Lees de Officiële Beschrijving

De Technische Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest is een technische universiteit die specialisten van het hoger onderwijs op het gebied van civiele techniek, de bouw van diensten, werktuigbouw / technologische apparatuur en machines, milieu-engineering, geodetische engineering, management en engineering en systems engineering traint.

De Technische Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest, een directe afstammeling van de Nationale School van wegen en bruggen opgericht, in Roemenië, bijna een eeuw en een half geleden, is tegenwoordig de wimpel van het technisch onderwijs in Roemenië. De curricula hebben betrekking op alle gebieden van de civiele techniek en de bescherming van het milieu, evenals de aangrenzende gebieden zoals de bouw diensten, technologische apparatuur, geodesie. De laatste jaren zijn de curricula gediversifieerd en thans, zij omvatten gespecialiseerde domeinen in het gebied systeemtechniek, evenals die van vreemde talen.

Met een rijke traditie en een uitstekende docenten, die zijn ingesteld en worden nog steeds het instellen van de benchmarks in het technisch onderwijs en die ook hebben bijgedragen en nog steeds bijdragen aan de voltooiing van bepaalde naslagwerken in ons land, is de Universiteit geaccrediteerd voor alle cycli hoger onderwijs - bachelor, master en PhD studies. Momenteel zijn er meer dan 6200 studenten staatsexamen voor de eerste twee cycli en meer dan 300 promovendi.

Het onderwijzend personeel bestaat uit ongeveer 440 leden, met een gelijke balans tussen de volledige en universitair hoofddocenten, docenten, jonge assistenten en assistenten. Het gehele onderwijzend personeel houdt zich bezig met onderzoek, ontwerp en advies activiteiten, die rechtstreeks bijdraagt ​​tot het aanbieden van kennis op het terrein, evenals de financiering van de ontwikkelingsprogramma's.

Naar aanleiding van de institutionele evaluatie van 2009, heeft de Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest een groot vertrouwen rang waaruit blijkt dat de Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest heeft alle benodigde apparatuur en het onderwijzend personeel van hoge kwaliteit van het onderwijs te bereiken gewonnen.

geschiedenis

Het hoger onderwijs in de civiele techniek in Roemenië werd opgericht in 1864, in Boekarest door het opzetten van een 'School van Bruggen en Wegen, mijnen en architectuur ", die in 1867 werd de" School van bruggen, wegen en mijnen "en" van de Nationale School voor Bruggen en Wegen "in 1888. In 1921, de "Nationale School van Bruggen en Wegen" werd de "Polytechnische School van Boekarest", waarbij de opleiding van de ingenieurs in de Engineering Department, die, in 1938, werd bekend als de faculteit Civiele Techniek werd uitgevoerd.

In 1948, na een hervorming onderwijs, faculteit Civiele Techniek werd gescheiden van de Polytechnische School (die werd de Polytechnic Institute) en werd een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs, de zogenaamde Civil Engineering Institute van Boekarest. Te beginnen met het academiejaar 1994-1995, de Civil Engineering Institute van Boekarest werd de Technische Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest.

Van 1864 tot 1948, de Nationale School van Bruggen en Wegen en vervolgens de Civil Engineering Department van de Polytechnische School opgeleide 2137 ingenieurs, onder leiding van gerenommeerde docenten zoals: Spiru Haret, Anghel Saligny, Elie Radu Gheorghe Titeica, David Emanuel Andrei Ioachimescu, Gheorghe Filipescu, Ion Ionescu, wiens inspanningen en prestaties zijn het fundament van de Roemeense wetenschap en technologie in de civiele techniek vastgelegd.

Van 1948 tot 2008 meer dan 37.000 ingenieurs afgestudeerd aan de Technische Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest. Tijdens dit interval, de universitaire docenten opgenomen opmerkelijke persoonlijkheden op het gebied van wetenschap en techniek; onder hen: de academici Aurel Beles, Cristea Mateescu, Dumitru Dumitrescu, Stefan Balan, Michael Hangan, Victor Smith, Alexander Steopoe, Priscu Radu, Emil Botea, Alexander Gheorghiu, Andrei Caracostea, Panaite Mazilu, Ion Stanculescu en anderen die al hebben uitgevoerd op traditie van hun voorgangers.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Frans
Roemeense

Deze school biedt ook:


Technical University of Civil Engineering Bucharest

Na de eerste cyclus van studies (vergunning), de Master "Energie-efficiëntie van bouwsystemen," voegt EEITB ingenieurs vaardigheden, diepgaande kennis in de belangrijkste ... [+]

Na de eerste cyclus van studies (vergunning), de Master "Energie-efficiëntie van bouwsystemen," voegt EEITB ingenieurs vaardigheden, diepgaande kennis in de belangrijkste gebieden van onderzoek ontwikkeld in onze faculteit: energieneutrale gebouwen, comfort in indoor omgevingen, het gedrag van technische bouwsystemen (ventilatie, verwarming, koeling, verpakking eenheid van de lucht, elektrische, verlichting, sanitair, automatisch beheer, akoestiek, luchtvervuiling en filtratiesystemen, hernieuwbare energiebronnen). De cursussen zijn gebaseerd op thema's zoals:

Geavanceerde technische thermodynamica (samendrukbaar gas dynamiek, irreversibele thermodynamica met eindige snelheid, niet-conventionele energie-systemen) stromingsleer (grenslaag turbulentie, CFD) Electrical Power (theoretische elektrotechniek, aandrijfsystemen van voorbijgaande aard en niet-sinusvormige regime) numerieke modellering en simulatie van het gedrag van de apparatuur en facilitaire systemen, experimentele methoden van toezicht op de werking van de faciliteiten systemen complexe systemen van het technisch beheer, duurzame en efficiënte energie, materialen, "slimme" apparatuur en systemen die worden gebruikt in gebouwen met een zeer laag energieverbruik, de kracht genererende prestaties evaluatiemethoden van installatiesystemen (audit en de energie van gebouwen). ... [-]
Roemenië Boekarest
September 2019
Frans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Technical University of Civil Engineering Bucharest

Geaccrediteerd door het Roemeense ministerie van Onderwijs sinds 2013, de meesters "Structural Engineering" zijn 2 jaar post graduate programma's, met onderwijs en examen ... [+]

Laten we samen het ontwerp van de toekomst!

Geaccrediteerd door het Roemeense ministerie van Onderwijs sinds 2013, de meesters "Structural Engineering" zijn 2 jaar post graduate programma's, met onderwijs en examens geheel in het Engels of in de Franse taal.

Georganiseerd binnen de faculteit Ingenieurswetenschappen in vreemde talen (FILS) van de Technische Universiteit van Civiele Techniek Boekarest (UTCB), de meesters bestaat uit 3 semesters met lezingen en examens en 1 semester geheel gewijd aan de masterproef. De masteropleidingen hebben een totaal van 120 ECTS (studiepunt).

De meesters zijn opengesteld voor Roemeense en buitenlandse bachelor afgestudeerden. Ze is ook geschikt voor Erasmus + uitwisselingsstudenten. UTCB heeft 67 Erasmus + afspraken met universiteiten uit 17 landen. Voor het academiejaar 2016-2017 meer dan 15 Erasmus-studenten uit Frankrijk, Spanje en Griekenland al geregistreerd bij onze meesters.... [-]

Roemenië Boekarest
Vraag informatie aan
Engels,Frans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Lacul Tei Bvd., no. 122 - 124 sector 2
020396 Boekarest, Boekarest, Roemenië
Telefoonnr.
admissions-info@utcb.ro