Lees de Officiële Beschrijving

ISEG - Lisbon School of Economics

Met meer dan honderd jaar geschiedenis was ISEG de eerste school voor economie en management opgericht in Portugal. De school maakt deel uit van de Universiteit van Lissabon, de grootste van de Portugese universiteiten.

ISEG is geaccrediteerd door de Association of Advanced Collegiate Schools of Business ( AACSB ), wat betekent dat de standaard van ons personeel, curriculum en leerresultaten wereldwijd wordt erkend als een van 's werelds meest elite business schools.

Onze studenten en programma's

Met meer dan honderd jaar geschiedenis was ISEG de eerste school voor economie en management opgericht in Portugal. De school maakt deel uit van de Universiteit van Lissabon, de grootste Portugese universiteit. Nationaal erkend, vestigt ISEG zich ook op een gerespecteerde internationale naam. De recente erkenning door AACSB bevestigt onze internationale erkenning.

Bij ISEG vindt u een cultuur van uitmuntendheid en prestatie, naast een klimaat van inclusiviteit en samenwerking. Dit wordt gedaan door de onderlinge samenwerking van studenten, docenten en personeel.

Onze studenten en programma's

ISEG is een multiculturele omgeving waarin ongeveer 20% van de studenten internationaal zijn. De school heeft meer dan 4.000 studenten die 7 niet-gegradueerden, 17 masters en 8 doctoraatsprogramma's volgen, evenals meer dan 30 executive trainingsprogramma's. Meer dan een dozijn van die programma's (verspreid over alle studieniveaus) zijn volledig beschikbaar in het Engels.

Zowel studenten, onderzoekers als werknemers worden aangemoedigd om constant nieuwe kennis te verwerven en de uitdagingen aan te gaan die een betere wereld maken.

Bezoek de webpagina's van ons programma en vind degene die het beste bij u past.

Faculteit

ISEG faculteit heeft het hoogste percentage PhD-houders in het land, en de meerderheid is verkregen in bekende internationale instellingen. Dit komt tot uiting in de internationale oriëntatie van hun onderzoeksactiviteiten en in hun onderwijs.

Als de Portugese school met de meeste publicaties in prestigieuze internationale tijdschriften, is het onderzoek van ISEG werkelijk van wereldklasse. Er zijn 6 onderzoekscentra op het gebied van management, economie, wiskunde en sociale wetenschappen.

alumni

ISEG alumni zijn ISEG professionals die werken in topbedrijven over de hele wereld. Het initiatief en de betrokkenheid van de Alumnivereniging, samen met de geschiedenis van ISEG en de erkenning ervan op de markt, hebben ertoe bijgedragen dat ons alumni-netwerk het grootste en meest gerespecteerde in het land is.

Onze campus

De school bestaat uit verschillende gebouwen in een charmant architecturaal complex. ISEG is gehuisvest in een voormalig klooster, prachtig verbouwd tot speciaal gebouwde moderne faciliteiten met behoud van het karakter en de kenmerken van de oorspronkelijke gebouwen. Meer moderne gebouwen completeren het landschap. We hechten veel waarde aan culturele diversiteit en promoten regelmatig buitenschoolse activiteiten, zoals workshops, concerten, tentoonstellingen, sport en dienstverlening aan de gemeenschap, en bereiden onze studenten voor op een steeds veranderende wereld. Onze multiculturele gemeenschap krijgt kracht en ideeën uit de vitaliteit van Lissabon! Lissabon is een van de meest aantrekkelijke steden in Europa waar je traditie, romantiek, cultuur, entertainment en geweldige emoties / ervaringen kunt vinden onder lange uren van stralend zonlicht en een prachtige maan.

Lees meer over ISEG - de Lissabon School voor Economie en Management door uw gegevens in te vullen en de school zal contact met u opnemen.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op onze Campus in Lissabon!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


ISEG - Lisbon School of Economics & Management

De Masters in Mathematical Finance is ontworpen om het onderwijs in kwantitatieve financiering van studenten die al een Bachelors graad hebben in wiskunde, statistiek, na ... [+]

Het toenemende "high-tech" karakter van het moderne bedrijfsleven heeft de behoefte aan geavanceerde methoden, die voor een groot deel afhankelijk zijn van wiskundige technieken die schijnbaar onmisbaar zijn voor het concurrentievermogen in de industrie, vergroot. De Masters in Mathematical Finance , gelanceerd in 2007/08 onder het Bolognaproces, worden sindsdien elk jaar aangeboden sindsdien. Het werd opgericht als een ontwikkelings- en innovatief project in Portugal, dat de normen van Europese universiteiten volgde. A3ES-accreditatie in 2013 certificeert de kwaliteit van het MMF-programma, dat theoretische nauwkeurigheid combineert met sectorale vaardigheden, waarbij geavanceerde kennis en onderzoek worden afgewogen tegen financiële sectorpraktijken. Het programma heeft tot doel de wiskundige en computationele vaardigheden van studenten te ontwikkelen, gecombineerd met financiële modellering, en biedt gedegen onderwijs in moderne wiskundige financiën. Tijdens het vierde semester kunnen studenten kiezen voor een stage in een financieel bedrijf, of ze kunnen ervoor kiezen om een scriptie of een project te schrijven. Als gevolg hiervan zijn onze Masters-studenten gemakkelijk in dienst bij prestigieuze financiële bedrijven (banken, consultancy, verzekerings- en investeringsmaatschappijen). "Verschillende van onze MMF-alumni studeren momenteel voor een doctoraat, hetzij in Portugal, hetzij in het buitenland, en sommige zijn al gepromoveerd." Internationalisering maakt ook deel uit van de geschiedenis en doelstellingen van het MMF. In 2014/15 begon MMF in het Engels te worden gevolgd, wat betekent dat het nu wordt aangeboden aan een groot internationaal doelpubliek. Internationale uitwisseling via het ERASMUS-programma of andere internationale overeenkomsten is ook een optie. De volgende ontwikkelingen zijn van belang: de totstandkoming van een internationale overeenkomst waarbij... [-]

Portugal Lissabon
Vraag informatie aan
Portuguese (Portugal)
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

De Masters in Actuarial Science aan de ISEG (Universiteit van Lissabon) biedt een solide academische basis in actuariële wetenschappen, statistiek en financiën. Het werd ... [+]

De Masters in Actuarial Science aan de ISEG (Universidade de Lisboa) is ontworpen volgens de internationale vereisten voor het actuariaat. Het is bedoeld om de meeste vakken te behandelen die onmisbaar zijn voor de accreditatie van een actuaris in de Europese Unie, zoals aangewezen door de Actuarial Association of Europe, evenals de meerderheid van de onderwerpen van de professionele examens voor toelating als een Associate van het Instituut en Faculteit van Actuarissen - IfoA - in het Verenigd Koninkrijk, of van de Vereniging van Actuarissen in Noord-Amerika - SOA.

Het was geaccrediteerd door het Instituut

Onze master bevindt zich ook in de SOA UCAP-lijst.

Onze Master is ingedeeld in de 50 beste Masters in Insurance en onze universiteit, Universidade de Lisboa, is de tweede in de Ibero-Amerikaanse ranking 2017, geproduceerd door SCImago.... [-]

Portugal Lissabon
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Deze MSc in Economics is gericht op: (i) geavanceerde kennis op het gebied van economische theorie; (ii) methodologieën en technieken die nodig zijn voor de analyse en he ... [+]

Deze MSc in Economics is gericht op: (i) geavanceerde kennis op het gebied van economische theorie; (ii) methodologieën en technieken die nodig zijn voor de analyse en het onderzoek op het gebied van de theoretische en toegepaste economie; (iii) adequate instrumenten voor het voortzetten van de studie van de economie op doctoraatsniveau (deze MSc geeft rechtstreeks toegang tot het doctoraatsprogramma in Economie aan de ISEG ).

Doelgroep

De MSc in Economics is bedoeld als aanvulling op en verdieping van de eerste cyclus van het onderwijs in de eerste cyclus van Economie. De belangrijkste doelstellingen zijn dat de studenten geavanceerde kennis in de economische theorie en in de methoden en empirische technieken bereiken, nuttig om de economische realiteit te analyseren. Deze MSc bereidt de studenten voor op hun loopbaan als economen, onderzoekers en docenten, hoog aangeschreven personeel in bedrijven, banken, internationale organisaties en openbare instellingen.... [-]

Portugal Lissabon
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

In overeenstemming met de complexiteit van de wereld van vandaag en de aard van de discipline, wordt de Masters in Finance exclusief aangeboden in het Engels, voor een in ... [+]

De MSc in Finance biedt een gedegen opleiding in de drie pijlers van het vakgebied: bedrijfsfinanciering, financiële beleggingen en derivaten. Het programma omvat faculteitsleden met de wetenschappelijke strengheid van doctoraten van enkele van de meest prestigieuze instellingen wereldwijd.

Doelgroep

Studenten met een eerste cyclus diploma op het gebied van financiën, management, economie, accounting, wiskunde toegepast op economie en management of andere financiële-gerelateerde gebieden. Het is een praktijkgericht programma dat onderwerpen op de financiële markten behandelt. Met het doel de kansen op inzetbaarheid van studenten te maximaliseren, biedt het programma hen de benodigde tools om professioneel te slagen in de financiële arena.... [-]

Portugal Lissabon
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

De master in monetaire en financiële economie (MEMF) is een programma op internationaal niveau dat de beste Europese praktijken in het gebied volgt. Als zodanig zijn de s ... [+]

De doelstellingen van de Master (MSc) in monetaire en financiële economie zijn:

(i) verstrekken van geavanceerde kennis op monetair en financieel gebied, op basis van de meest relevante resultaten die door de wetenschappelijke gemeenschap zijn behaald;

(ii) het initiëren van zijn studenten in wetenschappelijk onderzoek, door het oefenen van de juiste technieken en methodologieën; en

(iii) het voorbereiden van het hogere personeel in monetaire en financiële instellingen in verband met de financiering van de economie en de monetaire beleidskwesties. Deze MSc geeft directe toegang tot het doctoraatsprogramma in Economie aan de ISEG .

Doelgroep

De MSc in monetaire en financiële economie is bedoeld als aanvulling op en verdieping van het eerste cyclusonderwijs dat wordt aangeboden door een graad in economie of financiën. Het hoofddoel is dat studenten leren hoe ze problemen op een rigoureuze en constructieve manier kunnen analyseren, hun vermogen ontwikkelen om de bijdrage van onderzoek in monetaire en financiële economie te beoordelen om de problemen in het gebied op te lossen en geavanceerde empirische en theoretische hulpmiddelen in de economie en Financiën.... [-]

Portugal Lissabon
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

belangrijkste doelstellingen de Meester zijn om een ​​aanvullende en gespecialiseerde opleiding op het gebied van de internationale economie (theoretische en toegepaste, ... [+]

DOELSTELLINGEN

belangrijkste doelstellingen van de Meester zijn om een ​​aanvullende en gespecialiseerde opleiding op het gebied van de internationale economie (theoretische en toegepaste, werkelijke en monetaire) te geven en zorgen voor de studie van de kenmerken en trends van processen van globalisering en economische integratie, de nadruk op een multidisciplinaire aanpak, economische , politieke, juridische en institutionele Europese integratie en de huidige problemen./>

RECIPIENTS

De Master is vooral bedoeld om de vorming van de eerste cyclus voor iedereen die geïnteresseerd is in het verwerven van gespecialiseerde en professionele vaardigheden op het gebied van de internationale economie en economie en de Europese instellingen te voltooien; in het bijzonder, het is gericht op geïnteresseerd in een carrière in de EU en internationale instellingen, de diplomatieke dienst, internationale zakelijke of journalistiek die gespecialiseerd zijn in het onderwijs activiteiten en wetenschappelijk onderzoek, evenals het personeel van bedrijven en andere publieke en private instellingen geavanceerde training nodig heeft in het gebied./>... [-]

Portugal Lissabon
Vraag informatie aan
Portuguese (Portugal)
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Het geeft je de kritische kennis om bedrijven te helpen voldoen aan deze nieuwe uitdagingen door middel van een uitgebreide, geïntegreerde en rigoureuze curriculum dat de ... [+]

DOELSTELLINGEN

De master heeft de volgende hoofddoelstellingen: kaders van de grote expertise in marketing en met gedegen kennis op verschillende gebieden van specialisatie te leiden; zorgen voor een eerste benadering van het wetenschappelijk onderzoek in marketing.

ONTVANGERS

De Master is vooral bedoeld om de vorming van de eerste cyclus door een graad in management, financiën, economie, techniek, communicatie en andere verwante velden in te vullen. Het is professioneel karakter van een meester, om ervoor te zorgen dat studenten die deze cursus verbetering van de vooruitzichten van inzetbaarheid en toekomstige carrière af te ronden.

Toegangskwalificaties en selectiecriteria... [-]

Portugal Lissabon
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

belangrijkste doelstellingen van de Meester moeten technici en managers te trainen met een hoge competentie op het gebied van planning, analyse, ontwikkeling en veilighei ... [+]

DOELSTELLINGEN

In een context waarin de Systems and Information Technologies zijn een belangrijke factor in het concurrentievermogen en het succes van organisaties, met de vaardigheden om deze middelen te begrijpen en weten hoe te beheren is van cruciaal belang. belangrijkste doelstellingen van de Meester moeten technici en managers te trainen met een hoge competentie op het gebied van planning, analyse, ontwikkeling en veiligheid van de organisatorische informatie-systemen. Het is professioneel karakter een master in om hun carrièremogelijkheden aan de deelnemers uit te breiden door het ontwikkelen van hun wetenschappelijke en technische potentieel in beheer van informatiesystemen.... [-]

Portugal Lissabon
Vraag informatie aan
Portuguese (Portugal)
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

De Master in Internationale Samenwerking en Ontwikkeling heeft als voornaamste doel om masterstudenten extra vaardigheden verworven in de eerste cyclus om hen in staat ee ... [+]

DOELSTELLINGEN

De Master in Internationale Samenwerking en Ontwikkeling heeft als voornaamste doel om masterstudenten extra vaardigheden verworven in de eerste cyclus om hen in staat een hoge inzetbaarheid als leiders, medewerkers en hogere technici van publieke en particuliere bedrijven, organisaties met betrekking tot internationale samenwerking. Het is de bedoeling een verdieping van de economische theorieën, politieke en sociologische ontwikkeling en sociale verandering, evenals de internationale samenwerking voor de ontwikkeling van te maken; die weten de onderzoeksmethoden op dit gebied, evenals de complexiteit van de empirische werkelijkheid van de ontwikkelingslanden; en dat Master studenten hebben de vaardigheden om technische dossiers voor te bereiden op de politieke besluitvorming op het gebied van de ontwikkeling van het economisch en sociaal beleid, en internationale samenwerking te ondersteunen.... [-]

Portugal Lissabon
Vraag informatie aan
Portuguese (Portugal)
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

De belangrijkste doelstellingen zijn om de technische expertise en operationele en strategische vaardigheden voor geoefende uitvoering van de taken op het gebied van huma ... [+]

DOELSTELLINGEN

De Master heeft voornamelijk ten doel studenten met de technische kennis en operationele en strategische vaardigheden voor geoefende uitvoering van de taken op het gebied van human resources management en people management in de organisatie omgevingen.

RECIPIENTS

De Master is vooral bedoeld om de vorming van de eerste cyclus geleverd door een graad in het management en andere sociale wetenschappen te voltooien. Het is professioneel karakter van een meester, om ervoor te zorgen dat studenten die deze cursus verbetering van de vooruitzichten van inzetbaarheid en toekomstige carrière af te ronden.

Toegangskwalificaties en selectiecriteria

Toepassingen worden beschouwd als nationale academische graad houders of gelijkwaardig vreemd aan de 1ste cyclus in het gebied van management en sociale wetenschappen in het algemeen. Zijn ook geëvalueerd andere kandidaten geschikt geacht door de wetenschappelijke en pedagogische commissie. Kandidaten worden beoordeeld op basis van het eindoordeel van de 1e cyclus, curriculum analyse en een mogelijke interview.... [-]

Portugal Lissabon
Vraag informatie aan
Portuguese (Portugal)
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Bereidt professionals in kwantitatieve gebieden die door banken, verzekeringsmaatschappijen, consultants en research-afdelingen op verschillende terreinen wordt verzocht, ... [+]

DOELSTELLINGEN

De Master is bedoeld om studenten op te leiden voor de financiële instellingen, bedrijven en andere publieke en private instellingen die de analyse en verwerking van gegevens te gebruiken als ondersteuning van de besluitvorming, evenals docenten en onderzoekers. In die zin is het de bedoeling om het vermogen om de theoretische en empirische kennis kritisch en creatief te integreren, en om studenten met diverse computerprogramma's voor kwantitatieve analyse vertrouwd te ontwikkelen.

ONTVANGERS

De Master is gericht op het plan om te voltooien, stollen, te verdiepen en het actualiseren van de opleiding van de eerste cyclus op het gebied van statistiek, econometrie, tijdreeksen en forecasting. Het is een professionele meester van de natuur, het verstrekken van een expertise die kan uitmonden in een fase in het bedrijfsleven. Het is ook bedoeld voor degenen die wensen om hun vooruitzichten op een carrière en academische of onderzoek te versterken.... [-]

Portugal Lissabon
Vraag informatie aan
Portuguese (Portugal)
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Instituto Superior de Economia e Gestão Rua do Quelhas, 6
1200-781 Lissabon, Lissabon, Portugal
Website
Telefoonnr.
+351 21 392 5800