Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Sinds het najaar van 2003, Texas A

Texas A

Missie

Missie

  • Leid voorbeeldige ingenieurs op en leid leiders van wereldklasse door internationaal erkende niet-gegradueerde en gediplomeerde graadprogramma's.
  • Genereer nieuwe kennis en intellectueel kapitaal door middel van innovatief onderzoek en samenwerkingsverbanden die duurzame impact opleveren.
  • Ontwikkel de ontwikkelingsdoelen van de staat Qatar en de regio door middel van expertise en betrokkenheid die het menselijk kapitaal uitbreiden.

Visie

  • De belangrijkste leverancier van technisch onderwijs in de regio zijn, een belangrijke bijdrage aan internationale kennis en een essentiële hulpbron voor de staat Qatar.

Snelle feiten

Texas A

De inaugurale les van Texas A

Meer dan 950 ingenieurs zijn afgestudeerd aan Texas A

Onderzoeksonderwerpen omvatten milieukwesties, geavanceerde waterbehandelingstechnologieën, chemische procesveiligheid, studies van aardoliereservoirs, wiskundige modellering, machines en bedieningselementen, telecommunicatie, transport en wegen, elektriciteitsopwekking, distributie en machines, chemie en fysica.

Onderzoeksactiviteiten die betrekking hebben op belangrijke kwesties voor de staat Qatar worden gewaardeerd op meer dan $ 249,2 miljoen.

Texas A

In het voorjaar van elk academisch jaar vindt een uitwisselingsprogramma voor studentenleiders plaats, waar studenten van College Station de week op voorjaar Qatar een bezoek brengen aan de campus van Qatar, Texas A

Texas A

Texas A

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Texas A&M University at Qatar

De sleutel tot veel van de processen en procedures hangt af van wat voor soort student je bent. Texas A ... [+]

Over

Het is belangrijk om de basis van het graduate onderwijs in Texas A te begrijpen

Wie ben je?

De sleutel tot veel van de processen en procedures hangt af van wat voor soort student je bent. Texas A

Student College Station - Als je werd toegelaten tot de hoofdcampus, ben je een "student van het College Station" (soms wordt je een "student op de hoofdcampus" genoemd). Afdeling op de hoofdcampus is uiteindelijk verantwoordelijk voor u, maar ons onderzoeksbureau voor afgestudeerden kan u op veel gebieden helpen.

Qatar Student - Als je werd toegelaten tot de Qatar-campus, ben je een "student uit Qatar". Op dit moment heeft alleen chemische technologie een programma, dus al onze Qatar-studenten zijn scheikundige majors. Het programma op de Qatar-campus is verantwoordelijk voor de student, maar de respectieve thuisafdeling op de hoofdcampus is ook betrokken. Ook hier kan het onderzoeksbureau voor afgestudeerden u op veel gebieden helpen Sommige processen en procedures zullen variëren, afhankelijk van of u een student bent van het College of van Qatar.... [-]

Qatar Doha
September 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Texas A&M University at Qatar

Welkom bij het Chemical Engineering Program in Texas A ... [+]

OverWelkom bij het Chemical Engineering Program in Texas ARaadpleeg de Texas A voor meer informatieGraad VereistenDe algemene vereisten uiteengezet door Texas ADe twee graduate degrees beheerd door het Chemical Engineering Program in Texas AVoor alle hieronder genoemde studierichtingen moeten studenten minimumbeursnormen aantonen om in het graduate-programma te blijven. Dus een student die onder de 3.0 GPR valt, heeft één academisch semester om zijn GPR boven deze waarde te brengen. Nalaten dat te doen zal leiden tot ontslag van het graduate-programma. Evenzo zal een cijfer onder C in een willekeurige cursus leiden tot ontslag van het graduate-programma.Masteropleiding in chemische technologieMaster of Science (MS) DegreeDe Master of Science vereist een minimum van 32 semester credit-uren van goedgekeurde cursussen en onderzoek. Een minimum van 25 credit-uren moet formeel cursuswerk zijn. Daarnaast moet de student twee credit-uren voltooien van CHEN 681 (seminar) om te voldoen aan de departementale vereisten. De resterende credits zijn voor onderzoek.Master of Engineering (M.Eng) DegreeDe Master of Engineering graad vereist een minimum van 30 semester credit-uren van goedgekeurde cursussen en vereist geen uren onderzoek krediet.Hoe aan te vragen... [-]
Qatar Doha
September 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands

Associate dean Dr. Ioannis Economou talks about the Graduate Studies Program

Dr. Patrick Linke on the Graduate Studies Program

Ahmed Badreldin on the Graduate Studies Program

Dr. Konstantinos Kakosimos talks about the Graduate Studies Program

Muhammed Hamza on the Graduate Studies Program

Bara Anaya on the Graduate Studies Program

Texas A&M University at Qatar
Website
Telefoonnr.
+974.4423.0201