Lees de Officiële Beschrijving

Politehnica University Timisoara (UPT) Is een van de grootste technische universiteiten in Midden- en Oost-Europa. Het werd opgericht in 1920 als antwoord op de behoefte aan ingenieurs in het kader van het post-WW1 economisch herstel. Tijdens zijn meer dan 95 jaar bestaan, Politehnica University Timisoara Geproduceerd boven 123 000 ingenieurs, zeer op prijs gesteld op nationaal en internationaal niveau voor hun competentie.

De studieprogramma's zijn georganiseerd volgens het Bologna-systeem. Meer dan 12000 studenten zijn op verschillende niveaus ingeschreven (Bachelor, Master, Doctoraal en Postdoctoraal), terwijl ca. 700 docenten en ca. 500 administratieve en hulppersoneel werkt binnen zijn kader.

Politehnica University Timisoara heeft 10 faculteiten: Faculteit Bouwkunde en Stadsplanning; Faculteit Automatisering en Informatica; Faculteit Civiele Techniek; Faculteit Communicatie Wetenschappen; Faculteit Elektrotechniek; Faculteit Elektronica, Telecommunicatie en Informatietechnologie; Faculteit Industriële Chemie en Milieutechniek; Faculteit Management in Productie en Vervoer; Faculteit Werktuigbouwkunde; Faculteit Ingenieurswetenschappen in Hunedoara.

Politehnica University Timisoara is eigenaar van een educatieve en onderzoeksinfrastructuur - gebouwen en apparatuur - vergelijkbaar met de meest prestigieuze Europese universiteiten. Belangrijke investeringen zijn gedaan in de loop van de laatste jaren. De studenten van de Politehnica University Timisoara beschikken over een moderne studentencampus, bestaande uit twee cafetaria's en 16 studentenhuizen met ruim 5 500 accommodaties. Alle 1800 studentenkamers zijn ingericht, hebben een internetverbinding en kabeltelevisie.

De universiteit heeft Meer dan 250 bilaterale Erasmus + -overeenkomsten en meer dan 100 kaderovereenkomsten voor samenwerking met universiteiten uit heel Europa, maar ook uit Azië, Afrika, Noord-en Zuid-Amerika. Jaarlijks doen meer dan 200 studenten een studie of industriële plaatsing in het buitenland, terwijl meer dan 100 studenten van partnerinstellingen onder leiding van een UPT-coördinator een industriële plaatsing gaan studeren of doen.

U beschikt over een breed scala aan campusfaciliteiten om uw verblijf in UPT zo aangenaam en productief mogelijk te maken.

Visumhulp. Het Department for International Relations geeft informatie en ondersteunt uw aanvraag voor het verkrijgen van het visum en de verblijfsvergunning. • WONING. Wij staan ​​garant voor betaalbare universiteit accommodatie voor alle internationale studenten. De kamers hebben internet, kabel-tv, een koelkast, meubels en beddengoed, en worden gedeeld door 2 of meer studenten. Badkamers, wasruimtes, leeszalen en keukens worden ook gedeeld. Alle woningen zijn op loopafstand van UPT gebouwen en het centrum van de stad. Accommodatie in de woningen kan worden verstrekt ten vroegste 4 dagen voor het begin van het academiejaar.

DINING SERVICES. Studenten kunnen kopen maaltijdcheques voor de student cafetaria. Elke voucher zorgt voor één maaltijd tegen een prijs van ca. 2 EUR. In de student campus vindt u ook een supermarkt, diverse supermarkten en een breed scala aan restaurants. De meeste studentenhuizen hebben automaten.

MEDISCHE ZORG. De Student Polyclinic is gevestigd in de Studentencampus en biedt gratis medische controles en behandelingen in algemene geneeskunde, interne geneeskunde en echografie, dermatologie, familieplanning, gynaecologie, otorhinolaryngologie, oogheelkunde. Studenten kunnen ook specialisten op andere terreinen krijgen genoemd wanneer dat nodig is.

SPORTCENTRUMEN. Er zijn twee sporthallen beschikbaar voor UPT studenten en medewerkers. U krijgt toegang tot de fitness zaal hebben, open-air voetbalvelden, atletiekbaan, overdekte mini-voetbalvelden, binnen- en buitenzwembaden met een sauna en fitnessapparatuur, basketbal- en volleybalvelden, bitumen en tartan tennis velden.

BIBLIOTHEEK. De Centrale Bibliotheek van de Universiteit van Politehnica Timişoara heeft een uitgebreide collectie boeken en publicaties, alsmede relevante wetenschappelijke databases. Het lezen van ruimten, kleine groep-werkruimten, computer-werkgebieden en aanverwante diensten zijn beschikbaar in de bibliotheek kaarthouders. Een studie hal van de bibliotheek is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

WELCOME EVENEMENTEN. Exchange studenten wordt verwacht dat zij een week vóór het begin van het academiejaar. De ontvangst activiteiten te helpen ontdekken de leerlingen de stad en universiteit, de diensten en de mogelijkheden die ze kunnen gebruiken terwijl ze ingeschreven bij UPT. Internationale studenten moeten de opening van het academisch jaar en de welkome bijeenkomst georganiseerd in hun faculteit, evenals de evenementen georganiseerd door het Departement voor Internationale Betrekkingen bij te wonen.

ANDERE DIENSTEN Voor UPT-studenten behoren: academische mentoren voor de gehele duur van de studie, carrièremogelijkheden en carrièremogelijkheden, een e-mailadres dat u kunt gebruiken om in te loggen op eduroam (gratis internetverbindingen in 74 landen), gratis openbaar vervoer in Timisoara voor studenten jonger dan 26 jaar en voor promovendi onder de leeftijd van 30, gratis treinkaartjes binnen Roemeens, kortingen voor culturele evenementen.

TOP 10 redenen om te kiezen UPT:

  1. Waar voor je geld. Tuitionskosten voor zowel Roemeense als internationale studenten zijn redelijk en betaalbaar. Beurzen op basis van academische prestaties, of financiële behoeften zijn ook beschikbaar.
  2. Uitstekende infrastructuur voor onderwijs en onderzoek. De universiteit maakt constant investeringen om zijn infrastructuur bij te werken.
  3. Ruime keuze aan studieprogramma's UPT biedt studieprogramma's die in meerdere talen op een breed scala aan vakken worden onderwezen.
  4. Hoogwaardige EU-graad. Geaccrediteerde, internationaal erkende studieprogramma's geleerd in het Engels, Duits of Frans.
  5. Hoge inzetbaarheid van afgestudeerden. We hebben sterke banden met het bedrijfsomgeving en bieden professioneel relevante studieprogramma's met goede carrièremogelijkheden na afstuderen.
  6. Volledige ondersteuning tijdens uw studie. Vrije toegang tot alle faciliteiten van de universiteit, academische mentoring en carrièremogelijkheden.
  7. Compacte, vriendelijke, centraal gelegen campus. Studentenwoningen, cafetaria's, sportcentra, de bibliotheek, de leszalen en laboratoria bevinden zich allemaal in een compact gebied in de nabijheid van het stadscentrum.
  8. Geweldige locatie. Timişoara is een veilige, leuke en cultureel diverse stad, met een levendig artistiek leven en een dynamisch bedrijfsleven. Meer dan 40000 Roemeense en internationale studenten studeren hier om hun carrièremål te bereiken.
  9. Internationale outlook. Wij verwelkomen studenten en gastdocenten uit een grote verscheidenheid aan landen en bieden onze studenten de mogelijkheid om een ​​studie te ontvangen of stage te maken in een van onze partnerinstellingen.
  10. Sterke studentenverenigingen. De studentenverenigingen organiseren veel sociale, academische en carriere evenementen. Studentvertegenwoordigers zijn betrokken bij de besluitvormingsprocessen van de universiteit.
Opleidingen te volgen in:
Engels
Duits
Frans
Roemeense

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Politehnica University Timisoara

Met een 6-jarige studieperiode biedt de geïntegreerde bachelor- en masteropleiding in de architectuur een holistisch beeld van de complexe parameters die de architectonis ... [+]

Algemene informatie Vereisten: Baccalaureaat (of gelijkwaardig) Duur: 6 jaar (12 semesters) Onderwijstaal: Roemeens Vorm van de studies: Full time Professionele titel voor de afgestudeerden: Architect architectuur

Met een 6-jarige studieperiode biedt de geïntegreerde bachelor- en masteropleiding in de architectuur een holistisch beeld van de complexe parameters die de architectonische praktijk definiëren. Gedurende de 12 semesters krijgen studenten theoretische, esthetische en technologische kennis in zowel architectuur als stadsontwerp, evenals de bijbehorende en complementaire vakken van beeldende kunst, menswetenschappen, techniek en technologie, die allemaal voldoende kennis leveren om aan de eisen te voldoen Van de toekomstige klanten.... [-]

Roemenië Timișoara
Vraag informatie aan
Roemeense
Voltijd
6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Politehnica University Timisoara

De masteropleiding "Advanced Design of Steel and Composite Structures" (ADS) is een tweejarig Engels-opgeleid studieprogramma, dat zich richt op het verstrekken van aanwe ... [+]

Algemene informatie Vereisten: Bachelor (of gelijkwaardig) Duur: 2 jaar (4 semesters) Onderwijstaal: Engels Vorm van de studies: Full time Geavanceerd ontwerp van staal- en composietstructuren

De masteropleiding "Advanced Design of Steel and Composite Structures" (ADS) is een tweejarig Engels-opgeleid studieprogramma, dat zich richt op het verstrekken van aanwezige medewerkers van het technisch vermogen en knowhow om veilig staal-, composietstaal- en betonconstructies te ontwerpen en te construeren, waaronder milieu Aspecten, verbetering van de duurzaamheid en het concurrentievermogen van de industrie.

De ADS Master Course traint hoogwaardige specialisten volgens de behoeften en behoeften van de internationale arbeidsmarkt. Het programma bouwt voort op en voltooit de voorafgaande bacheloropleidingen van de studenten met geavanceerde analyse- en ontwerpmethoden die toegepast worden op staal, composietstaal en composietstructuren, waarbij onderwerpen worden behandeld zoals de robuustheid van structuren, brandveiligheid of het gebruik van nieuwe structurele materialen. Het programma bereidt ook studenten op voor onderzoeksactiviteiten.... [-]

Roemenië Timișoara
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Politehnica University Timisoara

De Master in Automotive Embedded Software is een twee jaar studieprogramma in het Engels dat geavanceerde kennis op het gebied van automatische systeemtechnologie levert ... [+]

Algemene informatie

Vereisten: Bachelor (of gelijkwaardig) Duur: 2 jaar (4 semesters) Onderwijstaal: Engels Vorm van de studies: Full time Automotive Embedded Software

De Master in Automotive Embedded Software is een twee jaar studieprogramma in het Engels dat geavanceerde kennis op het gebied van automatische systeemtechnologie levert op automotive embedded software. Afgestudeerden krijgen zowel een theoretische achtergrond in het veld en de methoden van praktische toepassingen om volledige oplossingen voor praktische problemen in embedded systemen te bieden.

Zij kennen en begrijpen een breed scala van technische applicaties en beheersen geavanceerde vaardigheden en competenties bij het ontwerpen en implementeren van ingebedde applicaties die zijn toegewijd aan hoge complexiteit van automobiele systemen. ... [-]

Roemenië Timișoara
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Politehnica University Timisoara

De Master in Communication Networks is een twee jaar opleiding in Engels, die de kennis en vaardigheden biedt die nodig zijn om de uitdagingen van ontwerpers van de volge ... [+]

Algemene informatie Vereisten: Bachelor (of gelijkwaardig) Duur: 2 jaar (4 semesters) Onderwijstaal: Engels Vorm van de studies: Full time Communication Networks

De Master in Communication Networks is een twee jaar opleiding in Engels, die de kennis en vaardigheden biedt die nodig zijn om de uitdagingen van ontwerpers van de volgende generatie communicatienetwerken te begrijpen en te behandelen, evenals aangepaste projecten te ondernemen of onderzoek te doen in dit gebied.

De cursussen, laboratoria en seminars behandelen moderne technologieën en uitdagingen op het gebied van communicatienetwerken. Studenten verwerven competenties bij het analyseren en integreren op een innovatieve manier van complexe informatie over communicatienetwerken en aangesloten velden, vaardigheden in het delen van ideeën, probleemoplossing en projectontwikkeling, alsmede in interdisciplinair onderzoek.... [-]

Roemenië Timișoara
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Politehnica University Timisoara

De masteropleiding Advanced Electronics in Intelligent Systems is een twee jaar voltijdse Engelstalig studieprogramma dat zich richt op het produceren van hooggekwalifice ... [+]

Algemene informatie Vereisten: Bachelor (of gelijkwaardig) Duur: 2 jaar (4 semesters) Onderwijstaal: Engels Vorm van de studies: Full time Geavanceerde Elektronica in Intelligente Systemen

De masteropleiding Advanced Electronics in Intelligent Systems is een twee jaar voltijdse Engelstalig studieprogramma dat zich richt op het produceren van hooggekwalificeerde ingenieurs om de groeiende behoeften van de industrie te dekken, zowel lokaal als globaal. Studenten kunnen hun stageopleidingen verbeteren, en door hun master thesis te werken in de vele bedrijven met hoofdkantoor in Timisoara die actief zijn op dit gebied. Tegelijkertijd ontwikkelt het programma de innovatie- en onderzoeksvaardigheden van de studenten.... [-]

Roemenië Timișoara
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
Politehnica University Timisoara

De masteropleiding in software engineering is een twee jaar voltijdse Engels-geleerd studieprogramma, dat zich richt op het overdragen van zowel de kennis als de praktisc ... [+]

Algemene informatie Vereisten: Bachelor's degree (of equivalent); Fundamenten van computer- en software engineering Duur: 2 jaar (4 semesters) Onderwijstaal: Engels Vorm van de studies: Full time Software engineering

Software is een essentieel onderdeel geworden van de infrastructuur die ons dagelijks leven ondersteunt. Software systemen worden steeds complexer en dus moeilijker te bouwen, maar ze zijn onderwerpen aan steeds strengere normen van betrouwbaarheid, veiligheid en beveiliging. Tegelijkertijd neemt de marktdruk toe, de ontwikkeling moet behendig zijn en software moet worden gebouwd om te evolueren. Dit alles, in combinatie met de noodzaak van toonaangevende applicaties, maakt de softwareontwikkeling van vandaag een spannende technische uitdaging. Solid engineering principes zijn onontbeerlijk om tijdig kwalitatief hoogstaande projecten te leveren. ... [-]

Roemenië Timișoara
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Politehnica University Timisoara

De masteropleiding in de computertechniek is een tweejarige voltijdse Engels-opgeleide opleiding, die de student een gevorderde kennis oplevert in de computertechniek the ... [+]

Algemene informatie Vereisten: Bachelor's degree (of equivalent); Fundamenten van computer- en software engineering Duur: 2 jaar (4 semesters) Onderwijstaal: Engels Vorm van de studies: Full time computertechniek

Computertechnologie maakt deel uit van alles wat ons leven raakt van de auto's die we rijden en apparaten die we gebruiken voor communicatie, de films die we kijken en de manier waarop bedrijven en overheden met ons omgaan. Het studeren van computertechniek biedt studenten waardevolle kennis over hoe efficiënte en innovatieve oplossingen voor steeds complexere en uitdagende problemen van computersystemen kunnen worden gevonden. Computing banen zijn een van de meest betaalde en hebben de hoogste jobtevredenheid, een computercarrière die ruimte biedt voor zowel samenwerkend werk als individuele inspanningen. ... [-]

Roemenië Timișoara
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Politehnica University Timisoara

De masteropleiding in de informatietechnologie is een twee jaar voltijdse Engels-geleerd studieprogramma, dat zich richt op het produceren van hooggeschoolde ingenieurs d ... [+]

Algemene informatie Vereisten: Bachelor's degree (of equivalent); Fundamenten van computer- en software engineering Duur: 2 jaar (4 semesters) Onderwijstaal: Engels Vorm van de studies: Full time informatie technologie

IT-jobs zijn een van de meest betaalde en de hoogste werktevredenheid. Computeren is zeer vaak geassocieerd met innovatie, en ontwikkelingen in de computing hebben de neiging om innovatie te runnen. We dringt er daarom op aan om onderzoeks- en ontwikkelingsvaardigheden te onderwijzen. De mogelijkheden voor toekomstige ontwikkelingen zullen naar verwachting nog groter dan in het verleden zijn geweest. Computercarriere heeft ruimte voor zowel samenwerkend werk als individuele inspanning. ... [-]

Roemenië Timișoara
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
2 Piaţa Victoriei
Timișoara, District Timiș, RO-300006 RO