Immanuel Kant Baltic Federal University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De missie van de Russische Staatsuniversiteit Immanuel Kant (IKBFU) is om concurrerend menselijk kapitaal op te bouwen op basis van de moderne technologische platforms om de sociaal-economische ontwikkeling van de regio Kaliningrad te waarborgen.

Haar strategische doelstelling is om de menselijke hulpbronnen en technologische ondersteuning te bieden voor de innovatieve ontwikkeling van de Russische exclave regio, die clusters gevormd in het kader van de speciale economische zones van de regio Kaliningrad omarmt.

"Om strategische doelstelling van de universiteit bereiken, moet een aantal centrale problemen. Allereerst is het onderwijs en opleiding van personeel voor innovatieve industrieën van de regionale economie, ook met het oog op de eisen van de Europese arbeidsmarkt, en het scheppen van gunstige voorwaarden voor het aantrekken van gekwalificeerde specialisten in de regio Kaliningrad. Ten tweede, is er een dringende noodzaak van modernisering van de universitaire infrastructuur om de jeugd betrekken bij academische en onderzoeksactiviteiten. Ten derde moeten we de systematische invloed op modernisering van de beroepsopleiding in de regio te hanteren, ook door middel van de introductie van innovatieve educatieve programma's, die in de vraag binnen de prioritaire sectoren van de regionale economie. En, tot slot, onze doelstelling is om een ​​academische en onderzoekscentrum voor de Russische taal en de Russische taal professionele educatieve programma's in de landen van het Oostzeegebied te bevorderen "vast te stellen.

Rector Andrei Klemeshev

Internationale programma's

Russische Staatsuniversiteit Immanuel Kant actief verricht internationale activiteiten in het kader van een groot aantal academische programma's en projecten. IKBFU heeft instellingen meer dan 100 partner van het hoger onderwijs in Europa en de VS, en werkt samen met dergelijke internationale verenigingen zoals European University Association, Oostzeegebied University Network, Magna Charta Universitatum en anderen.

Trouwens, IKBFU neemt deel aan dergelijke internationale programma's zoals:

Erasmus Mundus "Triple I" Europese Unie Centre Erasmus Mundus "Aurora" Bevordering van duurzame Excellence in het testen en beoordelen van het Engels Verlengde drie-niveau educatieve programma op basis van de bevoegde aanpak op het gebied van Applied Marine Science Jean Monnet "Initiative en Barrières in Reflectie van de vorming van een Europees Borders" Smart Educational Autonomie via Begeleid leren van talen

Locaties

Kaliningrad

Address
Immanuel Kant Baltic Federal University
Building of the Institute of Applied Mathematics and IT (Room 112)
14 A, Nevskogo STR.

236041 Kaliningrad, Oblast Kaliningrad, Rusland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden