Lees de Officiële Beschrijving

Waarom rechten studeren aan Católica Porto?

Gemaakt in 1978, de undergraduate Law-cursus was de eerste die werd aangeboden in Porto. Het kreeg geleidelijk aan nationaal en internationaal aanzien, niet alleen vanwege zijn leraren en studenten, maar ook vanwege zijn initiatieven en uitstekende faciliteiten.

Tegenwoordig heeft de graduate course Law een brede basis en kunnen studenten in verschillende beroepsloopbanen terecht.

Tegelijkertijd leidt de creatie van verschillende afdelingen tegen het einde van de cursus de student naar verschillende gespecialiseerde takken van de juridische wetenschap. De cursus motiveert de student zelf om goed te leren denken, echte juridische meningen te creëren en niet alleen technische tolken die zich beperken tot een rigide kennis van de wet.

Het doel van de Católica Porto Law School is in feite om fundamentele theorie en een praktische toepassing van de wet te synthetiseren.

  • Traditie en moderniteit - Trouw aan zijn traditie van striktheid en uitmuntendheid, is de Católica Porto Law School sterk toegewijd aan innovatie en moderniteit.
  • Docenten - In meer dan dertig jaar hebben we een sterk lichaam van leraren gevormd, internationaal opgeleid aan prestigieuze universiteiten in Europa en Noord-Amerika.
  • Transversaal onderwijs - Door te profiteren van het zich op een campus bevinden, samen met andere scholen, kunnen we onze studenten een transversaal onderwijs garanderen (inclusief antropologie, sociologie, psychologie, management, economie, marketing en politieke wetenschappen). We werken ook aan een project gericht op het vermogen van studenten om te werken in teamverband, vloeiend in vreemde talen zoals mandarijn, het gebruik van informatietechnologieën, de ontwikkeling van communicatievaardigheden, creativiteit, het vermogen om nieuwe problemen op te lossen, kritisch denken, onderhandelen en leiderschap. , onder andere soft skills. Studenten aan de Católica Porto Law School zullen niet alleen een uitstekende technische opleiding krijgen, maar zullen ook leren hoe ze vrije, verantwoordelijke en autonome individuen kunnen zijn.
  • Internationale ervaringen - Als onderdeel van de houding van 'opvoedende juristen voor de wereld', moedigen we de internationale mobiliteit van de studenten aan en moedigen ze deze sterk aan.
  • Praktische benaderingen - Als onze toewijding om theorie en praktijk met elkaar te verbinden, hebben we regelmatig bij onze School Law-professionals praktische lessen en seminars te geven.

internationalisering

Católica Porto Law School is een nationaal en internationaal gerenommeerde instelling. Het staat gerangschikt in de top tien van European Law Schools door onafhankelijke internationale instellingen.

Het is de bedoeling van de Law School om een school te bouwen die openstaat voor veranderingen, die er voortdurend naar streeft zijn studenten te helpen hun carrièreplannen te verwezenlijken en zich er toe verbindt docenten en onderzoekers de best mogelijke voorwaarden te bieden voor het nastreven van wetenschappelijke waarheid.

Católica Porto Law School zet zich sterk in voor het versterken van internationaliseringsactiviteiten, het uitbreiden van zijn internationale partnernetwerk en het vergroten van het aantal internationale studenten.107219_rsz_adobestock_206335315.jpg

Programs taught in:
Portuguese (Portugal)

Universidade Católica Portuguesa - Institutional Video 2016