Irkutsk State Linguistic University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Irkutsk State Linguistic University dateert uit 1948. Voorheen gedragen namen: Irkutsk State Pedagogisch Instituut Vreemde Talen, Irkutsk State Pedagogisch Instituut van vreemde talen. Ho Shi Mina.

De status van de Universiteit NEEDLE sinds 1996. In 2009 heeft de universiteit met succes de certificering en accreditatie proces, de bevestiging van de status van een universiteit.

Al meer dan 60 jaar NEEDLE - de enige taal die de middelbare school in het gehele grondgebied van Siberië en het Verre Oosten, één van de vier taalgebieden universiteiten in Rusland.

NEEDLE vandaag - is van:

  • Meer dan 3.000 excellente studenten
  • 2 instituten en 6 faculteiten
  • 10 gebied van opleiding undergraduate en graduate
  • 9 diploma majors
  • Proefschrift van de Raad voor de 3e taalkundige specialiteiten
  • 12 wetenschappelijke scholen
  • Meer dan 10 vreemde talen, die een studie onze studenten!
  • De samenwerking met universiteiten in Europa, Azië en de VS.

missie


Onze missie is om de hbo-opleiding van personeel voor de Siberische en Verre Oosten regio's van Rusland op het gebied van onderwijs, cross-culturele communicatie te produceren en uitvoeren van fundamenteel en toegepast onderzoek projecten, gericht op het verstrekken van interculturele en cross-language dialoog tussen Rusland en de landen van Oost- en West-burgers in een geglobaliseerde wereld.

verwezenlijkingen

Sinds 2009 is de universiteit ontwikkelen in overeenstemming met de internationale normen van de kwaliteit management systeem, waarin de universiteit in 2011 mogelijk met succes de certificering en de naleving van de eisen van QMS ISO 9001 bevestigen: 2008, ISO 9001-2008 in het Russische register systeem, de IQNet en GOST R.

De universiteit maakt deel uit van het consortium van Humanitaire universiteiten van Shanghai Cooperation Organization, evenals een regionaal centrum (tak Base Organization) over de taal en cultuur van de GOS-lid-staten.

In 2011 heeft de universiteit opgericht het ministerie van professionele vaardigheden, die lid zijn van prominente publieke figuren, succesvolle zakenmensen, professionele managers, wiens kennis en ervaring zal bijdragen aan de opleiding van de afgestudeerden.

Locaties

Urik

Address
Irkutsk State Linguistic University
Ulitsa Lenina 8

664000 Urik, Oblast Irkoetsk, Rusland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden