Texas A&M University at Qatar

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Sinds het najaar van 2003, Texas A

Texas A

Missie

Missie

  • Leid voorbeeldige ingenieurs op en leid leiders van wereldklasse door internationaal erkende niet-gegradueerde en gediplomeerde graadprogramma's.
  • Genereer nieuwe kennis en intellectueel kapitaal door middel van innovatief onderzoek en samenwerkingsverbanden die duurzame impact opleveren.
  • Ontwikkel de ontwikkelingsdoelen van de staat Qatar en de regio door middel van expertise en betrokkenheid die het menselijk kapitaal uitbreiden.

Visie

  • De belangrijkste leverancier van technisch onderwijs in de regio zijn, een belangrijke bijdrage aan internationale kennis en een essentiële hulpbron voor de staat Qatar.

Snelle feiten

Texas A

De inaugurale les van Texas A

Vanaf mei 2019 zijn meer dan 1000 ingenieurs afgestudeerd in Texas A

Onderzoeksonderwerpen omvatten milieukwesties, geavanceerde waterbehandelingstechnologieën, chemische procesveiligheid, studies van aardoliereservoirs, wiskundige modellering, machines en bedieningselementen, telecommunicatie, transport en wegen, elektriciteitsopwekking, distributie en machines, chemie en fysica.

Onderzoeksactiviteiten die kwesties aanpakken die belangrijk zijn voor de staat Qatar worden gewaardeerd op meer dan $ 256 miljoen.

Texas A

In het voorjaar van elk academisch jaar vindt een uitwisselingsprogramma voor studentenleiders plaats, waar studenten van College Station de week op voorjaar Qatar een bezoek brengen aan de campus van Qatar, Texas A

Texas A

Texas A

131074_GSwebinarinviteV2.jpg

Neem deel aan een gratis live webinar voor meer informatie over de Graduate Programs op Texas A.

Locaties

Doha

Texas A&M University at Qatar

Telefoonnr.
+974.4423.0201

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden