Oporto Global University - Universidade Portucalense

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UPT - Oporto Global University, is een particuliere instelling voor hoger onderwijs, ISO 9001 gecertificeerd, erkend door de Portugese overheid en het Portugese Agentschap voor beoordeling en accreditatie van het hoger onderwijs - A3ES. De onderzoekseenheid van UPT, IJP, is gecertificeerd door het Portugese financierende bureau voor onderzoek, FCT.

Opgericht in juni 1986 , UPT - Oporto Global University gevestigd in Porto , bekend als de 'Cidade Invicta', gaf Porto Porto zijn naam. Porto ligt in het noorden van Portugal, aan de rechteroever van de rivier de Douro. Het is de op een na grootste stad van het land, gelegen in een stedelijk gebied met meer dan 1,3 miljoen inwoners.

Porto is internationaal bekend om zijn portwijn, bruggen en zijn oude en hedendaagse architectuur. Het historische centrum staat sinds 1996 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad Porto is ook een centrum van excellentie op het gebied van onderwijs en onderzoek en onderscheidt zich door technologische en wetenschappelijke innovatie die studenten uit het hele land en uit het buitenland aantrekt.

UPT is georganiseerd in vijf afdelingen: Recht, Economie en Management; Wetenschap en technologie, erfgoed en toerisme en psychologie en onderwijs die programma's in de 1e, 2e en 3e cyclus en postgraduaten onderwijzen, gestructureerd volgens het Bologna-proces. UPT wil een model zijn in het hoger onderwijs en de voordelen benutten van de synergieën van de verschillende afdelingen. Meer dan het verwerven van theoretische kennis, hebben de studenten de kans om praktische werk- en onderzoeksprojecten te ontwikkelen, verschillende soorten vaardigheden te ontwikkelen die hen voorbereiden op banen in een toekomstige carrière en op het leven in een concurrerende mondiale samenleving.


Wereldwijd onderzoek en wereldwijd leren voor professionals uit de hele wereld

Think Global. Onderzoek wereldwijd. Leer en leer globaal. Dit zijn de basisprincipes van UPT - de Visie van Oporto Global University die de missie van UPT omvatten om mondiale holistische kennis te promoten, de wereldwijde professionals van morgen en de toekomstige burgers van de wereld voor te bereiden.

Ons officieel erkend onderzoek (ISO 9001 en FCT) werkt intensief samen met partners over de hele wereld, waarbij onderzoek van wereldklasse wordt geleverd en bloeden hedge-kennis wordt gecreëerd om duurzame wereldwijde ontwikkeling voor iedereen te ondersteunen en te bevorderen. We delen die kennis onder een strikt Open Access-beleid (wanneer onderzoek publiek wordt gefinancierd).

We leveren die kennis aan onze wereldwijde studenten in onze geaccrediteerde (Portugese ministerie van Onderwijs, Portugese Accreditatiebureau voor Hoger Onderwijs en ISO 9001) voor het onderwijzen van afdelingen en programma's.

Onze internationaal gedreven pastorale taken van de faculteit, de levendige leergemeenschap, de maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid van UPT als geheel, de opwindende, tolerante en multiculturele omgeving in Portugal, dragen bij aan de ontwikkeling van de persoonlijke, interpersoonlijke, culturele en interculturele vaardigheden die verplicht zijn om te slagen professioneel in een geglobaliseerde wereld.

Locaties

Porto

Address
Rua Dr. António Bernardino de Almeida, 541
4200-072 Porto, Porto district, Portugal

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden