Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom rechten studeren in katholiek Porto?

Gemaakt in 1978, de opleiding in Law was de eerste die werd aangeboden in Porto. Gaandeweg heeft het nationale en internationale prestige gewonnen, niet alleen door zijn leraren en studenten, maar ook door zijn initiatieven en uitstekende faciliteiten.

Tegenwoordig biedt de cursus wetrecht een breedbandtraining en kunnen studenten kiezen voor verschillende loopbaantrajecten.

Tegelijkertijd leidt het creëren van verschillende opties aan het einde van de cursus de student naar verschillende gespecialiseerde takken van juridische wetenschappen. De cursus motiveert de student om te leren, goed na te denken, echte juridische meningen te creëren en niet alleen technische tolken die zich beperken tot een rigide kennis van de wet.

Het doel van de rechtenfaculteit van de katholieke Porto is in feite de fundamentele theorie te vervoegen met een praktische toepassing van de wet.
• Traditie en moderniteit - Trouw aan zijn traditie van striktheid en uitmuntendheid, is de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van het katholieke Porto sterk toegewijd aan innovatie en moderniteit.
• Leraren - Al meer dan dertig jaar vormen we een solide lichaam van leraren, internationaal opgeleid aan prestigieuze universiteiten in Europa en Noord-Amerika.
• Transversaal onderwijs - Door te profiteren van het feit dat we ons op een campus met andere scholen bevinden, kunnen we onze studenten een transversaal onderwijs garanderen (inclusief psychologie, management, economie, marketing, politieke wetenschappen en bio-ethiek). Daarnaast werken we aan het ontwikkelen van teamworkvaardigheden, vloeiendheid in vreemde talen, gebruik van informatietechnologie, ontwikkeling van communicatievaardigheden, creativiteit, het vermogen om nieuwe problemen op te lossen, kritisch denken, onderhandelen en leiderschap, naast andere soft skills . Studenten aan de Porto Catholic Law School verwerven niet alleen een uitstekende technische opleiding, maar leren ook om vrije, verantwoordelijke en autonome individuen te zijn.
• Internationale ervaringen - Als onderdeel van de houding van 'het opleiden van advocaten over de hele wereld', moedigen we de internationale mobiliteit van studenten aan en moedigen ze sterk aan.
• Praktische benaderingen - Met ons streven om theorie en praktijk bij elkaar te brengen, hebben we juristen om praktische zaken en seminars te geven.

internationalisering

De Catholic Porto Law School is een instelling van nationale en internationale bekendheid.


Het doel van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid is om een school te bouwen die openstaat voor verandering, die voortdurend probeert zijn studenten te helpen hun carrièredoelen te bereiken en die zich inzet om hun docenten en onderzoekers de best mogelijke voorwaarden te bieden voor het nastreven van wetenschappelijke waarheid.

De Porto Catholic Law School zet zich sterk in voor het versterken van internationaliseringsactiviteiten, het uitbreiden van zijn netwerk van internationale partnerschappen en het vergroten van het aantal internationale studenten.128666_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Locaties

Porto

Address
Rua de Diogo Botelho,1327
4169-005 Porto, Porto district, Portugal

Opleidingen

Deze school biedt ook: