Lees de Officiële Beschrijving

Eén van de meest vooraanstaande business schools in Europa

Opgericht in 1978, Nova School of Business and Economic (Nova SBE) is de meest prestigieuze Portugese school in het gebied van Economie, Financiën en Beheer en één van de meest vooraanstaande business schools in Europa.

Het is een triple-crown geaccrediteerd school met haar Masters, Executive Education en MBA aanwezig in de belangrijkste internationale rankings: Financial Times, AACSB-accreditatie, EQUIS geaccrediteerd en de Association of MBA's.

Het is ook erkend met de exclusieve 5 Palmes door Eduniversal, een onderscheid dat Nova SBE zet in de top 80 business schools in de wereld, de enige Universal Business School in Portugal.

Exclusieve Portugees lid school van de CEMS

Nova School of Business and Economics is de exclusieve Portugese lid school van de CEMS - Een Global Alliance van vooraanstaande business schools, multinationale bedrijven en NGO's - Het aanbieden van de CEMS Master in International Management (CEMS MIM), een programma dat consequent featured in de top 3 van de Financial Times Global Masters in management ranking.

WAAROM NOVA School of Business and Economics?

De belangrijkste investering in het begin van je carrière is degene die je in jezelf. Onze academische programma's zijn ontworpen om een ​​unieke leerervaring, aangevuld met de nodige vaardigheden, kennis en ontwikkeling om studenten beter voor te bereiden op een steeds veeleisender arbeidsmarkt te bieden.

Reputatie

Nova School of Business and Economics is een van de weinige business schools in de wereld met Triple Crown en 5 Palmes accreditaties. U profiteert van de reputatie van de school voor excellentie, erkend in de belangrijkste internationale rankings.

Real-world-verbinding

Onze programma's zijn praktisch gerichte graden. Op de campus die je tegenkomt goed presterende studenten van meer dan 30 nationaliteiten, waardoor u met unieke mogelijkheden om te netwerken. Nova SBE faculteit omvat meer dan 30% van de buitenlandse docenten en 25 verschillende nationaliteiten

flexibel Leren

U zal worden uitgerust met de tools en technieken die nodig zijn om uw vaardigheden in de belangrijkste gebieden van Economie en Management op te bouwen. Door middel van lezingen, groepswerk, case studies, en in-het-veld ervaring, zal u aanschaft klinkt niet alleen academische kennis, maar ook een breder perspectief.

Leer van wereldklasse faculteit

Onze faculteit heeft een gevestigde record van publicaties in de beste internationale wetenschappelijke tijdschriften. Tegelijkertijd - gezien hun buitengewone curriculaire en beroepservaring (velen zijn adviseurs aan financiële instellingen, bedrijven en overheden) - ze hebben een scherp gevoel van de uitdagingen voor de internationale gemeenschap.

Buiten het klaslokaal

U profiteert van een mentoring stelsel door alumni die werkzaam zijn in de top multinationale organisaties, een waardevolle manier voor studenten om te leren van mensen met meer loopbaan ervaring over bepaalde sectoren of rollen. School gebeurtenissen zijn grotendeels-student georganiseerd, met conferenties aantrekken van erkende sprekers die hun inzicht in zaken, succes en leiderschap te delen. Sociale clubs toe te voegen nog een andere dimensie aan een rijk leven op school op de campus.

Studeren aan Nova School of Business and Economics is een unieke sociale en menselijke ervaring. Hier zullen de studenten bouwen blijvende vriendschappen voor de rest van hun leven en een netwerk van contacten die van onschatbare waarde zal blijken gedurende hun loopbaan te ontwikkelen.

Bovendien zal de diversiteit van de profielen binnen elk programma een echt verrijkende ervaring, waarin studenten ervaringen met leeftijdsgenoten zullen delen uit een grote verscheidenheid aan achtergronden te bieden.

40% van onze studenten hebben een internationale carrière

Nova SBE programma's bieden studenten met een sterke internationale exposure via internationale dimensie en het netwerk van de school. het vermogen van elke student om te leren en te werken in een multiculturele omgeving wordt continu getest en verder versterkt in het kader van een internationale ervaring.

Nova SBE - Campus Campolide
Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Nova School of Business and Economics

Gericht op het ontwikkelen gedegen kennis en analytisch, probleemoplossende vaardigheden op financieel gebied, zal de Masters in Finance brengen studenten in direct conta ... [+]

Gericht op het ontwikkelen gedegen kennis en analytisch, probleemoplossende vaardigheden op financieel gebied, zal de Masters in Finance brengen studenten in direct contact met de aard van de financiële instellingen waar zij zullen worden in de hoop om hun carrière te beginnen geven.

Een breed scala aan keuzevakken maakt het mogelijk om zich te concentreren op een gespecialiseerd gebied van de studie tijdens het programma, als gevolg van persoonlijke sterktes en voorkeuren van elke student, terwijl ook het verstrekken van een eerste richting voor de wereldwijde financiële carrière waarop zij bij het afstuderen zal beginnen.

Een groot aantal internationale tracks, waaronder een double degree optie en een uitwisselingsprogramma, biedt studenten de kans om hun professionele netwerk uit te breiden en de ervaring van de totale culturele onderdompeling in een andere academische instelling en het land.... [-]

Portugal Lissabon
October 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Nova School of Business and Economics

Aanbevolen voor pas afgestudeerden met een sterk kwantitatieve achtergrond, het programma geeft studenten de mogelijkheid om hun kennis te vergroten door het ontwikkelen ... [+]

Aanbevolen voor pas afgestudeerden met een sterk kwantitatieve achtergrond, het programma geeft studenten de mogelijkheid om hun kennis te vergroten door het ontwikkelen van verdere functionele en soft skills door het consolideren van de theorie met toegepaste praktijk.

Geslaagde kandidaten voor het programma vaak gaan naar een succesvolle carrière te genieten zoals bankiers, business analisten, HR-managers of Marketing Executive, om er maar een paar van de werkgelegenheid geboden door het programma.

Onder de kandidaten gezocht in kwaliteiten:

Een verscheidenheid van academische achtergronden, van Economie, Management en Civiele Techniek en Communicatie, psychologie en sociologie Studenten die zijn dynamisch, open-minded, en die gedijen op het brengen van nieuwe ideeën in de praktijk De mogelijkheid om samen te werken met een divers, enthousiast en vragen peer group De bereidheid om hard te werken De typische Nova SBE Masters in Management student cohort is eclectische en kosmopolitisch, die bijdraagt ​​aan de uitdagende en verrijkende karakter van de leeromgeving en de school als geheel. verplichte vakken financiën human resources afzet Statistiek Strategie Keuzevakken Applied Corporate Finance Applied Ondernemerschap auditing bankieren Big Data-analyse Merkmanagement Verandering en Process Management Mededingingsbeleid Consulting Consument en bestuurlijke besluitvorming Consumentengedrag Corporate Governance Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Corporate Strategy vennootschapsbelasting Maken en beheren Entrepreneurial Ventures Cross-culturele kwesties voor Marketing Customer Relationship Management digitale marketing Distributiekanalen E-Commerce Economics of Education Economie van Volksgezondheid en Zorg Entrepreneurial Finance & Venture Capital Familiebedrijf Financiële Analyse Futures en Opties Global Business Challenges Global Human Resource Management Global Supply Chain Management Integrated Marketing Communications internationale bedrijfsleven International Taxation... [-]
Portugal Lissabon
October 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Nova School of Business and Economics

De Nova SBE Masters in Economie biedt een unieke leerervaring die state-of-the-art theoretische en empirische technieken gecombineerd met een hands-on benadering van real ... [+]

De Nova SBE Masters in Economie biedt een unieke leerervaring die state-of-the-art theoretische en empirische technieken gecombineerd met een hands-on benadering van real-life beleidskwesties. Het programma is gericht op de ontwikkeling en aanschaf van de instrumenten die nodig zijn voor de analyse toegepaste beleid, met inbegrip van econometrische en numerieke software, evenals moderne econometrische technieken voor de evaluatie van beleidsinterventies.

Het programma is opmerkelijk voor de nauwe interactie studenten hebben met docenten, de deelname aan onderzoeksprojecten en veldwerk in Portugal en in het buitenland, evenals de mogelijkheid om deel te nemen aan spannende consulting projecten.... [-]

Portugal Lissabon
October 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Nova School of Business and Economics

Nova SBE is de exclusieve Portugese lid van de school de CEMS alliantie, wat betekent dat het behoort tot een selecte groep van 30 business schools en universiteiten in d ... [+]

Nova SBE is de exclusieve Portugese lid van de school de CEMS alliantie, wat betekent dat het behoort tot een selecte groep van 30 business schools en universiteiten in de wereld om de enige echte wereldwijde pre-ervaring te bieden Masters in Management. Consequent beoordeeld in de top-programma's in zijn soort door The Financial Times sinds de oprichting van de Masters in Management ranking in 2005, de CEMS MIM bestaat uit een zorgvuldig ontworpen curriculum dat bouwt de essentiële strategische en praktische kennis die toekomstige mondiale managers in de hele zal vereisen hun loopbaan.

Net zo belangrijk is, dankzij de integrale rol van corporate partners binnen het programma, zullen de studenten leren door te doen tijdens hun periode van studie, via een hands-on aanpak in cursussen aangenomen, maar ook via real-life business-projecten, vaardigheid seminars en de verplichte stage in het buitenland.... [-]

Portugal Lissabon
October 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Top Recruiters describe Nova SBE's students

Welcome to Nova SBE 2016/2017 (message from the Dean)