Lees de Officiële Beschrijving

De keuze voor een cursus of een school is een belangrijk moment in het leven van een student. Bij de Universidade Lusófona do Porto (ULP), Geloven wij dat onze school en de opleidingen hebben veel relevante aspecten die al degenen die op dit moment worden geconfronteerd met deze keuzes uit te nodigen, om uit te kiezen om te studeren aan de Universidade Lusófona do Porto.

Laten we dit eens: al onze cursussen zijn geaccrediteerd door de A3ES, een entiteit die verantwoordelijk is voor de evaluatie en kwaliteitsborging van het hoger onderwijs in Portugal; al onze opleidingen hebben werkgelegenheidscijfers boven het nationale gemiddelde in de opleiding gebieden waarin zij actief zijn; We hebben een hoog gekwalificeerde docenten samengesteld uit vele mensen van erkende verdienste en prestige in hun gebied; we zijn gevestigd in het universitair centrum van Lissabon, met een uitstekende bereikbaarheid en locatie; Wij bieden een grote en goed georganiseerde campus, die hoogwaardige apparatuur en laboratoria omvat; Wij zijn onderdeel van een educatief project met een unieke internationale profiel, dat aanwezig is in alle Portugeestalige landen, het aanbieden van een unieke culturele en educatieve ervaring.

Om al deze redenen zijn wij van mening dat wij de beste optie. Wij geloven dat wij geven u redenen om ons te kiezen en te delen met ons deze unieke ervaring van het zijn onderdeel van een groot project, het educatieve project van de Universidade Lusófona do Porto.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Portuguese (Portugal)

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Universidade Lusófona do Porto

Het plan van Integrated Master loop van de studies in de architectuur van de Universiteit Portugeestalige Port volgt de aanbevelingen van het Handvest onderwijs in de arc ... [+]

De Plan Master cursus van de studies in de architectuur van de Portugeestalige Universiteit van Porto volgt de aanbevelingen van het Handvest onderwijs in de architectuur Domain, gezamenlijk programma van de UIA (Handvest voor Architectural Education) en UNESCO.

De Master in Architecture wordt geleid door een hoge wisselwerking tussen praktijk en onderwijs, door middel van: - richtte het onderzoek in de praktijk van het project; - Bouw methoden evenals de verwante disciplines; - Om het project als een synthese van de opgedane kennis en als een centraal element van architect training.

doelstellingen

De architectuur is een interdisciplinair vakgebied dat verschillende onderdelen bestaat: menswetenschappen, sociale en fysieke wetenschappen, technologie en creatieve kunsten. Deze opleiding moet worden beschouwd als de manifestatie van een houding te conceptualiseren, coördineren en uitvoeren van een werk geworteld in de humanistische traditie.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade Lusófona do Porto

Deze graad curricula is gericht op het opleiden van professionals gekenmerkt door een enorme veelzijdigheid vaardigheid voor Information Technologies markt. Het is de bed ... [+]

Doelstellingen

Het verloop van de studie die is bedoeld om studenten met profielen gekenmerkt door een enorme veelzijdigheid in de Informatie Technologie markten voor te bereiden. Het curriculum biedt studenten met twee gebieden van specifieke opleiding specialisatie. Deze twee specialisaties dienen de belangen van de kandidaten op de Software Engineering (managers zich toelegt op de ontwikkeling van computerapplicaties en multimedia) en Information Systems (gewijd aan beheerders van informatiesystemen afdelingen en consultants). Tijdens de cursus worden de studenten voortdurend uitgedaagd om mee te werken realpractice scenario's om te gaan met verschillende beroepsprofielen.

Deze cyclus is bedoeld om de ontwikkeling van wetenschappelijke studenten vaardigheden, het verkennen van de ontdekking van nieuwe concepten en modellen, en hen uitdagen voor de creatie van wetenschappelijk werk.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands