Lees de Officiële Beschrijving

UPT - Oporto Global University, is een particuliere instelling voor hoger onderwijs, ISO 9001 gecertificeerd, erkend door de Portugese overheid en het Portugese Agentschap voor beoordeling en accreditatie van het hoger onderwijs - A3ES. De onderzoekseenheid van UPT, IJP, is gecertificeerd door het Portugese financierende bureau voor onderzoek, FCT.

Opgericht in juni 1986 , UPT - Oporto Global University gevestigd in Porto , bekend als de 'Cidade Invicta', gaf Porto Porto zijn naam. Porto ligt in het noorden van Portugal, aan de rechteroever van de rivier de Douro. Het is de op een na grootste stad van het land, gelegen in een stedelijk gebied met meer dan 1,3 miljoen inwoners.

Porto is internationaal bekend om zijn portwijn, bruggen en zijn oude en hedendaagse architectuur. Het historische centrum staat sinds 1996 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad Porto is ook een centrum van excellentie op het gebied van onderwijs en onderzoek en onderscheidt zich door technologische en wetenschappelijke innovatie die studenten uit het hele land en uit het buitenland aantrekt.

UPT is georganiseerd in vier afdelingen: recht, economie, management en informatica, erfgoed en toerisme en psychologie en onderwijs die lesprogramma's voor de 1e, 2e en 3e cyclus en postgraduaties geven, gestructureerd volgens het Bolognaproces. UPT wil een voorbeeld zijn in het hoger onderwijs en de voordelen van de synergieën van de verschillende afdelingen benutten. Meer dan alleen het verwerven van theoretische kennis, hebben de studenten de kans om praktische werk- en onderzoeksprojecten te ontwikkelen, verschillende soorten vaardigheden te ontwikkelen die hen voorbereiden op banen in de toekomstige carrière en voor het leven in een competitieve mondiale samenleving.


Wereldwijd onderzoek en wereldwijd leren voor professionals uit de hele wereld

Think Global. Onderzoek wereldwijd. Leer en leer globaal. Dit zijn de basisprincipes van UPT - de Visie van Oporto Global University die de missie van UPT omvatten om mondiale holistische kennis te promoten, de wereldwijde professionals van morgen en de toekomstige burgers van de wereld voor te bereiden.

Ons officieel erkend onderzoek (ISO 9001 en FCT) werkt intensief samen met partners over de hele wereld, waarbij onderzoek van wereldklasse wordt geleverd en bloeden hedge-kennis wordt gecreëerd om duurzame wereldwijde ontwikkeling voor iedereen te ondersteunen en te bevorderen. We delen die kennis onder een strikt Open Access-beleid (wanneer onderzoek publiek wordt gefinancierd).

We leveren die kennis aan onze wereldwijde studenten in onze geaccrediteerde (Portugese ministerie van Onderwijs, Portugese Accreditatiebureau voor Hoger Onderwijs en ISO 9001) voor het onderwijzen van afdelingen en programma's.

Onze internationaal gedreven pastorale taken van de faculteit, de levendige leergemeenschap, de maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid van UPT als geheel, de opwindende, tolerante en multiculturele omgeving in Portugal, dragen bij aan de ontwikkeling van de persoonlijke, interpersoonlijke, culturele en interculturele vaardigheden die verplicht zijn om te slagen professioneel in een geglobaliseerde wereld.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Oporto Global University - Universidade Portucalense

Tegenwoordig is integratie in de wereldeconomie een onontkoombare noodzaak voor landen, bedrijven en andere organisaties. De benadering van deze realiteit is interdiscipl ... [+]

Tegenwoordig is integratie in de wereldeconomie een onontkoombare noodzaak voor landen, bedrijven en andere organisaties. De benadering van deze realiteit is interdisciplinair en gaat over de gebieden van economie, recht en management. Als gevolg van het zeer multidimensionale karakter van het fenomeen globalisering, is deze masteropleiding gericht op het bevorderen en verspreiden van gespecialiseerde kennis over globalisering, economie en rechten, inclusief managementelementen.

Waarom kiezen voor dit programma

De MPhil Globalization, Economics and Law richt zich op thema's met een hoge economische en maatschappelijke relevantie. Het wordt beveiligd door een gekwalificeerde faculteit, gevormd en ontwikkeld binnen de bestaande academische en wetenschappelijke paradigma's.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Oporto Global University - Universidade Portucalense

Leerdoelen van de MPhil in Informatics, zijn het begrijpen van technologie, de toepassing ervan, de ontwikkeling van kritisch denken en wetenschappelijke en technische co ... [+]

Leerdoelen van de MPhil in Informatics, zijn het begrijpen van technologie, de toepassing ervan, de ontwikkeling van kritisch denken en wetenschappelijke en technische communicatie. Deze cursus biedt twee specialisaties, Information Systems (IS) en Software Engineering (SE), waarbij wordt verondersteld dat beide een gemeenschappelijke kennisbasis ontwikkelen, met name in modelleertechnieken, opkomende technologieën, projectbeheer en technologische innovatie; gezien het feit dat deze expertisegebieden de sleutel zijn tot de twee gebieden. Specialisaties geven echter verschillende vaardigheden op het gebied van informatietechnologie; SI-studenten zullen in staat zijn om het bedrijf te verbeteren door het gebruik van technologie en SI van interventieactiviteiten te besturen en te leiden met behulp van de beste werkwijzen; De ES-studenten zullen in staat zijn om ontwikkelingsactiviteiten van zeer complexe softwaresystemen te plannen, te beheren en uit te voeren en om nieuwe technologie te gebruiken.... [-]

Portugal Porto
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
2 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Oporto Global University - Universidade Portucalense

De uitdagingen van vandaag vereisen dat managers volledig begrijpen hoe de functionele gebieden van het bedrijf bij elkaar passen en strategisch, analytisch en kritisch n ... [+]

De uitdagingen van vandaag vereisen dat managers volledig begrijpen hoe de functionele gebieden van het bedrijf bij elkaar passen en strategisch, analytisch en kritisch nadenken over bedrijfsmodellen en -praktijken. De UPT MPhil in Management is ontworpen voor diegenen die hun stempel willen drukken op de arbeidsmarkt, of ze nu een carrière beginnen of gewoon willen stimuleren, omdat het kernmanagementvaardigheden verbetert door zich te concentreren op geavanceerde terugkerende bedrijfsgerelateerde thema's. Zowel de belangrijkste kwalitatieve als kwantitatieve beheersgebieden worden uitgebreid behandeld, zodat studenten de overdraagbare vaardigheden hebben om verschillende functies in elke bedrijfstak te vervullen. Bovendien biedt de UPT MPhil in Management degelijke kennis in onderzoeksmethoden met prominente methoden voor gegevensverzameling en gegevensanalyse.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Universidade Portucalense

International Students - Mubeen Tariq

Abertura do ano letivo 2018/19

International Student

International Student

International Chinese Students

International Student

Careers UPT 2019 (Feira do Emprego)