Danubius University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De "Danubius" -universiteit uit Galati, Roemenië, is een instelling zonder winstoogmerk van hoger onderwijs, een privaatrechtelijke rechtspersoon en openbaar nut, onderdeel van het nationale onderwijssysteem, opgericht bij wet nr. 409/2002, dat functioneert volgens de Roemeense grondwet , de wet op het onderwijs, de status van het onderwijzend personeel en zijn eigen door de universiteits-senaat goedgekeurde Carta.

Deze instelling, opgericht in 1992 , neemt de rol op zich van het verrijken van de waarden van de Roemeense cultuur en beschaving, van het ondersteunen van de bewering van nationale identiteit en spiritualiteit, om onze samenleving te ontwikkelen als een democratische en sociale rechtsstaat.

Gebaseerd op het "non-profit" -principe, werkt de "Danubius" Universiteit van Galati volgens de grondwet en de wetten die gelden voor het hoger onderwijs in Roemenië. Het stelt voor om specialisten op te leiden in kennis en hedendaagse prestaties en om nieuwe onderwijsmethoden te bevorderen in overeenstemming met de huidige vooruitgang van de menselijke samenleving, samen met mensenrechten en vrijheden.

Door het bevorderen van het privéonderwijs creëert het de mogelijkheid van een concurrerende staat, bedoeld om de individuele vaardigheden en de hoogste kennis in de bestudeerde domeinen, de voortdurende training van volwassenen, goed te benutten en de staat van aanzienlijke uitgaven met betrekking tot de opvoeding van jonge kinderen vrij te geven. mensen. De verhouding tussen vraag en aanbod blijft dus op een optimaal niveau, omdat zowel de burger als instellingen die geïnteresseerd zijn in hun kwalificaties en onderwijs zich voortdurend aanpassen aan de sociale behoeften van kwalificatie en prestaties. Aan de andere kant eisen en ontvangen de richtingen van economische, wettelijke, technische en culturele ontwikkeling dynamisch de noodzakelijke specialisten zonder te worden beïnvloed door de geleerde vergoedingen of kunstmatige specialisaties.

"Danubius" universiteit zorgt voor de transparantie van afgestudeerde studies voor Roemeense en buitenlandse werkgevers; er zijn meer kansen op de arbeidsmarkt door de complexe inhoud van het diplomasupplement, volgens het Bologna-akkoord, een tweetalig geschreven document (in het Roemeens en het Engels) met het universitaire diploma, beginnend met het academische jaar 2005-2006.

De hoogleraren die de academische staf van de "Danubius" -universiteit vormen van Galati, komen uit de elite academische centra zoals Iasi, Galati en Boekarest, die allemaal Ph.D. lopende diploma's of doctoraten.

De faculteiten van de universiteit zorgen, als faciliteiten, voor cursussen van de houders van de disciplines, bibliotheekdiensten voor ongeveer 30.000 volumes en meer dan 2.000 tijdschriften, computerlokalen, gerechtelijke klinieken, criminologie, uitgeverijen en publicaties, en non-stop internetverbindingen voor alle studenten en academisch personeel.

Locaties

Galaţi

Universitatea Danubius din Galati

Address
Danubius University of Galati
3 Galati Blvd

800654 Galaţi, Galaţi, Roemenië
Telefoonnr.
+40 372 361 102

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden