ISG Business & Economics School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ISG | Business & Economics School legt zich sinds 1978 als een school van verwijzing in het kader van het onderwijzen van het management in Portugal. Onder de business schools, het project ISG | Business & Economics School, onderscheidt zich door zijn innovatieve multidisciplinaire opleiding, afgestemd op de werkelijke behoeften van de arbeidsmarkt.

In ISG | Business & Economics School, Onderwijs voor het management, rekening houdend met belangrijke factoren beroepsonderwijs natuur, het integreren van kennis met de praktijk, en de strengheid die relevant, als gevolg van de complexe uitdagingen van managers in hun dag tot dag.

ISG | Business & Economics School concentreert haar activiteiten in om dichter bij het ondernemingsklimaat, met name door middel van partnerschappen met de nationale bedrijven met een grote basis van de inzet markt.

ISG | Business & Economics School in het genereren van synergieën inzet voor een hoger onderwijs, in staat om de focus te houden op de wetenschappelijke component, van toepassing op andere vormen van kennis steeds meer gericht op het beroepsonderwijs en optische know-how.

ISG is uitgerust met moderne en functionele onderwijsfaciliteiten met ongetwijfeld een van de meest genereuze gebied verhoudingen / student van onze universiteit park.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Portuguese (Portugal)

Bekijk Master programma's » Bekijk Bachelors » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master in de beleggingsstrategie en internationalisering

Campus Deeltijd 2 jaar October 2019 Portugal Lissabon

De Master's Degree cursus in beleggingsstrategie en Internationalisering is een innovatieve cursus in het internationale panorama en is ontworpen voor graduate graad houders van verschillende gebieden, die geavanceerde en diepgaande kennis van de International Management wilt. Competenties verkregen zijn nucleaire voor de praktijk van het management, die in toenemende mate internationale en wereldwijde ... [+]

De Master's Degree cursus in beleggingsstrategie en Internationalisering is een innovatieve cursus in het internationale panorama en is ontworpen voor graduate graad houders van verschillende gebieden, die geavanceerde en diepgaande kennis van de International Management wilt. Competenties verkregen zijn nucleaire voor de praktijk van het management, die steeds internationaler en mondiaal.

De globalisering van de wereld handel, communicatie, financiële markten en transporten is bevallen van een nieuwe wereldorde, die kan worden gezien tot uiting in de manier waarop bedrijven worden beheerd.

Doelstellingen

De masteropleiding is bedoeld voor de ontwikkeling van technische competenties en gedragscompetenties die geschikt is voor de bedrijfsvoering en in staat zijn om uitdagingen van internationale bedrijven te voldoen. Daarnaast is de cursus zorgt voor een voorbereiding voor haar studenten die gericht is op alle aspecten van een wereld zonder grenzen van de bedrijfsvoering.... [-]


Master in Marketing

Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Portugal Lissabon

De belangrijkste doelstelling van de Master in Marketing, aan de ene kant, een opleiding die zowel geavanceerde en up-to-date in het wetenschappelijke gebied van Marketing en, aan de andere kant, om studenten te motiveren om uit te voeren onderzoek. .. [+]

De belangrijkste doelstelling van de Master in Marketing, aan de ene kant, een opleiding die zowel geavanceerde en up-to-date in het wetenschappelijke gebied van Marketing en, aan de andere kant, om studenten te motiveren om uit te voeren onderzoek.

De Master in Marketing zal studenten te leren en te trainen om te maken aan de specifieke kennis van het vakgebied te gebruiken, gebruik te maken van concepten, modellen en theorieën van traditionele marketing. Daarnaast zal het besef van nieuwe ontwikkelingen in gebieden die specifiek zijn voor de relaties van bedrijven met hun klanten en het publiek te maken en de toepassing van nieuwe technologieën van Informatie en Communicatie aan te moedigen bij te dragen aan betere prestaties van het bedrijf, in een internationale context, door middel van een integrale rol in verschillende gebieden van het management.... [-]


Videos

ISG - Instituto Superior de Gestão

Contact

ISG - Instituto Superior de Gestão

Adres Av. Marechal Craveiro Lopes nº2 1700-284 Lisboa - Portugal
1700-284 Lissabon, Lissabon, Portugal
Website http://www.isg.pt
Telefoon +351 21 751 3700