Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER STENDEN

Bij Stenden Qatar University of Applied Sciences wordt u welkom in een aangename, relatief kleine omgeving met een vriendelijke en familiale sfeer, een plek om vanaf het allereerste moment thuis te voelen.

Stenden Qatar University of Applied Sciences biedt een vierjarige bacheloropleiding in Bedrijfskunde met majors in Toerismebestuur, Internationaal Hospitality Management en International Business and Management Studies.

Het unieke educatieve concept biedt u de mogelijkheid vaardigheidssets te verwerven die u van anderen op het gebied onderscheiden. De portefeuille van voorgraadse diploma's aangeboden aan Stenden Qatar University of Applied Sciences streeft naar hogere opleiding die haar alumni zou voorzien van vaardigheden op het gebied van service management om competente innovatieve managers en internationale toonaangevende ondernemers te worden. De professionele graad gestructureerd rond het probleemgebaseerde concept in combinatie met de mix van theorie en praktijk is bewezen om onze afgestudeerden bijzonder inzetbaar te maken na afstuderen.

De programma's die we aanbieden zijn hetzelfde als die in Nederland, afgezien van enkele aanpassingen voor praktische en culturele redenen. De NVAO heeft de gelijkwaardige programma's in Nederland geaccrediteerd en het Ministerie van Onderwijs en Hoger Onderwijs in Qatar erkent de Europese diploma's die zijn afgeleverd aan de Stenden Qatar University of Applied Sciences.

Om de academische vereisten van uw Bachelor of Business Administration (BBA) af te ronden, heb je de mogelijkheid om een ​​jaar in Nederland te studeren. In de praktijk betekent dit dat u een deel van uw tweede en derde of het hele derde jaar op een van onze campuslocaties in Nederland doorbrengt.

Bij Stenden Qatar University of Applied Sciences begrijpen we dat de studenten even belangrijk zijn voor ons, aangezien de universiteit aan de studenten is. Daarom is de universiteit toegewijd aan een studentgerichte benadering van het onderwijs, terwijl het uitgerust is met diverse faciliteiten om u van uw studie te genieten.

WAAROM KIEZEN KIEZEN

1- Theorie en praktijk

Onze studenten zijn goed uitgerust om direct na de afstuderen in de echte wereld te gaan werken. Onze programma's bieden een goede balans tussen theorie en praktijk. Studenten moeten een bepaald aantal uren afronden in een praktische omgeving die verband houdt met hun opleiding. De stage in het laatste studiejaar bereidt de student voor de professionele carrière voor.

2- Probleemgericht leren

Probleemgebaseerd leren (PBL) is een studentgerichte instructieconcept waarin de leerlingen samen problemen oplossen en reflecteren op hun ervaringen. Kenmerken van PBL zijn: Leer wordt gedreven door uitdagende, openstaande problemen, studenten werken in kleine samenwerkingsgroepen en leerkrachten nemen de rol aan als facilitatoren van leren.

3- Uw toekomst begint hier

Een Stenden Technische Universiteit, afgestudeerde is zeer gewild en sinds onze eerste afstudeerclasse hebben we nu alumni in de bank- en financieringsindustrie, gastvrijheid en toerisme, de Stichting Qatar, overheidsdiensten en internationaal. Een diploma van Stenden University Qatar opent deuren voor een spannende toekomst met gevarieerde carrièremogelijkheden en opties

4- Aanpak, Filosofie en Stijl van Onderwijs

Stenden Qatar University of Applied Sciences heeft een zeer studentgerichte benadering van leren en onderwijs. Onze Code of Ethics en Customer Service Policy zorgen ervoor dat zowel studenten als medewerkers zich richten op de hoofddoelstellingen en streven ernaar om het hele persoon te ontwikkelen. De missie van onze programma's is om de studenten voor te bereiden op hun toekomstige managementfuncties in internationale instellingen. Het is een flexibele en brede professionele opleiding om de afgestudeerden wereldwijd te verwelkomen in alle sectoren van diensten en service management.

Ontmoet de wereld - Grand Tour

Waarom uitstellen tot na uw afstuderen, wanneer u in het buitenland naar buiten kan gaan? Met onze Grand Tour kunt u combineren met het reizen leren en andere culturen en landen leren kennen! Wordt ingeschreven bij de Stenden Hogeschool voor Technische Wetenschappen, geeft u de gelegenheid om onderdelen van uw studie in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en / of Azië te doen. Of u nu Nederland, Zuid-Afrika, Qatar, Thailand of Bali kiest, u bent aan het werk om uw gekozen diploma zonder vertraging te krijgen.

Locaties

Doha

Address
Doha, State of Qatar
Stenden Qatar
University of Applied Sciences
Al-Jeleait Street
Bin Omran
P.O. Box 36037

Doha, Doha, Qatar

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden