ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ISCTE Business School vindt zijn oorsprong terug op de eerdere afdeling managementwetenschappen, opgericht in 1972. De school staat bekend om zijn excellentie in leren en onderzoek, internationale en multiculturele omgeving en de solide verbinding met het bedrijfsleven die hij onze uitzonderlijke afgestudeerden biedt , leiderschap, ondernemerschap en innovatie.

IBS heeft ongeveer 181 docenten verdeeld over de zes afdelingen: boekhouding, economie, financiën, marketing, operations en management, kwantitatieve methoden voor management en economie, en human resources en organisatiegedrag.

Meer dan 3.500 studenten zijn momenteel ingeschreven voor de 7 undergraduate-programma's, 15 masterprogramma's en 4 PhD's aangeboden door de school.

ISCTE Business School is een van de vier scholen die ISCTE vormen, samen met de School of Sociology and Public Policy, School of Social Sciences and Humanities en de School of Technology and Architecture.

7 redenen om voor ISCTE Business School te kiezen

1. Een ondernemersmentaliteit

Bij ISCTE Business School heeft elke student de mogelijkheid om de zakenwereld van dichtbij te leren kennen. Wees voorbereid om met succes te reageren op de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd vanaf de eerste dag van uw werkzame leven.

Dit contact is tijdens elke cursus constant door:

  • Praktische opdrachten - In de overgrote meerderheid van de vakken voeren studenten praktische opdrachten uit, in groep of individueel, die concrete problemen van bedrijven analyseren.
  • Final Project (Undergraduate) - Alle studenten hebben het afgelopen jaar een projectonderwerp gehad waarin een diepgaande studie van een bepaalde zakelijke realiteit wordt uitgevoerd.
  • Ondersteuningscentrum voor ondernemerschap - AUDAX - ISCTE Business School is de belangrijkste oprichter van Audax, een centrum dat pas afgestudeerde studenten helpt met een interessant idee om hun eigen bedrijf te starten. Het ondersteunt de projecten op juridisch en organisatorisch vlak en heeft zelfs een investeringsfonds aangesloten dat de oprichting van nieuwe bedrijven financiert.
  • Leraren met een hoge zakelijke ervaring - De school heeft een aantal uitgenodigde leraren die een prominente rol vervullen in de belangrijkste Portugese bedrijven en die al hun ervaring en praktische kennis in de klas overdragen.

2. Een uniek internationaal contact

ISCTE Business School heeft momenteel ongeveer 250 studenten die uitwisselen in meer dan 30 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië en ontvangt ongeveer 400 internationale studenten van meer dan 40 nationaliteiten die de ISCTE Business School's Bachelor's Degrees, Masters Courses of Summer Universities bijwonen. Door dit multiculturalisme kunnen leerlingen binnen hun eigen school zeer uiteenlopende ervaringen en culturen ervaren.

3. Succesvolle carrières

Het werkgelegenheidsniveau voor pas afgestudeerden van school is 100% na 3 maanden na voltooiing van de cursus. In het geval van masterstudenten is het tarief 80% plaatsing vóór de voltooiing van de master.

4. Een cultuur van uitmuntende beloning

Verdiensten en individuele inspanningen zijn de basiswaarden van een moderne en democratische samenleving. ISCTE beloont degenen die hun best doen om excellentie te bereiken, zowel aan het begin van hun cursus (toelatingsprijs) als aan het einde van hun cursus (prijs voor beste student).

5. Ontwikkeling van soft skills

ISCTE Business School biedt haar studenten gedurende de drie jaar van de opleiding de mogelijkheid om vakken bij te wonen die gericht zijn op het ontwikkelen van transversale persoonlijke competenties, zoals: het vermogen om autonoom werk te ontwikkelen, evenals teamwork, om individueel onderzoek uit te voeren, om complexe situaties analyseren en communiceren. Het doel is om toekomstige afgestudeerden voor te bereiden om enerzijds hun kennis in volgende studiecycli te verdiepen en anderzijds volledig te integreren in de arbeidsmarkt.

6. IBS-lesmethode

ISCTE Business School heeft een geweldige traditie van lesgeven op het gebied van management:

  • De faculteit van ISCTE Business School heeft meer dan 100 boeken geschreven in verschillende managementdisciplines, waarvan er vele nu moeten worden gelezen aan andere Portugese universiteiten;
  • Er is een nauwe werkrelatie tussen studenten en docenten;
  • Studenten profiteren van wekelijkse contacturen, continu e-mailcontact en een langdurige relatie met alumni gedurende hun professionele leven.

7. De IBS-geest

Studeren aan ISCTE is ook een kans om te genieten van uitstekende studieomstandigheden en om deel te nemen in een omgeving waar vrije tijd, sport en cultuur een zeer belangrijke plaats innemen.

Locaties

Lissabon

Address
Lissabon, Lissabon, Portugal

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties