Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van Lissabon - ULisboa

De universiteit van Lissabon (ULisboa) gebaseerd op juli 2013 is het resultaat van een fusieproces tussen de voormalige Technische Universiteit van Lissabon (UTL) en de Universiteit van Lissabon (UL) geweest. ULisboa breidt de continuïteit van beide instellingen erkende wetenschappelijke en culturele tradities.

Als bevoorrechte ruimte van wetenschap en kennis, de ULisboa is vandaag de dag, een van de belangrijkste instellingen van hoger onderwijs in Europa en één van de toonaangevende universiteit in het land.

De Universiteit van Lissabon, speelt een belangrijke rol in het creëren van kennis en innovatie, in het stimuleren van de economie, en het opleiden van de leiders van de 21ste eeuw. De diversiteit van competenties is een concurrentievoordeel van ULisboa in vergelijking met traditionele universiteiten.

ULisboa bestaat uit 18 Scholen en Faculties- De scholen die deel uitmaken van ULisboa zijn de grootste en oudste in Portugal en hebben uitgebreide en actieve internationale netwerken. ULisboa biedt een totaal van 462 programma's (Undergraduate, Integrated Master, Master en doctoraat) waarvan 243 zijn Master Degrees and118 zijn promoties. Het inschrijft ongeveer 50.000 studenten per jaar.

De EU uitwisseling van studenten flow (komen en gaan) van ULisboa onder het Socrates / Erasmus-programma bedroegen in totaal bijna 1700 studenten.

SCHOOL OF Landbouw en bosbouw - ISA

Het Instituto Superior de Agronomia (ISA), College van Landbouw en Bosbouw van ULisboa, is het grootste en meest gekwalificeerde school graduate en post-graduate graden in de Agricultural Sciences, in Portugal, en de know-how is nationaal en internationaal erkend. Het omvat de hoogste nationale professoren en onderzoekers op de belangrijkste mediterrane bosbouw onderwerpen.

Met meer dan 160 jaar ervaring, is het aanpassen van het onderwijs aan zowel de technologische evolutie en de realiteit van het land, met de nadruk op zowel de kwaliteit en modernisering.

ISA is gelegen in het hart van Lissabon, Tapada da Ajuda - een Milieu en Botanische Park met ongeveer 100 ha, van erkende rente en een prachtig uitzicht.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Portuguese (Portugal)

Deze school biedt ook:

MSc

University of Lisbon

MEDfOR is een internationaal masterprogramma op het gebied van bosbouw. Het wordt aangeboden door een Consortium van 7 Universiteiten, allemaal gelegen in het Middellands ... [+]

OVERZICHT

MEDfOR is een tweejarig internationaal masterprogramma van wereldklasse op het gebied van bosbouw en duurzaamheid, geïmplementeerd in 2012.

Het is het enige programma in Europa dat tegelijkertijd de economische, ecologische en sociale uitdagingen van duurzame mediterrane bosbouw en beheer van natuurlijke hulpbronnen aangaat.

MEDfOR behandelt ook specifieke onderwerpen op het gebied van bosbouw, met bijzondere nadruk op het Middellandse Zeegebied, zoals:

· Bos als uniek werelderfgoed,

· Bosbeheer en natuurbehoud

· Bosbouwfunctie in het welzijn van de samenleving.... [-]

Portugal Lissabon Italië Viterbo Padua Spanje Lleida Palencia Turkije Trabzon Porto  + 7 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
MEDfOR | Mediterranean Forestry and Natural Resources Management
Address
Tapada da Ajuda 1349-017, Lisboa Portugal
1349-017 Lissabon, Lissabon, Portugal
Website
Telefoonnr.
+351 21 365 33 09