in de informatietechnologie - Software Engineering (MSIT-SE) is ontwikkeld voor junior professionals met een tot twee jaar werkervaring in softwareontwikkeling en die hun carrière een impuls willen geven en technische leiders, software-architecten of projectmanagers willen worden.

Het programma is ontwikkeld op basis van Carnegie Mellon University (CMU) programma in Software Engineering en wordt lokaal bij Innopolis persoonlijk gegeven door instructeurs met een lange staat van dienst uit de industrie en geselecteerde externe experts op specifieke gebieden die een aanvulling vormen op de MSIT- SE kerncursussen.

Het programma loopt 12 maanden en drie semesters vanaf half augustus. Het programma is volledig in het Engels afgeleverd.... [-]

Rusland Kazan
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Innopolis University

Afgestudeerden krijgen sleutelcompetenties in computerwetenschappen, robotica en programmeren. Ze leren hoe ze kaders en algoritmen kunnen ontwikkelen voor mens-computer ... [+]

Afgestudeerden krijgen sleutelcompetenties in computerwetenschappen, robotica en programmeren. Ze leren hoe ze kaders en algoritmen kunnen ontwikkelen voor mens-computer / robotinteractie en nieuwe robotica-oplossingen met elementen van AI.

Studenten verwerven vaardigheden als het programmeren van industriële en mobiele robots, het ontwikkelen van besturingsalgoritmen voor robotsystemen, het werken met computervisie-systemen en het modelleren en voorspellen van robotgedrag.

Kern vakkenGeavanceerde robotmanipulatieIndustriële roboticaSensatie en perceptieComputer visieGeïntegreerd systeemontwerp en programmeringVirtuele realiteitMens-computer / robot interactieIdentificatie en simulatieDynamiek van niet-lineaire systemenIntelligente mobiele roboticaComputationele intelligentieInleiding tot onderzoekStageOnderzoeksprojectMachine learningVooruitzichten op de arbeidsmarkt... [-]
Rusland Kazan
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Innopolis University

De Secure Systems and Network Engineering is een eenjarig masterprogramma dat oorspronkelijk werd aangeboden aan Innopolis University van de Universiteit van Amsterdam (S ... [+]

De Secure Systems and Network Engineering is een masterprogramma dat oorspronkelijk werd aangeboden aan Innopolis University van de Universiteit van Amsterdam (SNE aan de UvA). Het programma zelf is zeer uitgebreid en studenten moeten hun tijd volledig besteden aan het studieproces. Het programma vereist 1,5 jaar veiligheidservaring. Vanwege de complexiteit van huiswerkopdrachten en onderwerpen die gedurende het jaar worden behandeld, hebben we een uitgebreide toelatingsprocedure, die tests en presentatie omvat.

Kern vakken

Essential Skills (Summer Bootcamp)Beveiliging van systemen en netwerken (SSN)Klassieke internettoepassingen (CIA)Geavanceerd netwerken (AN)Gedistribueerde systemen (DS)Aanstootgevende technologieën (OT)Groot installatiebeheer (LIA)Cybercriminaliteit en forensisch onderzoek (CCF)Geavanceerde beveiliging (AS)... [-]
Rusland Kazan
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
1, Universitetskaya Str.,
Innopolis

Kazan, Tatarije, 420500 RU
Social Media