Lees de Officiële Beschrijving

American Hotel Academy werd in 2007 in Brasov, Roemenië opgericht als de eerste internationale hotelmanagementschool in het land met als hoofddoel onderwijs aan te bieden

Wij geloven in het mengen van professioneel georiënteerd onderwijs met toegepaste vaardighedentraining in een internationale setting in een verscheidenheid aan hospitality management-disciplines die niet beschikbaar zijn bij veel traditionele instellingen voor hoger onderwijs. Dit is de basis waarop de school is gebouwd en zo helpen we onze studenten hun carrièredoelen te bereiken.

Onze studenten leren momenteel van 30 internationale faculteiten, alle doorgewinterde professionals of master en Ph.D. geschoolde leraren. Lessen en praktische sessies vinden plaats in de school, het centrum van Brasov, een prachtige middelgrote stad in het hart van het land, terwijl industrie-stages voornamelijk in de Verenigde Staten en Europa worden aangeboden.

Na succesvolle implementatie van het eerste internationale hoger onderwijsprogramma in hospitality management in Roemenië, verbetert de school nu haar internationale focus door haar deuren te openen voor internationale studenten en door een tweede studiecentrum in New York op te zetten.

Het uiteindelijke resultaat waar we naar streven is een wereldwijde groep alumni die de toekomstige bedrijfsleiders en ondernemers zullen worden die de horeca verder zullen uitbreiden en opnieuw uitvinden.107647_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Missie

De missie van American Hotel Academy is om professioneel georiënteerd onderwijs en toegepaste vaardigheidstraining met een internationaal perspectief te bevorderen in een verscheidenheid aan hospitality management-disciplines die niet beschikbaar zijn bij veel traditionele instellingen voor hoger onderwijs. We doen er alles aan om onze studenten voor te bereiden op het slagen op de wereldmarkt.

Dit wordt bereikt door academische discipline te combineren met professionele training en bewustzijn van culturele diversiteit, terwijl we ons concentreren op de professionele en persoonlijke groei van onze studenten.

Onze missie roept ons op nauwere banden met de industrie aan te moedigen, toewijding aan service te bevorderen, leiderschap in te blazen, passie voor creativiteit en ondernemerschap te inspireren en de multiculturele diversiteit te vieren.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

American European Education

Een professioneel georiënteerd studieprogramma, net als alle programma's die worden aangeboden door de American Hotel Academy, de cursus is een gelegenheid om een masterd ... [+]

American Hotel Academy is onderdeel van American European Education (AEE), een organisatie die zich bezighoudt met het opleiden van studenten met toepasselijke en up-to-date kennis. Haar missie is om de verbeelding van studenten te stimuleren door middel van onderwijs. AEE omvat 3 scholen op 2 verschillende locaties (Brasov, Roemenië en New York, VS) die onafhankelijk zijn van elkaar, elk in een andere branche of niche: American Hotel Academy - Hospitality Industry, TASTE Culinary Business Academy - Culinaire industrie en Manhattan Studies Institute - Digitale marketingindustrie (?).

Master of Science in International Hospitality

Een professioneel georiënteerd studieprogramma, net als alle programma's die worden aangeboden door de American Hotel Academy, de cursus is een gelegenheid om een masterdiploma in één jaar te behalen. Naast solide theoretische ondersteuning in de units, integreert het op de industrie gebaseerde probleemidentificatie, probleemoplossende opties en toepassingen. Leren wordt ondersteund door studenten te laten kennismaken met ervaren sprekers uit de industrie, mogelijkheden voor professioneel netwerken en om relaties te creëren met de andere studenten en de industrie.... [-]

Roemenië Brașov
September 2019
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands