Romanian-American University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren bij ons?

Grote accademics

De Engels-programma's past in elke jonge afgestudeerde van een Europese universiteit en hen in staat om hun toekomstige professionele carrière dromen na te streven.

Het curriculum van de programma's in het Engels is ontworpen om de eisen van de Europese accreditatiesysteem ontmoeten en biedt studenten de mogelijkheid om studeren in het buitenland voor een semester of een jaar in het Erasmus-programma voor mobiliteit.

Door zijn Amerikaanse soul, zal een aanzienlijk aantal van de cursussen worden gegeven door de Amerikaanse professoren een bezoek aan de campus of professoren die hun onderwijs behaald in de Verenigde Staten.

Grote, betaalbare Studentenleven

Roemenië een van de meest betaalbare Europese Unie-landen om in te wonen - Gemiddelde maandelijkse kosten inclusief accommodatie, maaltijden, vervoer is ongeveer het equivalent van 350 euro; en dit is in een van de meest levendige Europese hoofdsteden - Boekarest.

Binnen de campus, een lange lijst van activiteiten georganiseerd door de studenten voor de studenten nemen elke week plaatsvinden. U bent gegarandeerd niet te vervelen tijdens je studie aan de Roemeens-Amerikaanse Universiteit.

Geweldige Locatie

Roemenië is geplaatst aan de oostelijke grens van de Europese Unie, met goede verbindingen naar Europa. Steden als Boedapest, Wenen, kan Athene gemakkelijk te bereiken met de trein en er zijn ook honderden goedkope vluchten naar ergens anders in Europa.

Roemenië zelf biedt een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden en landschap - bergen, de zee, de prachtige, landelijke gebieden, het bruisende stadsleven, de Donaudelta en nog veel meer ... Ontdek Roemenië hier.

De universiteit wordt geplaatst in de grootste stad, de hoofdstad Boekarest, echter zijn gelokaliseerde campus biedt grote veiligheid en vrede binnen een van de drukste steden in Oost-Europa.

Geweldige faciliteiten

De universiteit biedt haar studenten een uitgebreid scala aan faciliteiten, zodat het leven op de campus en in de loop van hun studie is zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel biedt schone, moderne slaapzalen om in te wonen, is vers en gezond voedsel elke dag geserveerd in de cafetaria, en studenten hebben ook toegang tot de fitnessfaciliteiten en lounge om te ontspannen.

De universiteit herbergt een Microsoft Development Center en andere diverse volledig ingerichte computerlokalen en laboratoria. Bovendien, interactieve klasse-kamers maken academici een stuk leuker. De bibliotheek is een rustige plek in de gebouwen van de campus waar studenten gemoedsrust kan hebben tijdens het studeren voor hun examens.

geschiedenis

In 1991, Professor Ion Smedescu, Ph.D., Had het initiatief van het opzetten van de Roemeens-Amerikaanse Universiteit. Hij was de oprichter en rector van de universiteit en tevens voorzitter van de Roemeens-Amerikaanse Stichting ter Bevordering van het Onderwijs en Cultuur, aan de activiteiten waarvan de universiteit is geïntegreerd.

De Roemeens-Amerikaanse Universiteit werd opgericht met het doel het bevorderen van de Amerikaanse progressieve educatieve waarden gecombineerd met de rijke internationaal erkende academische tradities van het Roemeense onderwijssysteem.

De oprichter geslaagd in het brengen naar Roemenië de Amerikaanse principes van het hoger onderwijs, dat hebben als ondersteuning van het algemene model van de Amerikaanse samenleving:

de efficiënte organisatie van de activiteit het volhardend plichtsbesef teelt van de werkende geest zelfrespect en respect voor de anderen eerlijke geest van concurrentie daag de anderen en jezelf

Opgevat als een alternatieve en complementaire vorm aan het publiek van het hoger onderwijs, de universiteit heeft 6 Scholen in de structuur: 5 lesgeven Economie en één wet.

In het kader van de hervorming van de universiteit en van Roemenië integratieproces in de Europese Unie, de invoering van de Europese dimensie, bijpassende curricula, de naleving van de Europese normen, bevordering van de academische prestaties internationaal erkende criteria, de interuniversitaire samenwerking, academische mobiliteit en de erkenning van studies en diploma's behoren tot de strategische doelstellingen van de Roemeens-Amerikaanse Universiteit.

Vanwege de beperkingen die de Bologna-proces hervorming, de Universiteit ingezet voor de verhoging van de compatibiliteit van haar educatieve aanbod met dat van de Europese onderwijs- en heeft ook bereikt, door middel van haar acties, de opening van een geïntegreerd onderwijs (bachelor - master-- Ph.D .).

Door zijn prestaties, heeft de Roemeens-Amerikaanse Universiteit van haar positie in de Roemeense onderwijssysteem geconsolideerd, en zijn activiteit heeft nieuwe normen bereikt, noodzakelijk in het kader van een harde concurrentie op de hooggekwalificeerde arbeidsmarkt van de Europese Unie en over de hele wereld . Door het nastreven van haar missie en doelstellingen, de universiteit in geslaagd de ontwikkeling en consolidatie van een goede reputatie bij Roemeense en internationale bedrijven.

Accreditatie

De Roemeens-Amerikaanse Universiteit ontving de "Hoge vertrouwen Rating"Certificering (de beste van alle mogelijke onderscheidingen) van de Roemeense Agentschap voor Kwaliteitszorg in het hoger onderwijs (ARACIS), dat is een volwaardig lid van de Europese Vereniging voor kwaliteitsborging in het hoger onderwijs (ENQA) en is geregistreerd in de Europese Quality Assurance Schrijf u in voor Hoger Onderwijs - EQAR.

De universiteit en al onze academische programma's zijn volledig erkend door de Roemeense Agentschap voor Kwaliteitszorg in het hoger onderwijs (ARACIS), En de verleende graad wordt internationaal erkend.

De Roemeens-Amerikaanse Universiteit is "The Best Private Universiteit in Roemenië", aldus de onafhankelijke "University Ranking" onderzoek door Kienbaum Management Consultants in samenwerking met "Kapitaal" business magazine.

Locaties

Boekarest

Romanian-American University

Address
1B Expozitiei Blv., Sector 1,
Boekarest, Boekarest, Roemenië
Telefoonnr.
+40 21 202 95 07

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden