Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom rechten studeren in katholiek Porto?

De cursus rechten biedt breedbandtraining en laat studenten kiezen uit verschillende professionele carrières.

Tegelijkertijd leidt het creëren van verschillende opties aan het einde van de cursus de student naar verschillende gespecialiseerde takken van juridische wetenschappen. De cursus motiveert de student om te leren, goed na te denken, echte juridische meningen te creëren en niet alleen technische tolken die zich beperken tot een rigide kennis van de wet.

Het doel van de rechtenfaculteit van Católica Porto is in feite het combineren van fundamentele theorie met een praktische toepassing van de wet.

Wat onderscheidt ons?

• Traditie en moderniteit - Trouw aan haar traditie van nauwkeurigheid en uitmuntendheid, zet de rechtsfaculteit van Católica Porto zich sterk in voor innovatie en moderniteit.


• Leraren - Al meer dan dertig jaar vormen we een solide groep van leraren, internationaal opgeleid aan prestigieuze universiteiten in Europa en Noord-Amerika.


• Transversaal onderwijs - Door te profiteren van het feit dat we met andere scholen op een campus zijn gevestigd, kunnen we onze studenten een transversaal onderwijs garanderen (inclusief psychologie, management, economie, marketing, politicologie en bio-ethiek).

• Internationale ervaringen - Als onderdeel van de houding van "het opleiden van advocaten over de hele wereld", zijn wij sterk voorstander van internationale mobiliteit onder studenten.


• Praktische benaderingen - Met onze toewijding om theorie en praktijk te combineren, hebben we juridische professionals om praktische vragen en seminars te onderwijzen.

internationalisering

Católica Porto Law School is een instelling met nationale en internationale bekendheid. Het doel van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid is om een school te bouwen die openstaat voor verandering, voortdurend op zoek naar haar studenten om hun carrièredoelen te bereiken en toegewijd om hun leraren en onderzoekers de best mogelijke voorwaarden te bieden voor het zoeken naar wetenschappelijke waarheid.

De Porto Catholic Law School zet zich sterk in voor het versterken van internationaliseringsactiviteiten, het uitbreiden van zijn netwerk van internationale partnerschappen en het vergroten van het aantal internationale studenten.

136058_AD0158772.jpg

Regisseur Manuel Fontaine

Locaties

Porto

Address
Rua de Diogo Botelho,1327
4169-005 Porto, Porto district, Portugal

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden