ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ISEG - Lisbon School of Economics

ISEG de eerste school voor economie en management in Portugal en behoort tot de Universiteit van Lissabon, de grootste Portugese universiteit. ISEG Lissabon is internationaal erkend en geaccrediteerd door AACSB en AMBA en voldoet aan de beste normen voor hoger onderwijs. De onderzoekscentra van ISEG worden zeer goed beoordeeld door de Portugese onderzoeksraad (FCT).

Met een ervaren en goed voorbereide faculteit dragen studenten uit meer dan 70 landen bij aan een steeds toenemende internationale academische omgeving en profiteren ze van de excellentie en locatie van de school. ISEG Lissabon heeft uitstekende moderne gebouwen in het hart van Lissabon, direct naast het Parlement en de rivier de Taag, in een levendige wijk vol sociaal leven, zaken en cultuur.

Bij ISEG vindt u een cultuur van uitmuntendheid en prestaties, naast een klimaat van inclusiviteit en samenwerking. Dit gebeurt door de onderlinge samenwerking van studenten, docenten en medewerkers.

ISEG is een school die voorbereid is op de toekomst: met een unieke mix van kwantitatieve vaardigheden en sociale contextualisering van economische en managementbeslissingen staan ISEG 's faculteit, professionals, studenten en alumni voorop bij degenen die de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN aanpakken (SDG's) met een ondernemers- en samenwerkingsmentaliteit.

125913_ISEG_campus12.png

Top 3 redenen om hier te studeren

 1. ISEG staat internationaal bekend om zijn hoge normen in onderwijs en onderzoek.
  ISEG volgt de beste internationale normen in haar onderwijsprogramma's en in haar onderzoek: de school is geaccrediteerd door AACSB (Association of Advanced Collegiate Schools of Business), een onderscheiding van slechts 5% van de business schools in de wereld, de ISEG MBA is geaccrediteerd door AMBA, en onze programma's worden erkend door vele gereputeerde internationale entiteiten (bijv. CFA University Affiliation Program, IFoA - Institute and Faculty of Actuaries, PMI - Project Management Institute, RICS - Royal Institute of Chartered Surveyors). De inzetbaarheid van onze afgestudeerden is een topprioriteit.
 2. ISEG ligt in het centrum van Lissabon en maakt deel uit van de universiteit van Lissabon
  ISEG ligt midden in het centrum van Lissabon, een levendige en coole Europese hoofdstad. Het is de perfecte plek om te studeren als je op zoek bent naar een rustige en warme omgeving op school; maar tegelijkertijd word je ingebed in het centrum van een grote stad. Onze mooie en historische campus ligt naast het parlement, bedrijven, musea, winkels, restaurants en bars, en de rivier de Taag. ISEG is de School of Economics and Management van de Universiteit van Lissabon, de grootste en best gerangschikte Portugese universiteit.
 3. Een cultuur van toewijding aan een betere wereld
  ISEG bevordert een cultuur van solidariteit en samenwerking, waarbij de gemeenschap van studenten, alumni, faculteiten, internationale partners en een uitgebreid bedrijfsnetwerk betrokken zijn. De school hanteert een meervoudige benadering van onderwijs en onderzoek en stimuleert de ontwikkeling van synergieën tussen wetenschappelijke gebieden. Bij alles wat we doen, zijn we diep betrokken bij de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Generaties lang hebben we innovators en leiders ontwikkeld in Portugal en elders. Met onze meervoudige aanpak helpen we Open Minds for a Better World te ontwikkelen!

Belangrijkste feiten

 • Onderdeel van select 5% van de business schools die AACSB- en AMBA-accreditaties hebben.
 • 240 faculteit.
 • 4500 studenten.
 • 20% van de internationale studenten.
 • 98% arbeidsparticipatie op bachelorniveau.
 • 6 onderzoekscentra.
 • 1e in de ranglijst van totale Economics and Management papers gepubliceerd in Portugal (Web of Science en Scopus).
 • 150 partnerschapsovereenkomsten met gerenommeerde scholen over de hele wereld.

Faculteit

ISEG faculteit heeft het hoogste percentage PhD-houders in het land, en de meerderheid is verkregen in bekende internationale instellingen. Dit komt tot uiting in de internationale oriëntatie van hun onderzoeksactiviteiten en in hun onderwijs.

Als de Portugese school met de meeste publicaties in prestigieuze internationale tijdschriften, is het onderzoek van ISEG werkelijk van wereldklasse. Er zijn 6 onderzoekscentra op het gebied van management, economie, wiskunde en sociale wetenschappen.

123808_portais_iseg_alunos.jpg

Onze studenten en programma's

ISEG is een multiculturele omgeving waarin ongeveer 20% van de studenten internationaal is. De school heeft meer dan 4.500 studenten die een groot aantal graden volgen, waarvan er een aantal volledig in het Engels worden onderwezen: 3 Bachelors (Economie, Financiën, Management), 10 Masters, waarvan 4 gloednieuw in 2020. ISEG ook biedt 4 niet-gegradueerden en 11 masterprogramma's onderwezen in het Portugees, en 8 Ph.D. Programma's, 6 op belangrijke studiegebieden, en 3 in samenwerking met andere universiteiten.

Zowel studenten, onderzoekers als werknemers worden aangemoedigd om voortdurend nieuwe kennis te verwerven en de uitdagingen aan te gaan die een betere wereld maken.

Onze campus

De school bestaat uit verschillende gebouwen in een charmant architecturaal complex. ISEG is gehuisvest in een voormalig klooster, prachtig verbouwd tot speciaal gebouwde moderne faciliteiten met behoud van het karakter en de kenmerken van de oorspronkelijke gebouwen. Meer moderne gebouwen completeren het landschap. We hechten veel waarde aan culturele diversiteit en promoten regelmatig buitenschoolse activiteiten, zoals workshops, concerten, tentoonstellingen, sport en dienstverlening aan de gemeenschap, en bereiden onze studenten voor op een steeds veranderende wereld. Onze multiculturele gemeenschap krijgt kracht en ideeën uit de vitaliteit van Lissabon! Lissabon is een van de meest aantrekkelijke steden in Europa waar je traditie, romantiek, cultuur, entertainment en geweldige emoties / ervaringen kunt vinden onder lange uren van stralend zonlicht en een prachtige maan.

123807_portais_iseg_campus3.jpg

alumni

ISEG staat beter bekend om zijn vooraanstaande alumni - de school heeft sinds 1911 vooraanstaande ondernemers, leiders in het bedrijfsleven en in de economie gecreëerd - en voor de buitengewone geest van samenwerking en wederzijds begrip die wordt gecultiveerd, in een school die goed geïnformeerd debat bevordert met meerdere perspectieven en methodieken.

De komende jaren in het leven van ISEG zullen uitdagend en opwindend zijn in de ambitie om actief bij te dragen aan betere organisaties en aan een betere wereld - die altijd deel heeft uitgemaakt van ISEG - en om internationaal erkend te worden. Ons onderzoek en onze leer zullen deze nieuwe ambitie weerspiegelen om centraal te staan in de stad Lissabon, in ons land en in de wereld van mensen die een doel hebben en zaken doen met een doel.


Lees meer over ISEG - de Lissabon School of Economics and Management door je gegevens in te vullen en de school neemt contact met je op.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op onze Campus in Lissabon!

Locaties

Lissabon

Address
Instituto Superior de Economia e Gestão
Rua do Quelhas, 6

1200-781 Lissabon, Lissabon, Portugal
Telefoonnr.
+351 21 392 5800

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties