European University at St. Petersburg

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1994 met de actieve steun van de stad Sint-Petersburg, de European University begon opereren als een elite graduate school in de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen in 1996. Vanaf haar oprichting heeft de missie van EUSP geweest om aan de behoeften van de Russische sociale ontwikkeling van de opleiding van een nieuwe generatie van leraren en wetenschappers in de beste Russische en westerse tradities. De European University is een van de weinige niet-statelijke universiteiten volledig gekwalificeerd door het ministerie van Onderwijs voor de toekenning van geavanceerde graduate graden. Meer dan 20 jaar, heeft EUSP een internationale reputatie voor de schitterende beurs van haar faculteit en de opleiding van de Russische beste en slimste studenten op het hoogste internationale niveau opgedaan.

Net als de beste private universiteiten buiten Rusland, de EUSP onafhankelijkheid is zowel intellectueel en politiek. Met een aanzienlijk deel van de faculteit met graden van vooraanstaande westerse instellingen en nauwe betrekkingen met Stanford, Michigan, Universiteit van Cambridge, Georgetown, Harvard, de Universiteit van Helsinki, en de University of California, Berkeley, van Michigan, Ann Arbor; Cambridge University (UK); Helsinki University (Finland), en het Europees Universitair Instituut in Florence, EUSP heeft een sterke betrokkenheid bij de integratie van de Russische beurs met beurs in Europa en Amerika. Met historische afstand van het Westen van Rusland in intellectueel en sociaal opzicht, is dit een fundamenteel belangrijke positie, die de mobiliteit bevordert en stimuleert afgestudeerden om hun onderwijs en wetenschappelijke carrière in thuis geweest. Voor niet-Russen, de Internationale MA in het Russisch Studies is het enige permanente programma op de graduate niveau in Rusland die graden in de sociologie, politicologie en culturele studies biedt aan studenten van de Noord-Amerika, Europa en Azië.

De universiteit is een belangrijk middel van innovatie en verandering op andere manieren ook. Aangezien de Russische regering zelf heeft erkend, zijn democratisch bestuur systeem dient als een model voor andere Russische instellingen streven naar internationale erkenning. EUSP was een initiator van particuliere schenking financiering die nu standaard in andere universiteiten en culturele instellingen is geworden. Hoewel volledig onafhankelijk van de controle van de staat, de Universiteit organiseert vaak belangrijke cijfers van de overheid, evenals de Russische en internationale wetenschappers voor seminars en lezingen over onderwerpen van maatschappelijk belang. EUSP docenten en personeel worden ook regelmatig uitgenodigd als deskundige adviseurs door de Russische Federatie Openbare Kamer, het ministerie van Economische Ontwikkeling, en het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen.

De universiteit is ook actief betrokken bij de St. Petersburg International Economic Forum, de Petersburgse Dialoog Forum, en het Krasnoyarsk Economic Forum. Mede om deze reden, mede omdat onze afgestudeerden behoren tot de Russische best, velen niet alleen houden posities in toonaangevende universiteiten, maar bezetten de belangrijkste posten in de overheid en non-gouvernementele organisaties, alsmede door vooraanstaande Russische en internationale bedrijven. Meer dan veertig procent van degenen die onze core educatief programma hebben hun proefschrift verdedigde met succes hebben afgerond.

Stichtende leden van de universiteit:

Comité voor Real Estate Management, de regering van Sint-Petersburg; St. Petersburg Instituut voor Economie en Wiskunde (Russische Academie van Wetenschappen); St. Petersburg tak van de sociologie Institute (Russische Academie van Wetenschappen); St. Petersburg Vereniging van wetenschappers

De missie van de universiteit is om maatschappelijke behoeften te voldoen in het verhogen en uitbreiden van beroepskwalificaties van specialisten en bij het ontwikkelen van hun creatieve en wetenschappelijke potentieel op basis van de prestaties van de Russische en internationale ervaring en samenwerking.

Vanwege de overtreffende trap professionaliteit en unieke wetenschappelijke potentieel, heeft EUSP een reputatie als een van de meest dynamische en moderne onderwijsinstellingen in het land overgenomen.

Vijf belangrijke punten over de Europese Universiteit in Sint-Petersburg

  1. EUSP heeft een grotere onafhankelijkheid van de Russische overheid bureaucratie dan de meeste andere Russische universiteiten. Deze onafhankelijkheid is van belang voor zowel de intellectuele en politieke redenen. Universiteiten in Rusland waren van oudsher onder de controle van de regering, om de omvang van de vragen van de inhoud van het onderwijs en onderzoek, politieke ideologie, en administratie.

  2. In EUSP een groot deel van de docenten hebben diploma's van vooraanstaande westerse universiteiten. De universiteit telt Russen met promovendi uit dergelijke erkende scholen als de Universiteit van Californië, Berkeley; de Universiteit van Michigan, Ann Arbor; Cambridge University (UK); Helsinki University (Finland), oa 3. EUSP heeft een verbintenis tot de integratie van de Russische beurs met beurs in Europa en Amerika. Tegen de achtergrond van voortdurende isolement Russische beurs's uit het Westen, is dit een fundamenteel belangrijke positie.

  3. EUSP stimuleert mobiliteit, maar bestrijdt de brain drain. In plaats van het bevorderen van het vertrek van de afgestudeerde studenten naar het Westen, EUSP nodigt westerse studenten om te komen studeren in Rusland. De International MA in het Russisch Studies is het enige permanente programma op de graduate niveau in Rusland die graden in de sociologie, politicologie en culturele studies biedt aan studenten van de Noord-Amerika, Europa en Azië (ongeveer 50 studenten per jaar). Zowel de internationale en Russische studenten genieten van de voordelen van studeren in een internationale setting.

  4. EUSP is een beslissende middel van innovatie en verandering, de invoering en verspreiding van nieuwe normen en praktijken in het Russische onderwijssysteem. educatieve programma EUSP's zijn populair, niet alleen onder de talentvolle afgestudeerden van Russische universiteiten, die op dit moment hagel 50-4 Russische regio's, maar ook onder afgestudeerden van buitenlandse universiteiten (vooral in West-Europa en Noord-Amerika). Voor deze studenten, EUSP biedt speciale internationale programma volledig in het Engels.

EUSP's leer faculteit wordt bemand door bekende wetenschappers die significante resultaten en erkenning hebben bereikt in hun vakgebied. Velen van hen kregen hun promovendi uit de beste universiteiten in Europa en de VS, en hebben ervaring in het lesgeven aan buitenlandse universiteiten.

Onze docenten zijn de permamentbasissen memebrs van de International Association for the Humanities Jaarlijks EUSP houdt een interdisciplinaire conferentie «Tentoonstelling van de Academic Research Achievements» - een centrale gebeurtenis in de universiteit academische leven, die al is uitgegroeid tot een platform onderzoekers samenbrengen van verschillende afdelingen van EUSP en het verstrekken van een grond voor onze collega's om vertrouwd te maken met ons onderzoek prestaties.

EUSP afgestudeerden werken in het prestigieuze academische en onderzoeksinstellingen, en bezetten de belangrijkste posten in de overheid en non-gouvernementele organisaties, alsook op toonaangevende Russische en internationale bedrijven. Meer dan veertig procent van degenen die onze core educatief programma hebben hun proefschrift verdedigde met succes hebben afgerond.

Omdat EUSP haar werk is gebaseerd op het principe van het combineren van onderwijs met cutting-edge onderzoek, het is de eerste Russische universiteit het succes van dergelijke universiteiten als Harvard en UC Berkeley te hebben herhaald. De onderzoeksuniversiteit model is niet alleen tot uiting in het strategisch plan EUSP's en de dagelijkse praktijk, maar ook in de organisatiestructuur. De universiteit bestaat uit vijf afdelingen en elf onderzoekscentra. Een aanzienlijk deel van hun werk bestaat toegepast interdisciplinair onderzoek.

EUSP levert expertise tijdens de voorbereiding en uitvoering van de belangrijkste hervormingen van vitaal belang voor de ontwikkeling van het land. In het bijzonder zijn universitaire medewerkers regelmatig uitgenodigd als deskundige adviseurs door de Russische Federatie Openbare Kamer, het ministerie van Economische Ontwikkeling, en het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. EUSP is actief betrokken bij de St. Petersburg International Economic Forum, de Petersburg Dialogue Forum, en het Krasnoyarsk Economic Forum.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Internationale ma in het Russisch en Euraziatische studies (IMARES)

Campus Voltijd 1 - 1 jaar February 2019 Rusland Sint Petersburg

IMARES is de oudste van de internationale MA programma's die momenteel worden aangeboden door de Europese Universiteit in Sint-Petersburg, en is sinds 1998 beschikbaar is voor studenten. Net als zijn belangrijkste onderwerp van studie - de post-Sovjet-ruimte - IMARES is veranderd en ontwikkeld in de afgelopen 18 jaar. Het programma onderzoekt niet alleen het verleden, maar ook interpreteert de meest up-to-date gebeurtenissen die zich in deze fascinerende regio. Door het combineren van analyses van heden en verleden, onze studenten krijgen een diep inzicht in de politieke, economische, sociale en culturele dynamiek van de post-Sovjet-ruimte. [+]

Introductie van IMARES

IMARES is de oudste van de internationale MA programma's die momenteel worden aangeboden door de Europese Universiteit in Sint-Petersburg, en is sinds 1998 beschikbaar is voor studenten. Net als zijn belangrijkste onderwerp van studie - de post-Sovjet-ruimte - IMARES is veranderd en ontwikkeld in de afgelopen 18 jaar. Het programma onderzoekt niet alleen het verleden, maar ook interpreteert de meest up-to-date gebeurtenissen die zich in deze fascinerende regio. Door het combineren van analyses van heden en verleden, onze studenten krijgen een diep inzicht in de politieke, economische, sociale en culturele dynamiek van de post-Sovjet-ruimte.

Waarom studeren Eurasia? ... [-]

Ma in energie politiek in Eurazië (enerpo)

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Rusland Sint Petersburg +1 more

Het ENERPO programma is ontworpen om de groeiende belangstelling voor deze uitdagingen aan te gaan, en acht het belang van deze kwesties voor zowel de beleidsmakers en de energie business. Het innovatieve curriculum combineert de perspectieven van energie politiek, veiligheid studies, en politieke economie, juridische studies en wordt aangevuld met de eerste hand ervaring in de Euraziatische energiesector van experts zien in de ENERPO Workshop Series. [+]

ENERPO: De sleutel tot het begrijpen van de internationale zaken in de 21e eeuw

Concurrentie en samenwerking over de controle van de Euraziatische natuurlijke hulpbronnen zal een diepgaande invloed wereldpolitiek in de 21e eeuw. Cruciale kwesties zijn onder meer de toekomst van de Russisch-Europese olie- en gashandel, Ruslands 'energiekanaal' naar Aziƫ, de recente 'revoluties' van LNG en schaliegas, de terugkerende geopolitieke crises in de post-Sovjetruimte en het Midden-Oosten, de grote kansen en de enorme winsten gegenereerd door de energiesector, het gebruik van "energiewapens" en hefbomen, en het nastreven van ecologische en economische duurzaamheid, de sanctieregelingen op Rusland en Iran, en de huidige dalende wereldprijs van olie.... [-]


Ma in energie politiek in Eurazië (enerpo plus)

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Rusland Sint Petersburg

Het ENERPO PLUS-programma werd ontworpen op basis van de eenjarige ENERPO programma om de groeiende belangstelling voor deze uitdagingen aan te gaan, en acht het belang van deze kwesties voor zowel de beleidsmakers en de energie business. Het innovatieve curriculum combineert de perspectieven van energie politiek, veiligheid studies, en politieke economie. In aanvulling op de academische opleiding door de ENERPO curriculum, het bevat ook een praktische ervaring en maakt het mogelijk meer tijd voor student onderzoek. ENERPO en ENERPO PLUS zijn de enige Engels-talige MA-programma's in Rusland specifiek richten op Euraziatische energiezaken. [+]

Concurrentie en samenwerking over de controle van de Euraziatische natuurlijke hulpbronnen zal een diepgaande invloed wereldpolitiek in de 21e eeuw. Cruciale kwesties onder meer de toekomst van de Russisch-Europese olie- en gashandel, Russische "energie-pivot" naar Aziƫ, de recente het LNG en schaliegas "revoluties", de terugkerende geopolitieke crises in de post-Sovjet-ruimte en het Midden-Oosten, de grote kansen en de enorme winsten die door de energiesector, het gebruik van "energie-wapens" en hefbomen, en het nastreven van milieu- en economische duurzaamheid, de sancties regimes ten aanzien van Rusland en Iran, en de huidige dalende wereld olieprijs.

Het ENERPO PLUS-programma werd ontworpen op basis van de eenjarige ENERPO programma om de groeiende belangstelling voor deze uitdagingen aan te gaan, en acht het belang van deze kwesties voor zowel de beleidsmakers en de energie business. Het innovatieve curriculum combineert de perspectieven van energie politiek, veiligheid studies, en politieke economie. In aanvulling op de academische opleiding door de ENERPO curriculum, het bevat ook een praktische ervaring en maakt het mogelijk meer tijd voor student onderzoek. ENERPO en ENERPO PLUS zijn de enige Engels-talige MA-programma's in Rusland specifiek richten op Euraziatische energiezaken. ... [-]


Ma in het Russisch en Euraziatische studies (IMARES plus)

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Rusland Sint Petersburg

International masteropleiding in het Russisch en Euraziatische Studies is de oudste van de internationale MA-programma's in het Engels die momenteel worden aangeboden door de Europese Universiteit in Sint-Petersburg sinds 1998. Net als zijn belangrijkste onderwerp van studie - de post-Sovjet-ruimte - Het programma is veranderd en ontwikkeld in de afgelopen 18 jaar en is nu beschikbaar als opleiding staat geaccrediteerde een masteropleiding van twee jaar. Het IMARES PLUS programma onderzoekt niet alleen het verleden, maar interpreteert ook de meest up-to-date gebeurtenissen die zich in deze fascinerende regio. Door het combineren van analyses van heden en verleden, onze studenten krijgen een diep inzicht in de politieke, economische, sociale en culturele dynamiek van de post-Sovjet-ruimte. [+]

Introductie van IMARES PLUS

International masteropleiding in het Russisch en Euraziatische Studies is de oudste van de internationale MA-programma's in het Engels die momenteel worden aangeboden door de Europese Universiteit in Sint-Petersburg sinds 1998. Net als zijn belangrijkste onderwerp van studie - de post-Sovjet-ruimte - Het programma is veranderd en ontwikkeld in de afgelopen 18 jaar en is nu beschikbaar als opleiding staat geaccrediteerde een masteropleiding van twee jaar. Het IMARES PLUS programma onderzoekt niet alleen het verleden, maar interpreteert ook de meest up-to-date gebeurtenissen die zich in deze fascinerende regio. Door het combineren van analyses van heden en verleden, onze studenten krijgen een diep inzicht in de politieke, economische, sociale en culturele dynamiek van de post-Sovjet-ruimte.... [-]