Lees de Officiële Beschrijving

Irkutsk State Linguistic University dateert uit 1948. Voorheen gedragen namen: Irkutsk State Pedagogisch Instituut Vreemde Talen, Irkutsk State Pedagogisch Instituut van vreemde talen. Ho Shi Mina.

De status van de Universiteit NEEDLE sinds 1996. In 2009 heeft de universiteit met succes de certificering en accreditatie proces, de bevestiging van de status van een universiteit.

Al meer dan 60 jaar NEEDLE - de enige taal die de middelbare school in het gehele grondgebied van Siberië en het Verre Oosten, één van de vier taalgebieden universiteiten in Rusland.

NEEDLE vandaag - is van:

  • Meer dan 3.000 excellente studenten
  • 2 instituten en 6 faculteiten
  • 10 gebied van opleiding undergraduate en graduate
  • 9 diploma majors
  • Proefschrift van de Raad voor de 3e taalkundige specialiteiten
  • 12 wetenschappelijke scholen
  • Meer dan 10 vreemde talen, die een studie onze studenten!
  • De samenwerking met universiteiten in Europa, Azië en de VS.

missie


Onze missie is om de hbo-opleiding van personeel voor de Siberische en Verre Oosten regio's van Rusland op het gebied van onderwijs, cross-culturele communicatie te produceren en uitvoeren van fundamenteel en toegepast onderzoek projecten, gericht op het verstrekken van interculturele en cross-language dialoog tussen Rusland en de landen van Oost- en West-burgers in een geglobaliseerde wereld.

verwezenlijkingen

Sinds 2009 is de universiteit ontwikkelen in overeenstemming met de internationale normen van de kwaliteit management systeem, waarin de universiteit in 2011 mogelijk met succes de certificering en de naleving van de eisen van QMS ISO 9001 bevestigen: 2008, ISO 9001-2008 in het Russische register systeem, de IQNet en GOST R.

De universiteit maakt deel uit van het consortium van Humanitaire universiteiten van Shanghai Cooperation Organization, evenals een regionaal centrum (tak Base Organization) over de taal en cultuur van de GOS-lid-staten.

In 2011 heeft de universiteit opgericht het ministerie van professionele vaardigheden, die lid zijn van prominente publieke figuren, succesvolle zakenmensen, professionele managers, wiens kennis en ervaring zal bijdragen aan de opleiding van de afgestudeerden.

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Irkutsk State Linguistic University

IGLOO biedt de volgende gebieden: Russisch, Duits, talen van het Verre Oosten en Zuidoost-Azië, de theorie van de vertaling en ... [+]

MA: Linguïstiek

&nbsp

Graduate IGLOO biedt de volgende gebieden: Russisch, Duits, talen van het Verre Oosten en Zuidoost-Azië, de theorie van de vertaling en interculturele / interlinguale communicatie, comlichtgevoeligheid taalkunde, theorie van de communicatie en Anniversary International Public Relations (PR).

ORIËNTATIE PROFIEL RUSSISCHE TAAL Studenten het bestuderen van methoden voor het onderwijzen van het Russisch als vreemde taal, taalbeleid en taalplanning, actuele problemen in de taal-, Russian Studies, Taalinterferentie en de studie van buitenlands accent, de basis van vergelijkende taalwetenschap, en innovatieve benaderingen in het onderwijzen van het Russisch als vreemde taal.... [-]

Rusland Urik
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

Irkutsk State Linguistic University

IGLOO biedt de volgende gebieden: theorie en praktijk van het onderwijzen van interculturele communicatie in multi-etnische en multiculturele omgeving, literatuuronderwij ... [+]

MA: lerarenopleiding

&nbsp

IGLOO biedt de volgende gebieden: theorie en praktijk van het onderwijzen van interculturele communicatie in multi-etnische en multiculturele omgeving,literatuuronderwijs, informatsialnye technologie in de lerarenopleiding.

&nbsp

Diploma: Master van de lerarenopleiding PROFIEL FOCUS Theorie en praktijk van het onderwijs aan Interculturele Communicatie multi-etnische en multiculturele omgeving Studenten het bestuderen van de theorie van de communicatie, nationale en culturele verschillen in conflict-vrije constructie van communicatief discours linguodidactic basis van het onderwijzen van het Russisch als vreemde taal tegen polylogue culturen, technieken en methoden van een tolerante samenlevingBerichten aan de poly-etnisch milieu, culturele diversiteit van de volkeren van de wereld op het gebied van spraak-en zakelijke etiquette, Communicatieve cursus Engels, cognitieve taalkunde.... [-]

Rusland Urik
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands